Konny Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 To by mohlo být ono, tak buď sehnat jinou jednotku nebo zkusit nějak opravit tu stávající... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 dá se nějak rozebrat? pokud ano tak by možná stačilo to očistit a proletovat ale je to v jednom kuse tak nevím nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Joo, tak to nevím :( . Myslel jsem, že když jde na fotce vidět tišťák, že to jde nějak rozdělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Takhle to prave vypada kdyz vytahnes jednotku z motorku a toho tistaku je prave videt jen ten kousek co je na foto takze to asi nepujde a rezat ten obal se mi taky nechce kvuli tesnosti takze nejspis koupim jinou, precijen to neni tak draha polozka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 takze dneska jedu pro jinou jednotku a kompletni kabelaz ridicovych dveri protoze v pruchodce to bylo prelamane tak snad to bude ok a budu uz od toho mit klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Takže: vyměněna dveřní jednotka a opravena kabeláž a problém napůl vyřešen ale objevili se další a to že: při zamknutí se řidičův zámek znovu odemkne a jde až napodruhé (až pak začne blikat safe dioda), dveře za řidičem vůbec na centrál nereagují a při jejich otevření se stropní světlo někdy rozžhne a někdy zas ne takže nejspíš studeňáky v zámku, spolujezdcovo okno nejde od řidiče ani stahovat ani vytahovat - od spolujezdce však ano (ovladač na řidičových dveřích je OK) a při otevření obou dveří na pravé straně se nerozsvěcí stropní světlo. takže je ještě hodně co dělat a laborovat, opět budu rád za každé rady a postřehy protože už jsem z toho fakt na nervy plán na víkend je: vytahat všechny zámky, zkontrolovat a proletovat případné studeňáky nebo případně vyměnit mikrospínače... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 jéé, ty se máš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 By mě kleplo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Tak vám teda pěkně děkuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 dneska na zkousku koupen cinskej zamek tak uvidime co vydrzi (jestli teda bude vubec fungovat) :D cena 700... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 mě se po zamknutí odemkly dveře za řidičem a byly přerušený dráty v tý průchodce dveří.... po opravení vše znovu funguje jak má.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 kabelaz jsem mel celou rozebranou a opravovala se takze ta je ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 haha bud v klidu mě nejde zamknout na centrál přes řidiče :D zamknu jenom dveře u řidiče a musím použít kufr na zamknutí celého auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 zkus to od ridice tak ze klicem otocis tak 2x nebo 3x a melo by se to zamknout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Jak kdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 ja mam ten cinskej zamek uz asi pul roku a funguje porad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 To je dobra zprava, hned jsem klidnejsi diky :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Taky máme na jedný octávce přesně tenhle čínskej zámek a taky zatím bez problémů...takže nějakou dobu budeš mít určo klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 vcera umyto ale stejne to hned zmoklo :D jinak hard candy zatim funguje skvele ale premyslim zda ho prikrmit redmistem nebo ne? Nebo necim jinym? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 fakt good car 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Díky moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Máš to pěkný pane, už jsem to tu psal a napíšu ještě X-krát :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Já jsem jedině rád! pochvala vždy potěší :) je pravda že už to konečně začíná vypadat jako auto což se před rokem když jsem to koupil říct nedalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Tahle proměna je fakt masakr :D Úplně jiné auto, v životě bych neřekl že tahle leštěnka někdy byla stará zašla před fl, určitě ani nikdo tady z fóra když jsi založil vlákno nečekal tohle :) Opravdu klobouček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 na fotkách vypadá dobře ale aby byla TOP tak mě čeká lak ještě asi 6ti dílů ale hodlám to s ní dotahnout do nějakého konce když už jsem do ní nasypal během roku cca 80tis. :D v srpnu se bude lakovat to víčko, levý blatník a pátý vrata a přes zimu se snad dořeší ten zbytek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Obrovský klobou dolů za kus pěkné práce a krásné plány, ať se Ti daří ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Díky! Jinak v boji se zamykáním začínám vítězit - levé zadní dveře už fungují tak jak mají (uhnilý pin v konektoru na plusovém drátu), v pravých předních vyměněn mikrospínač (ten spínací čudlík tam už vůbec nebyl :D), v levých předních vyměněn zámek za čínskej ale stále to není ono protože neodemyká úplně a vždy po odemčení čudlík opět lehce zapadne takže to chce v okamžiku otočení klíčem rychle vzít za kliku a otevřít (musím ještě dořešit) :) a když už jsem se v tom hrabal tak jsem při té příležitosti rovnou zapojil dveřní lampičky a udělal osvětlení na nohy (foto není protože mi to telefon ve tmě jaksi nepobírá ale co nejdřív napravim) takže celkem příjemně strávený víkend :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 po tomhle bys mohl dostat výuční list autoelektrikář :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 už mám automechanik :D ale je fakt že autoelektrika mě bere čím dál víc! :) co jsem nepochopil tak spínání stropní lampičky minus pólem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.