Přejít na obsah

Hnědá metla

Doporučené příspěvky

Takže: vyměněna dveřní jednotka a opravena kabeláž a problém napůl vyřešen ale objevili se další a to že: při zamknutí se řidičův zámek znovu odemkne a jde až napodruhé (až pak začne blikat safe dioda), dveře za řidičem vůbec na centrál nereagují a při jejich otevření se stropní světlo někdy rozžhne a někdy zas ne takže nejspíš studeňáky v zámku, spolujezdcovo okno nejde od řidiče ani stahovat ani vytahovat - od spolujezdce však ano (ovladač na řidičových dveřích je OK) a při otevření obou dveří na pravé straně se nerozsvěcí stropní světlo. :wallbash: takže je ještě hodně co dělat a laborovat, opět budu rád za každé rady a postřehy protože už jsem z toho fakt na nervy :wallbash: plán na víkend je: vytahat všechny zámky, zkontrolovat a proletovat případné studeňáky nebo případně vyměnit mikrospínače...

Odkaz ke komentáři

na fotkách vypadá dobře ale aby byla TOP tak mě čeká lak ještě asi 6ti dílů ale hodlám to s ní dotahnout do nějakého konce když už jsem do ní nasypal během roku cca 80tis. :D v srpnu se bude lakovat to víčko, levý blatník a pátý vrata a přes zimu se snad dořeší ten zbytek ;)

Odkaz ke komentáři

Díky! Jinak v boji se zamykáním začínám vítězit - levé zadní dveře už fungují tak jak mají (uhnilý pin v konektoru na plusovém drátu), v pravých předních vyměněn mikrospínač (ten spínací čudlík tam už vůbec nebyl :D), v levých předních vyměněn zámek za čínskej ale stále to není ono protože neodemyká úplně a vždy po odemčení čudlík opět lehce zapadne takže to chce v okamžiku otočení klíčem rychle vzít za kliku a otevřít (musím ještě dořešit) :) a když už jsem se v tom hrabal tak jsem při té příležitosti rovnou zapojil dveřní lampičky a udělal osvětlení na nohy (foto není protože mi to telefon ve tmě jaksi nepobírá ale co nejdřív napravim) :palec: takže celkem příjemně strávený víkend :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...