Přejít na obsah

Hnědá metla

Doporučené příspěvky

Tak vám teda pěkně děkuju :D takže koupím ještě jedny a budu je střídat podle nálady :D

jinak ráno jsem přišel k autu a svítila stropní lampička což jsem nechápal tak jsem odemkl, nastartoval a svítidla pořád (čudlík ve střední poloze) pak jsem dojel do práce a chtěl jsem zamknout a zamkli se jen dveře řidiče a ostatní vůbec nereagovali - mám tedy podezření na mikrospínač řidičových dveří že si myslí že dveře jsou pořád otevřené... nebo myslíte že by to mohlo dělat i něco jiného? budu vděčný za každou radu :)

Odkaz ke komentáři

Takže další poznatky: už mi začli blbnout i okýnka a auto teď nejde zamknout ani zevnitř tlačítkem :wallbash: občas je i chvilka kdy nereaguje vůbec nic na ovladači řidičových dveří, takže teď zamykám auto tím stylem že zamačkávám všechny čudlíky jak idiot :angry: takže už fakt nevím co s tím může být protože tohle přeci neudělá mikrospínač a celkově s tím zámek nemá nic společného... takže mne napadá dveřní jednotka nebo kabeláž v průchodce, začlo to dělat včera kdy celej den lilo jak z konve takže by tam mohla hrát roli vlhkost. setkal se už někdo s tímto problémem? opravdu budu vděčný za každou radu a zkušenost.... díky

Odkaz ke komentáři

Můžeš mít uhnilý kontakty ve dveřní jednotce. Mě to potkalo taky - nesvítila mi safe dioda, blblo zamykání a stahování okna. Konektor je blbě utěsněnej, dostává se do něj voda a piny časem zoxidujou nebo dokonce úplně odpadnou. Na vrakáči jsem musel sehnat dveřní jednotku a kabeláž, celkem mě to stálo cca 1500 Kč. Musí se ale dát pozor, aby sedělo označení na jednotkách.

Upraveno uživatelem Ladis
Odkaz ke komentáři

vcera vecer jsme to s milosem rozhodili a konektor se zda byt ok ale co jsme nakukovali do ty jednotky tak to tam vypadá ze je to v jednom miste vyhnily a je prepalena cesticka a samtam mozna i studenak takze zkusim sehnat jednotku a uvidi se. samozrejme to dopadlo tak ze jsme to rozebrali a pak se jen chlastalo a odjizdelo s tapcem v kufru :D :D jen dotaz jestli nekdo poradi ktery to cislo na jednotce je dulezity pri koupi jine? diky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...