Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

to Vitto: hele kdy budeš dávat ty zimáky že bysme zkusili ty tvoje wheelsy na mojí... :palec:

to Certi: dík leželo to dobře no :D

jinak tady je jedna fotka pro porovnání se sérií a jedna jak jsem parkoval na obrubník cca 5cm vysokej :palec: :)

IMG_0109.jpg

IMG_0145.jpg

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

já si myslím že to není tak moc poškrábaný... vyloženě nárazníkem moc neškrtám :D spíš deklem pod motorem no...

jinak ještě než padane sníh se chystám to samozřejmě zvednout protože takhle by to bohužel nešlo jezdím občas i nahory a takhle asi ne.e :palec: proto jsem bral stavitelnej podvozek :palec:

Odkaz ke komentáři
já si myslím že to není tak moc poškrábaný... vyloženě nárazníkem moc neškrtám ;) spíš deklem pod motorem no...

jinak ještě než padane sníh se chystám to samozřejmě zvednout protože takhle by to bohužel nešlo jezdím občas i nahory a takhle asi ne.e :D proto jsem bral stavitelnej podvozek :lol:

Ted by to chtělo právě ještě níž :lol:

Zimáky udělaly dost prostoru :D

Já nárazníkem beru vyjímečně... Ale deklem a prahama všude :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

to Kalic: no leštit to s nasazenou gumou je trochu kravina jde to blbě ale ty zadní kola maj tolik vyvážení že dávat zase litr jenom za to že to někdo sundá a znová vyváží se mi nechce :palec:

to Dakie: no leží mi to v hlavě už dost dlouho uvidíme něco vymyslím přes zimu ;) vypadalo by to aspoň opticky níž :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...