Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Neuveris, ale davnejsie, ked som Ti tu pisal, ze by to chcelo 19", tak som myslel prave tento model diskov. Budes nejako riesit aj ich zapis do TP? (aj ked neviem ako je to s OEM diskami)... BTW: Prosim mohol by si ich zvazit? Som zvadavy na ich hmotnost, lebo som pocul, ze nie su prave dietne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 jj mě se vždycky hrozně líbily a když se naskytla tahle šance tak se pro ně vyplatilo jet i přes celou republiku za ty prachy... zápis do TP už zkouším vyřešit pomocí TL na jiný kola ale ve stejným rozměru neštěstí se v tomhle nějaký dělaj tak to snad vyjde :lool: a pokud se nějak dostanu k váze tak je zvážím taky mě to zajímá nepřišlo mi to nějak výrazně těžký :) abych teda nedělal tajnůstkáře tak jsou to tyhle kolesa... viz. dole foto o pár příspěvků níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 ooooohooooo tak ty jsou parádní, jsem zvědavej jak budou vypadat na oktě! Já myslel, že to budou Heliosy od Vaška...., jsem se nachytal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Mozno usmevna otazka :lool: Nekontroluju pri zapise do TP aj vyrobcu a presny typ diskov, pripadne nepozeraju sa ako to vyzera aj priamo na aute (ci to prilis netrci, ci to nesucha, ci je dodrzany rozmer pneu)? Ja by som najprv chcel skusit zapis do TP a ked sa to podari, tak potom kupit disky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Mozno usmevna otazka :lool: Nekontroluju pri zapise do TP aj vyrobcu a presny typ diskov, pripadne nepozeraju sa ako to vyzera aj priamo na aute (ci to prilis netrci, ci to nesucha, ci je dodrzany rozmer pneu)? Ja by som najprv chcel skusit zapis do TP a ked sa to podari, tak potom kupit disky :) Pokud máš typový list, tak ti u nás stačí razítko z STK a to není v naší zemi problém.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 budes je lestit nebo je nechas tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 trochu inspiracie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 ale kola jsou krasny, jen je otazka jak na tom aute bude vypadat ta stribrna barva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 jojo tuhle oktu znám ale on je má celý leštěný a to se mi nelíbí... ty moje maj leštěný jenom ty límečky takže je nechám tak na nějaký další úpravy už nejsou prachy... a TL samozřejmě musí potvrdit technik ale jak řiká Vašek u náš no problem :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 To jsou nadherny kola Vojto!Po tech jsem svyho casu koukal taky,ale pak si rek,ze necham 18".. Jako bude to nadherny!!!Sem na to zvedavej.. Co bys chtel za pneu,myslim znacku.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Vojto jedním slovem nádhera!! už teď su zvědavej jak to bude vypadat na Tvý Octě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 zasadna otazka - nechas znaky Audi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 teď mám 18" a pneu 215/40 R18 :D Potom je těch 5 mm správně :-) zasadna otazka - nechas znaky Audi? :) Taky mě napadla, takže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 audi znaky musej na 100% zůstat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Přesně tak znaky Audi zůstávaj :) co je v koncernu to se počítá :D právě jsem objednal gumy tak snad v úterý dorazej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Ty voe a me vsichni rikali na tech R8 replikach,at ty znaky Audi sundam.. :D Je toto mozne? :) Taky jsem na ty pryze zvedavej.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Martyp: Ale to protože jsi měl repliky, kdyby to byly origánly je to něco jinýho :) Vojta: Co jsi objednal za pryže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 pryže sociální ale mám omezenej rozpočet tak počítám s tím že to nebude žádná hitparáda... Nankang... od pár kluků mám dobrý reference když se s tím nejezdí jak prase tak to prej vydrží není to hlučný tak uvidíme... když to bude děs tak našetřím na jiný a až je sjedu tak dám něco pořádnýho... EDIT: tak jelikož pneu který tam chci dát, bude opět trochu odhalovat patku disku bylo potřeba s nima provést leštící procedůru na ty jedný fotce je hezky vidět rozdíl vlevo vyleštěno vpravo původní stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Martyp: Ale to protože jsi měl repliky, kdyby to byly origánly je to něco jinýho Je toto mozne?Ale co vy vite,treba ty vicka aspon byly origo... ;) :) :( pryže sociální ale mám omezenej rozpočet tak počítám s tím že to nebude žádná hitparáda... Nankang... od pár kluků mám dobrý reference když se s tím nejezdí jak prase tak to prej vydrží není to hlučný tak uvidíme... když to bude děs tak našetřím na jiný a až je sjedu tak dám něco pořádnýho... EDIT: tak jelikož pneu který tam chci dát, bude opět trochu odhalovat patku disku bylo potřeba s nima provést leštící procedůru :D na ty jedný fotce je hezky vidět rozdíl vlevo vyleštěno vpravo původní stav To je stejnak pacient tehle kluk.. :( Kdyz to bude peklo,zkusili bysme nejak popohnat ty Kumha treba,nebo neco podobnyho.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 tu hmotnost si neskusal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Měly by vážit málo.. přeci jen to jsou kované kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Nevazil zatim, jsem v boleslavi a tady nemam vahu ale dneska pro ni jedu do prahy tak o vikendu EDIT: tak jsem koukal na netu a 18" vážej 12kg ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 cece ty ty kola jednu budes mit vetsi nez cely auto ;) :D :( :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Co by s tím měl dělat posilovač? Průměr kola je stejný jak 205/55/16 a šíři gumy bude mít 215 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Vasku jsi tu chvili, tak ti to ochotne vysvetlim. NIC !!!! ;) :D :( :) To ja jen velice rad vojtu ( i jine ) popichuju. :) :( :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 rikam kup premiovy gumy a zase me neposloucha mladsi bratr na me kasle proste..no tak uvidime jaky to bude, hlavne uz abys to nazul a prijel, sem na to zvedavec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 rikam kup premiovy gumy a zase me neposloucha mladsi bratr na me kasle proste..no tak uvidime jaky to bude, hlavne uz abys to nazul a prijel, sem na to zvedavec Já ho tlačil aspon do Kumha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 no jak tak na to koukam tak vono 215/35R19 neni zrovna castej rozmer, obchod o kterym jsem si myslel ze maji pomerne rozsirenou nabidku gum tak ma v tomhle rozmeru jen tri Dunlop, Pirelli a Uniroyal vsechno guma ale zadna pneumatika a 4000 za gumu jo to uz je vejska vasekk: prosim necituj primo predchozi prispevky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Jakej je prosím tě rozdíl mezi gumou a pneumatikou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 pneumatika je asi premiova a guma je economy no ja sem shanel pres nas a pres pneu prochazka a nikdo to nema, pirelli planovana vyroba srpen apod. ale neco sme tady nasli ale taky 4300 bez dane a kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.