nerOll Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 s tyma 19" kolieskami vyzera fakt luxusne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Pěkný to máš pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 díky kluci :D to Vladan: mě se právě líbí že je to trošku upravená sériovka v čistým stylu... barvičky mám rád ale zbytečně by to rušilo barevnou koncepci černá-cappuccino-chrom to Martyp: teď jsem nadmíru spokojen :D mohlo by to ještě malinko dolu, ale na to zatím kašlu, teĎ už nejsou prachy tak budu jenom jezdit a dělat údržbu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 ja budu asi jedinej , ale mne se nejvic ta Tva OII libila jeste se staryma kolama a bez lakovanych spodku narazniku... prijdou mi ty kola uz moc velky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Pecka, mať tak ešte fólie na všetkých sklách tak je to mega!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 :D :) :D :D kolik kolik kolik vyklepanejch zubu fakt povedene gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 pecka, jen bych tam možná zavařil zadní znak a dal zadní světla do tmavého tónu tyhle kola jsou sami o sobě pěkný, ale na autě vyniknou a je to prostě mrda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 tyhle kolesa tý oktě moc sluší :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 hezky pěkně! v jednoduchosti je krása! Dotzy byly špicový, ale tohle je úplně jiná liga! very good! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 to uz ked moja manzelka povie: "Vyzera to elegantne ako nejaka limuzina", tak to je vazny kompliment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 to all: díky za chválu :D to piskot: nedávno jsem viděl tvojí fabku u intersparu v boleslavi a je to parráááda , znak bych možná i zavařil ale nechce se mi lakovat kvůli tomu vrata to Cjoctavian: to jsem rád že i dámám se to líbí :D to Olaf: no abych pravdu řekl ztvrdlo to docela znatelně z těch 18" na 19"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 No nevypadá to špatně, ale nějak extra rozdíl ve velikosti nevidím. Designově se mi více líbila ta předchozí kola. A pokud už je to fakt hodně cítit ta tvrdost, tak ta výměna byla spíše ke škodě a jen z důvodu honby za většími koly, vždyť ani jízdním vlastnostem to nijak pomoct nemohlo. Ale jinak máš auto moc pěkné, hezky sladěné a líbí se mi, jen škoda, že už není moc praktické (tvrdé a nízké = málo pohodlí a velmi zhoršená průjezdnost). Tak to vidím já, tak se na mě nenaštvi, každý má jiný názor a jiné potřeby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Nejsem naštvanej je jasný že každej si to auto dělá pro sebe a tak jak se jemu líbí ;) Tvrdý to je a neprojedu úplně všude ale to jsou věci který jsem ochoten podstoupit za cenu toho že to bude na zemi což se mi moc líbí :) jinak jízdní vlastnosti jsou více méně stejný krom toho že je to teda tvrdší, mi malinko klesla spotřeba. Bude to nejspíš tím velkým límcem který měli ty předtím a ten aerodynamice určitě nepřidával :D Btw jsou to kola který jsem hrozně dlouho chtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ještě jednu výhodu to bude mít - budeš lákat policajty jak muchy mucholapka :-) Zatím nemáš žádné negativní zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 o dva kroky před těma kolama, tamty mi na to tolik nesedly :) máš to krásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 A dybys dal ty kola do cerny barvy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 To vubec, tyhle kola musi zustat takhle. ;) chjetjov: Mas to moc pekny. :) Kola jsou nejvic stylovy. Delam vsechno pro to, abych se mohl v lete pripojit. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Taky se mi líbí víc než ty předchozí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 to mischicka: no myslím že je tyhle kola budou lákat míň než ty předchozí který lezly hodně ven :) negativum vidím zatím jenom v tom že je to tvrdší ;) ale váhově jsou lehčí než ty Dotz takže to je taky plus :D to Vladan: černý středy tyhle kola podle mě úplně zazděj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 (upraveno) Jak se tyhle kola schovaj v podběhu tak mi to auto přijde víc složený. Změř schválně kolik máš od středovky k blatníku. Jestli jsem níž nebo jsme stejně. Já mám myslim 32 - 32,5cm Upraveno Květen 26, 2011 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 tak jsem to byl změřit a mám vepředu i vzadu cca 32,5cm tak to jsem zhruba nastejno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Dobrý.. na těch 18kách mi to přišlo nakopanější a zdálo se mi, že jsem níže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Barevne bych na to nehrbal.. :) Vasekk ma pravdu,ze jak to je malicko dovnitr,ze to vypada slozeny opticky vic.. ;) a tvrdy to je diky tem slupkam, ktery ted na tom jsou.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 (upraveno) Si to snižoval i Obamovi co? Že se dneska zasek v Anglii, když chtěl vyjet ze dvora... :) ;) Upraveno Květen 26, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 myslim že se zaseknul předevčírem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 jj už je to pár dní ;) amatééér no neví že to musí podložit prknama :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 (upraveno) Upraveno Květen 26, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Máš to hezké, ale přikláním se k názorům od některých kolegů.Předtím se mi to líbilo víc na starých kolech a bez nástřiku spodku nárazníku Ty kola co jsi tam dal jsou na auta daleko vyšší třídy než je Octávka.Jízdu si v tom neumím představit. Ale nic ve zlém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Chjetjov, gumy mas teda 215/35? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.