Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

jj mě se vždycky hrozně líbily a když se naskytla tahle šance tak se pro ně vyplatilo jet i přes celou republiku za ty prachy...

zápis do TP už zkouším vyřešit pomocí TL na jiný kola ale ve stejným rozměru neštěstí se v tomhle nějaký dělaj tak to snad vyjde :lool:

a pokud se nějak dostanu k váze tak je zvážím taky mě to zajímá nepřišlo mi to nějak výrazně těžký :)

abych teda nedělal tajnůstkáře tak jsou to tyhle kolesa... viz. dole foto o pár příspěvků níž

Odkaz ke komentáři
Mozno usmevna otazka :lool:

Nekontroluju pri zapise do TP aj vyrobcu a presny typ diskov, pripadne nepozeraju sa ako to vyzera aj priamo na aute (ci to prilis netrci, ci to nesucha, ci je dodrzany rozmer pneu)? Ja by som najprv chcel skusit zapis do TP a ked sa to podari, tak potom kupit disky :)

Pokud máš typový list, tak ti u nás stačí razítko z STK a to není v naší zemi problém.. ;)

Odkaz ke komentáři

pryže sociální ale mám omezenej rozpočet tak počítám s tím že to nebude žádná hitparáda... Nankang... od pár kluků mám dobrý reference když se s tím nejezdí jak prase tak to prej vydrží není to hlučný tak uvidíme... když to bude děs tak našetřím na jiný a až je sjedu tak dám něco pořádnýho...

EDIT: tak jelikož pneu který tam chci dát, bude opět trochu odhalovat patku disku bylo potřeba s nima provést leštící procedůru :palec:

na ty jedný fotce je hezky vidět rozdíl vlevo vyleštěno vpravo původní stav

IMG_0884.jpg

IMG_0882.jpg

IMG_0885.jpg

Odkaz ke komentáři
Martyp: Ale to protože jsi měl repliky, kdyby to byly origánly je to něco jinýho :palec:

Je toto mozne?Ale co vy vite,treba ty vicka aspon byly origo... ;) :) :(

pryže sociální ale mám omezenej rozpočet tak počítám s tím že to nebude žádná hitparáda... Nankang... od pár kluků mám dobrý reference když se s tím nejezdí jak prase tak to prej vydrží není to hlučný tak uvidíme... když to bude děs tak našetřím na jiný a až je sjedu tak dám něco pořádnýho...

EDIT: tak jelikož pneu který tam chci dát, bude opět trochu odhalovat patku disku bylo potřeba s nima provést leštící procedůru :D

na ty jedný fotce je hezky vidět rozdíl vlevo vyleštěno vpravo původní stav

To je stejnak pacient tehle kluk.. :(

Kdyz to bude peklo,zkusili bysme nejak popohnat ty Kumha treba,nebo neco podobnyho.. :)

Odkaz ke komentáři

no jak tak na to koukam tak vono 215/35R19 neni zrovna castej rozmer, obchod o kterym jsem si myslel ze maji pomerne rozsirenou nabidku gum tak ma v tomhle rozmeru jen tri Dunlop, Pirelli a Uniroyal vsechno guma ale zadna pneumatika a 4000 za gumu jo to uz je vejska

vasekk: prosim necituj primo predchozi prispevky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...