Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

Hehe, dobra ta bila. :lol: Ja mel v hledacku bily Barracudy, ale bal jsem se, jak to bude vypadat. :lol:

Vojta to ma moc pekny. :D Na OII 19" uplne akorat. 17" jsou tam strasne malinky, 18" lepsi, ale ty 19" paradni. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jezdíme, máme krásný kolesa, ale je potřeba udělat i nějaký nedesignový změny.

Dneska jsem měnil těsnění na všech dveřích za to z faceliftu. Možná z toho vytvořím časem nějakej mini návod, ale je to jednoduchý hodinka práce a bylo. Měnil jsem to sám protože jezdím ke Garnymu tudíž u reklamace jsem neuspěl, zatím mi to nerezlo tak jsem tomu chtěl předejít.

Materiál dodal Jelda z cc-autodilů a cenovka všech 4ks byla cca 2tis Kč. No a během pár týdnů musím ke Garnymu na filtry, olej a takový ty hovadinky :)

IMG_0783.jpg

IMG_0929.jpg

IMG_0931.jpg

IMG_0932.jpg

IMG_0933.jpg

Odkaz ke komentáři

nechápu no a který máš to těsnění? jak jsem dal tu foto kde jsou vedle sebe tak vlevo je nový vpravo starý...

brácha má taky 05 a už mu to i rezne, ale on to dá na reklamaci v klidu no... Taky určo záleží na stavu najetejch km, ale to budem podle mě cca stejně já mám 80tis. Jako místama to mám malinko ošoupaný ale nic dramatickýho... Podle mě tomu moc nepřidává hlavně parkování v zimě venku kdy to celý zamrzne a pak otevřeš dveře...

Odkaz ke komentáři
Ja mam 05ku a nic tam nemam, zrovna nedavno jsem to kontroloval..zajimave :)
nechápu no a který máš to těsnění? jak jsem dal tu foto kde jsou vedle sebe tak vlevo je nový vpravo starý...

brácha má taky 05 a už mu to i rezne, ale on to dá na reklamaci v klidu no... Taky určo záleží na stavu najetejch km, ale to budem podle mě cca stejně já mám 80tis. Jako místama to mám malinko ošoupaný ale nic dramatickýho... Podle mě tomu moc nepřidává hlavně parkování v zimě venku kdy to celý zamrzne a pak otevřeš dveře...

To musím doma pak okouknout, ale mám auto docela prolezlé a myslím si, že taky nemám problém a mám MR06.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...