chjetjov Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 jojo v sobotu jsme s Oktou absolvovali výlet na XS carnight do Drážďan opět jako minulý rok :) ale tentokrát už v menší offroad verzi ;) kde si je našel na FB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 ja nevím no, furt mi to hlava nebere... na tom autě není zas tolik změn, není na něm tolik doplňků, ale ve srovnání s ostatníma autama je tohle naprostá špica.... fakt moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 jj, fotky od Václava Rohlíčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 ja nevím no, furt mi to hlava nebere... na tom autě není zas tolik změn, není na něm tolik doplňků, ale ve srovnání s ostatníma autama je tohle naprostá špica.... fakt moc hezký díkes, přeci jen na autě nemusí bejt milion věcí, aby bylo hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 ja nevím no, furt mi to hlava nebere... na tom autě není zas tolik změn, není na něm tolik doplňků, ale ve srovnání s ostatníma autama je tohle naprostá špica.... fakt moc hezký Teď jsi to popsal naprosto přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 ja nevím no, furt mi to hlava nebere... na tom autě není zas tolik změn, není na něm tolik doplňků, ale ve srovnání s ostatníma autama je tohle naprostá špica.... fakt moc hezký otřepané a pravdivé - v jednoduchosti je krása a nejlepší nápady jsou ty nejjednodušší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Vojto auto mas krasne a je videt ze mate cit pro krasu v rodine... To lizatko ale za mne ne... ale kazdy ma jinny vkus... PS: Vsiml jsem si ze mas na dekliku od kol 4 krouzky (AUDI)... Budes to casem nejak menit??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 lízátko už je dole líbilo se mi tam ale bylo zkroucený, na ten origo nárazník to prostě moc napasovat nešlo, tak si ho nejspíš vezme Martyp... a ty pokličky audi nechávám to musí zůstat u takovejch kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 cau kamo, co gdybys vzadu dal podlosky 1 cm, by ji to moc pekne ladilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 lízátko už je dole líbilo se mi tam ale bylo zkroucený, na ten origo nárazník to prostě moc napasovat nešlo, tak si ho nejspíš vezme Martyp... a ty pokličky audi nechávám to musí zůstat u takovejch kol ;) o on to bude davat na auto jo?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Bauí: no chce to zkusit jak by to tam ladilo ;) Vladan: jj to by chtělo souhlasím ale teď řeším jiný věci B) navíc bych pak musel dát delší šrouby, musel bych už vyříznout ten plech u nárazníku o kterej by to škrtalo a tak... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 jedes v Sobotu do Bele ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 to ještě nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 doraž a potom tě vezmem na afterparty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 o on to bude davat na auto jo?? :D Nejdriv zkusi a pak se uvidi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 hlavne z toho nedelej komediantsky vuz. V jednoduchosti je krasa a tohle uz tam bude moc pane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Hele v planu jsem to mel tak jako tak...Takze ze to Vojta sunda,mi akorat tak nahralo..Uvidime,jestli to tam nejak pasne a az pak bych se rozhodl.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 nějaký foto z cesty na turnaj včera s palačinkama na poli :D :D a fotka po přeleštění límců aneb 2 hodinky práce... moc dobře se čistí ty šroubky a žlábky u nich... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Ty kola bych vážně čistit nechtěl... Ale pro krásu musí tuner trpět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 ses na to pole dostal bez problémů, jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 No bohuzel jo :D proto musim jeste dolu tam jsem najel v poho a zpatky jsem malinko skrtnul brichem... Byl tam peknej najezd :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 no to mas inu mierku -ked sa to dostane na pole tak je to vysoko :D ! Inak pekna fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Ty šroubky čistíš jehlou, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 pan kdyz umyva, tak se zubnim kartackem, co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Jojo zubni kartacek jsem taky zahrnul do pomucek na myti :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 To ja uz davno kamarade! To je potreba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 faaakt? jsem si vyždycky vystačil s houbou a hadrem... ale ty šroubky fakt nejdou a hlavně stačí jednou jet v dešti a můžu jít mejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Hele ja cekam naky noviny, jsme proste nak zvykly na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 :o já čekám už měsíc jednu novinku a pořád nedorazila z DE... :( no a pak asi trochu útrum přeci jen není jenom auto ale pokud chceš novinku příští tejden přezouvám na zimáky :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.