chjetjov Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Hele nevím... takhle to měli udělaný ty Dotzy co jsem měl předtím a bylo to prostě matnější. :D stejně tak ta fólie jde potom naprosto debilně dolu takže by to strácelo na exkluzivitě při prodeji... Jako nevadí mi sednout si hodinku a půl a mejt kola, ale chce to dělat fakt pravidelně a na to není moc čas a někdy ani chuť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 ty 19'' bych dal do ruzove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 kup si toto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 ty 19'' bych dal do ruzove Vy byste porad kazdymu radili ruzovou, ale sami si date kola do cerny barvy. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 kup si toto... to má :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Vasekk: ok, už mlčim mě to funguje parádně - stačí jen kola opláchnout wapem... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Vy byste porad kazdymu radili ruzovou, ale sami si date kola do cerny barvy. :( Hele ja bych ty moje kola mozna dal do ruzove ale to detka neresim musim udelat tolik veci na octe ze to neresim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 me prijdou ruzovy kola neco jako hlinikovy kridlo a la rychle a stupidne :( ke cultu mi to moc nestimuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tu pastu od Megsu mám je parádaní, ale stejně když to vyleštím, tejden jezdím v bordelu a pak to umeju tak to není TOP jak bych si představoval ale tak s tím jsem tak trochu počítal... Jinak dneska auto u Garnyho na pravidelný servis plus klima a zjistili jsme že odešel klima kompresor :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Se to tady letos z jara nějak množí ty odešlé kompresory :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Přesně jak píšeš .."z jara".. tedy je potřeba na klimu myslet i v zimě! Já už jsem se taky poučil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Jojo už na to taky peču a nechám klimu zapnutou celej rok.. Plus mi odešla trubka co tlačí vzduch do turba respektive těsnění na ní takže další plánovaná investice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 co odeslo obtokovej ventil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 na tom kompresoru? jj nějakej ventil asi ten co řikáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 vcera jsem to resil s p2p a prej se to necha opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 No mas to super :-) a ty kola jsou paradni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 aaaa bratr nedbal rad a na zimu klimu nezapinal :) ja ji budu muset nechat vycistit, kdyz auto stoji dlouho na sunci pak do nej sednu a zapnu to tak je chvili jak v pradelne v tom :D zamlzi se a za chvili zase odmlzi, jinak chladi dobre ale buhvi jak se o to staral ten prede mnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Vyměň si kabinový filtr a moc nechytrolínuj a radši se podívej kolika lidem letos na jaře odešel klimakompresor a celkem lehce se se svým ročníkem výroby můžeš zařadit do klubu, ani nebudeš vědět jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Jj je pravda ze pres zimu jsem to mel vypnuty :( tak jsem se poucil, ted krasne chladi a voni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 ja mam pylak novej, cili vcera u rolby sem to jeste nechal doplnit, byla tam jen pulka chladiva, chladilo to super, zadny problemy, jen parkrat jako v pradelne :D a uz mam i osvetleni nastupniho prostoru konecne :( vcera minisraz OC u rolby, ja, jarda a palo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 hele bratos del prezidento davej este naky fotky :D :( ;) je to nejlepsi OII na foru :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Neboj něco nafotím a dovalím to sem, ale můj současnej foťák nějak vypovídá službu takže nemám čím fotit :/ Chtěl jsem něco málo nafotit ale jelikož je furt hnusně tak aspoň malý porovnání loňskej únor a dneska... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Tomu se říká stylofka, fakt parádní rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 a tak par rozdilu tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Tak tomu rikam dobrej projekt! Hele ty kola co jsi mel predtim jsou sly ven vic nez tedka ty, ze jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 luxusní - jak málo stačí, aby auto vypadalo tak nádherně!!! ty dva bramboráci stojej pořád na tom samým místě.. a koukám v pozadí je svetr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Tak brambory tam stojej protože si to asi platěj BTW: Fakt pěknej rozdílek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 na jaaaa svetr na palouku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 to vladan: jojo hlavně ty zadní byly předtím mnohem víc ven což se mi teda moc líbilo abych se přiznal jinak díkes všem, jak na to tak koukám tak jsou tam prostě všechny díly pořád původní jenom jsem měnil barvy :lool: kromě teda kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.