Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

Taky se přidávám k opozdilcům s gratulací.

Co se týče toho snížení, to když někde jedeš, přejíždíš nerovnost a v tom zatočíš, tak to musíš mít křupnutej blatník ne? Já jak jsem začal snižovat, tak mi plno lidí říká, ať to dám ještě níž, ale právě toho co jsem napsal se bojím.

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

:D njn trochu nevydalo

Tomas_Ek: ti je zase smuto za Bobikom ?? Co to mas zas v podpise? SupII??? Co sa stalo s teoriou: nemam rad velke auta s prevismi, s turbom a uz vobec nie diesel??? :wallbash::lol:

to je čistě ze studijních důvodů a rozšíření si obzorů :))

Odkaz ke komentáři

Díky, ale po shlédnutí aut ve Worthu musím bohužel konstatovat že je to pořád vysoko :lool: :wallbash::lol:

Každopádně výlet to byl parádní, a to nejen co se týče aut, ale právě i tyhle výlety na Hochalpenstrasse, na vyhlídku apod :palec: mám asi 600 fotek tak až to proberu něco přidám :)

To je dost,zes ji taky jednou vyvez! :D :D

Jinak Ondro, moc pekna fotka!!! ;)

Odkaz ke komentáři

ja vim to je takova deformace z Worthu, kdyz to tam clovek vidi a pak se projede po te nasi silnici tak ma pocit ze jinak to nejde. Ja jezdim cce 35Tkm rocne a mit to dole jak Vojta tak jsem naklepanej jako babovka. Hledam ted stelovacek co dela cca 0 - 45mm. Jako klidne i vic dolu, ale chtel bych aby zacinal tak na -10/-15 mm.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...