Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

Sevas chjetjov, kola vyzeraju dobre, skus dat do stredu krytky kola s logom Skoda, bude to podla mna este lepsie :D Inak 2,6 je velky tlak v pneu, ja davam 2,1 na predok a 2,0 na zadok a sedi to ovela lepsie, ked si pozries viecko nadrze tak tam to mas napisane, ked ides zatazeny ludmi na dlhsiu trasu pripadne mas vela v kufri tak dotlakovat viac barov. Inak by som nechal 2,1... Uvidis prejdes po nejakej nerovnosti, jame a ta guma ti praskne, to nie je stavane na taky tlak. To je len taka rada, tiez som chodil s 2,5 tlakom vo vsetkych gumach lebo som si myslel ze to je dobre :smich: Potom mi kamos poradil, skus to a uvidis ze auto bude lepsie sediet na ceste

Tak ja ti nevim, ale ja mam presne opacnou zkusenost, cim vic mam na zadku, tak to lepe sedi..nevim proc, ale je to tak...predek mam 2,3 a zadek 2.5-2.6 na R18

Odkaz ke komentáři
tak na víčku nádrže je to napsaný tak maximálně na 15" ale foukali mi to takhle v pneuservise právě proto že je ta guma natažená. Je tak menší riziko že by se zula... Jinak známej jezdil závody na okruzích a tam se fouká běžně 4 bar no stress takže ta guma to určo vydrží. Jasně že tam maj jiný gumy ale ty rozměry jsou podobný :smich:

Uz rob ako myslis :D Opytam sa este kamosa ktory ma pneuservis :smich:. No tak ale na zavodoch je ta guma aj pod inym zatazenym ze ano :smich: aj sa ten vzduch viac zohreje. Podla mna keby si si teraz na tych gumach hodil rucnu brzdu na suchom betone tak je velka sanca ze ti to vyzuje... Vsak keby sa nieco nahodou stalo tak napis, je dobre ze to vieme takto rozobrat.

Odkaz ke komentáři
Tak ja ti nevim, ale ja mam presne opacnou zkusenost, cim vic mam na zadku, tak to lepe sedi..nevim proc, ale je to tak...predek mam 2,3 a zadek 2.5-2.6 na R18

tak na zadok davam viac jedine ked mam vzadu ludi alebo nieco tazke v kufri a idem tych 100-200 km a viac... Inak som to neskusal... Ale mozem vyskusat a dam vediet. Kamos ma TDI RS OII a dava 2.0 na predok a 1.9 na zadok a ide mu to krasne. Ma R17. Ja mam R15 a mam tak ako som vravel... Teraz mam 2.1 aj vzadu aj vpredu. Ked som mal vsade 2.5 a sfukol som na 2.1 tak som citil ze auto lepsie sedi na ceste. Tolko moje postrehy :D

Odkaz ke komentáři

hlavne sem na tebe zvedavej jak si rikal ze to budes menit, zase to komplikujes kdyby sis vzal normalni rozmer a koupil na to 4 stejny sprcky tak si vklidu, takhle si nasponovanej a zase spekulujes

a koukej mi dovezt pak kola :) po besede bych pomalu prezouval

jinak rychle to dej dolu, kup pruziny aspon ty podvozku to zas budes sto let jezdit takhle jak te znam

Odkaz ke komentáři

No neviem 2.5-2.6 tlak, som zvedavý ako ich budete mať zjazdené...ja nepoznám nikoho, že takto fúka :) ;) Inak Gatorade má pravdu, keď by si hodil ručnú na asfalte tak sa to vyzuje podľa mňa tiež. Nie je lepšie dať tie "Ačka" dopredu? To sa len pýtam pretože čo som počul tak zadné pneu sú tie ktoré zabraňujú šmyku

Odkaz ke komentáři

oni zas tolik našponovaný nejsou dneska to zkusím umejt a nafotit líp ale ta 225/40 je na tu 9" homologovaná takže si myslím že se to hned zuje...

to bratr: pochop že nechci normální rozměr :D chci aby to bylo hezký a né utopený v podběhu... :) a 23.5. jedu do drážďan na sraz takže to už to musí ležet do tý doby...

Bady: dík ;)

Odkaz ke komentáři
No neviem 2.5-2.6 tlak, som zvedavý ako ich budete mať zjazdené...ja nepoznám nikoho, že takto fúka :) ;) Inak Gatorade má pravdu, keď by si hodil ručnú na asfalte tak sa to vyzuje podľa mňa tiež. Nie je lepšie dať tie "Ačka" dopredu? To sa len pýtam pretože čo som počul tak zadné pneu sú tie ktoré zabraňujú šmyku

Me to prijde lepsi mit vzadu 2.5 nez 2.1 jak to predepisujou...musel bych navic porad dofukovat, kdybych neco nalozil..pri plnem zatizeni ma byt na zadku 3.0, takze 2.5 je myslim i kompromis v tomhle ohledu...gumy se sjizdi normalne

Odkaz ke komentáři

kamarád od Gatorade bude jakožto majitel pneuservisu jistě plně proškolen a vybaven nejnovějšími poznatky ze všech sfér svého byznysu a od všech svých dodavatelů od Vraníka po Continental... Nevim, proč by nějakej typ, jen proto, že má pneuservis (není požadovaná žádná kvalifikace btw) měl mít pravdu, je to jen o jeho názoru a o tom, že to zrovna u nich na vsi nejezdí, tak to bude špatně. :(

asi bude trochu omezená f-čnost těch šprcek, ale nebezpečný to není

Odkaz ke komentáři

To gatorade: nevidím v tom žádnej problem.... :P

sa60carinafirevanstretc.jpg

To bratr a all: dneska se mi povedlo vrátit ty přebývající kola takže mám prašule na podvozek ale ještě chvíli počkám :lool:

střecha je jasná ale až bude víc teplo teď by ta fólie tak dobře nechytla....

nálepka bude neboj :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...