Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

nevim proc je si tu kazdej tak jistej ze to co ma jurach nejde na klasickej naraznik ( nijak jsem to nestudoval ) zkusil bych bennet automotive ( vyrobce toho co ma jurach ) co na to reknou pripadne nabidnou upravu na klasickou OII

trochu jsem to pohledem srovnával a přijde mi že u RS je ten spodek toho nárazníku širší... ale zkusím jim asi zavolat jestli by to šlo i na klasiku :)

Odkaz ke komentáři
gowster - hranice unosnosti 18tek na OII RS je nuda dle myho :pivo: mel jsem ji v anglii a proste stejny jako normalni OII

sel bych u tebe do 19tek a jeste ji srazit na zem :smich:

No jelikož už teď na těch ČR silnicích mi to sem tam přijde jako by ze mě chtěli vymlátit duši, tak snižovat to nebudu ani náhodou, aspoň zatím teda... Jezdím hodně po vesnických silnicích atd. a tam to teda stačí bohatě... Jinak co jsem zatím zkoušel (mám s ní už najeto 1300km), tak to sedí naprosto dokonale... Uvidíme teď o víkendu v Mimoni, jak bude holka na slalomu a měřeným okruhu sedět, snad to nehodím na boudu... :)

Odkaz ke komentáři

ABS by mel jit v pohode. Zrovna mi volal muj vrchni svarec plastu ze potrebuje i krytky ostriku ze si chce bej jistej nez navari drzak ostriku na naraznik, samozrejme jsem v praci takze mu je tam zvladnu hodit az odpoledne a to uz na tom nikdo delat nebude, ale je jista sance ze by mohl Pondeli ne Utery bejt hotovej

Odkaz ke komentáři
dobre ji vojto davas jen tak dal, beres nakonec ty HPcka ?

díkes pane :smich: HP nebudou vyšlo by to ve finále draho... vzal jsem AP sportfahrwerke je to nějaká přidružená firma k Weitecu tak by to nemuselo bejt špatný i cenově je podobně jako weitec :smich:

to Kalic: jj tak jak si to měl pod světlama tak já to chci lípnout přímo na ně... :smich:

Odkaz ke komentáři

Zdarec dival sem se na tvuj VT a myslim ze bys mohl misto nastriku zvolit na tu strechu folii co se tedka hodne cpe na auta a mozna by nemusela bejt spatna cerna matna.

A jak na zacatku pises zatmaveni mlhovek, to chces provest jak? folie pres mlhovky sem videl ze nejaka firma nabizi. Mas to nejako namysleny?? taky bych zatmavil otazka je jak :smich:

Jinak pekna kara a jeste bude jak tak ctu :smich: takze drzim palce a sem zvedavej na dalsi foto.

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

čus nevím jestli jsem to psal ale fólie to bude určitě lakovat to nechci :smich: a bude určo lesklá časem bych totiž rád možná i mřížky v nárazníku do lesklý černý :smich:

jinak ty přední mlhovky to je průser viděl jsem jednu oktu která to měla vevnitř nalakovaný, tak jsem koupil jeden pár ale nepovedlo se mi je rozdělat...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...