vittorio Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Nejezdim do podzemnich garazi ne? ja mam problem s letnanama u hokejovy areny, jako jedinej nenarvu naraznik nad ty vysoky obrubniky takze mi porad couha zedek vic nez treba Merglu ML a vypadam jak silenec asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 jj všechno se dá řešit ještě že je praha tak veliká a je tolik možností kudy jet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 černá střecha udělaná fólií od firmy Systemcar (maximální spokojenost kluci si s tím zase krásně pohráli) plus montáž ploutve ze supa2combi... a tady fotos z cesty na sraz do Plas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Paráda pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 jaja, sehr schön 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 tak to je moooc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 To se vážně moooc povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 přidávám se fakt krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Krásná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 pekne pekne, tu antenu jsi delal sam ? Kolik to zabralo casu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 (upraveno) no starou sundaval Míra ze systemcaru a já jsem to pak zpátky strojil a přidělával novou... zabralo to tak půl hoďky... musí se odstrojit půlka stropu aby tam byl dobrej přístup tzn plasty na C sloupcích madla vzadu na stropě a samo takovej plast vzadu u okna... ty C sloupky se tam pak pěkně nahovno vracej... jinak to mám udělaný že stará anténa zůstala připojený akorát jsme ji narvali do C sloupku skoro až do kufru kam až dosáhnul kabel. V praze a ve městech to hraje v pohodě ale jinak na hovínko takže MP3 :) Upraveno Červen 28, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 ta střecha je moc luxus zame palec hodně navrch a fotky jako vždy taky krasa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Top! Opravdu je to pekne Vzadu by tam pekne ladila naka chrom koncovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 mám výfuk rozleštěný do skoro zrcadla ale z těhle fotek to není vidět koukni tu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 No jo to je ono, perfect, tak uz nic neni dodelat mas to perfektni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 tá strecha je paráda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 díky kluci :) ještě mám pár nápadaů tak uvidíme co a jak se povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Co jeste planujes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Ta střecha je vážně gůůůůůt a auto jako celek je k nepřehlédnutí! Móóc pěkné pane ps:kolik koštuje ta střecha prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 (upraveno) to jirka: no rád bych nějak ztmavil přední mlhovky zkusím na ně plácnout fólii na okna a uvidíme pak asi vyměnit přední světla za halogenový projektory... to živočich: díkes pane a koštuje kolem 2 litrů záleží jak kvalitní máš tu fólii ještě nějaký foto za jízdy: Upraveno Červen 30, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Fotky super, koukni u me - mame trochu podobny.. jinak, co mas za rozmer kol a pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 ten odklon tech zadnich kol je zajimavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 klobouk dolu to je krasnej povoz udelanej ze standartni octavy, je videt ze ani RS narazniky nejsou potreba kdyz je dobrej napad a par sikovnejch rucicek, klobouk dolu a palec nahoru pane. Ty mlhovky jsem zkousel, ale folii na skla cesta nevedla, aspon u me ne, folii sem nalepil ale protoze mlhovky jsou od kaminku tak to neprilnulo uplne a tady to poskozeni od kaminku se docela projevilo a bylo to videt, navic mlhovky pak videt nebyli a tim se moje auti opticky zvysilo, i kdyz ty mas tak super zehlicku ze by to nemuselo bejt spatny. Fakt dobra prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 ti muzu pujcit ty svetla kdyz mi je neznicis, nebo od libora vem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 (upraveno) to Konwice: jj koukal jsem jinak kola vepředu 8x18 vzadu 9x18 a pneu n a obou 215/40 to Ol@f: tak to si měl určo taky když si to naložil nějakejma věcma... jinak tady mám foto když jsem měl ještě auto plný bordelu jak to hezky leželo... odklon dobrej to Ciza: díky za pochvalu podle mě když se ten přední černej otvor roztáhně ještě do stran zatmavením těch mlhovek tak to to auto opticky rozšíří... třeba u těch dvojek který nemaj mlhovky je to supr vidět ti bratros: ale mě by tam neseděli si myslím... to mi spíš pujč ten foťák konečně Upraveno Červen 30, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Vojto, tak se na dovolene konecne pripojim a nestacim koukat!! Ta strecha podle predpokladu vypada super a tak se mi zacina styskat po mym stribrnym liftu a fotky opet bomba jinak skrz folie na mlhovky...jsem resil, ale folie na okna nadrzi :D tak jsem tam nechal dat ciry ochranny kuli kamenum a s tim su spokojenej, ale neni to zatmaveny.. proste efekt rozsireni jakej jsem chtel docilit, tak jako ty bohuzel nevysel.. pokud Te napadne neco jinyho dej vedet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 fólie na okna tam nedrží jo? no zkusim zavolat klukům ze Systemcaru jak by to vyřešili jinak díky za kladný ohlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 dneska jsem byl fotit Oktu s bráchovou zrcadlovkou a celkem peklo není to až taková prdel tak tedy něco málo z 220 fotek jich je asi 40 použitelnejch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 toz pekne pekne ja si takhle sednout na chladicovku tak kupuju novej chladic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Pěkné, pěkné.... Taky dost teď spekuluju o nějaký barvě na střechu, jen si nejsem zatím jistej... :-) Ale tohle je prostě luxus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.