Přejít na obsah

Aqua-ypsilonka :)

Doporučené příspěvky

Ty já to měl v plánu s tím válečkem, nakonec ale zvítězila pistole. Zase si myslím že si to do toho více napustil a možná by se to tak nedrolilo jako mi :). Šíbr jsem válečkoval normálně v autě a taky je to dobré. Ale neboj, nikde není napsané že za měsíc to nademnou nebude vlát a budu ještě víc v háji než ty, protože šíbr nepotáhnu :lol: .

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Kluci řeším už dlouho jeden problém a o víkendu budu mít snad čas tak bych se na to chtěl podívat. Když omylem zmáčknu tlačítko na zamčení a auto je už v tu dobu zamčené tak se odemknou jedny zadní dveře. Musím pak odemknout a znovu zamknout. Safe dioda bliká a mikrospínače jsou dobré. Co ale nefunguje je to že auto neblikne při zamčení, bliká jen při odemčení a taky se nezamkne když ho dálkou odemknu a neotevřu dveře. V čem by mohl být zakopaný pes?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Takže, co se týče problému se zámky, tak už je z části vyřešený, vyměnil jsem jeden zadní zámek a je to relativně okej, i když to někdy ještě zablbne, byl to zámek z druhého auta a já jsem ho nepropájel, což jsem udělal chybu, pokud to bude dělat bordel tak pak na to znovu kouknu.

Jinak jsem v pátek začal dělat denní svícení :), dneska jsem si domečky stříkl na černo a čekám až příjde balík s konektorama, pak natahám kabely a snad bych je mohl nahodit na auto. Musím ještě pořešit místo pro čidlo teploty, protože jsem do těch míst kde bylo dal světlo.

post-43956-0-82627700-1453664417_thumb.jpg

post-43956-0-86984100-1453664428_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky moc za chválu :) uvidíme jaké to bude na tom autě no... Jinak ten domeček je z PE trubky na vodu, tam jsem si vysoustřužil osazení na to světlo, pak jsem celý domeček navařil na to žebro. Svařoval jsem to plynovou páječkou s hrotem na dělění plastových fólií, je teflonový, plast se na něj nelepí a hlavně jde regulovat teplota té páječky, takže se to nepálilo ale pěkně slévalo. Zkoušel jsem s tím kroutit a drželo to, takže to účel splní.

Potom klasika kit co mi zbyl z kitování nárazníku a potom do plniče. :)

Odkaz ke komentáři

Tak světla už jsou na autě, pak jsem dodělal osvětlení kufru + jsem dodal vypínač, abych si mohl to osvětlení vypnout, když v létě větrám auto. Udělalo mi to radost, výsledek je supr. Jenže, auto přestalo dobíjet :(, nechápu co se stalo, myslel jsem že jsem pohýbal se svazkem jak jsem tahal žláblem nové kabely pro to denní svícení, takže jsem svazky rozpletl kousek a propípával jsem ty dva dráty co jdou do altíku, jsou okej, teda alespoň se tak tváří a auto nedobíjí. Regulátor je na altíku nový půl roku, tak jsem z toho nešťastný a nevím co s tím dál dělat. Od čeho se odpíchout. Na modrém kablíku co jde do altíku je napětí 10V po otočení klíčkem. Je to ok nebo špatné? Díky za rady :(

PS: fotky dám zítra, dnes sem se celý den nervoval s tím dobíjením...

Odkaz ke komentáři

velmi pekne, hlavne tie hmlovky sa mi lubia. No mna popravde odradza upravovat vzhlad auta a davat taketo veci, aby to nelakalo a hlavne po skusenostiach z srabanim auta klucom, burackach, tak viem,ze zovnajsok len trpi,teda kaslem na to a upravujem len po technickej stranke. No mozno raz aj u mna dojde na nejake to skraslenie zvonka.

Odkaz ke komentáři

No tak světla jsem koupil na aukru za 500,-. Nedal bych třeba 6000 za světla které jdou vyloupnout. Známý je měl na golfu a zbyly mu ráno jen kabely a světla od helly v háji.

S tím škrábáním máš asi pravdu, ale s tím nic neudělám. Jsou někteří haranti co jenom závidí a dělají škodu ostatním...

Loni jsem dával dokupy techniku :-) v autě je hodně nainvestováno, ale už teď je mi jasné že za pár týdnů mě čeká spojka, protože se mi auto začalo třást při rozjezdu. Je tam origo spojka, ptal jsem se minulého majitele jak je to možné, tak říkal že to auto jezdilo hlavně dálky po dálnicích, takže těch 300 tisíc vydržela.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...