Přejít na obsah

Problém s centrálem


Pokec

Doporučené příspěvky

Zdravím vás..Mám problém a nevím co s tím..Prvně mi přestali přes DO zamykat dveře řidiče..Tak sem zamykal celé auto raděj klíčkem..A ted mám problém,protože mi to už nechce zamknout klíčkem žádné dveře..ani DO!!Vysvětlím to tak,že když chci zamykat klíčkem budto u řidiče,nebo u spolujezdce,tak to ani nehlesne!!!Pokud dám odemčít,tak to cvakne ve všech dveřích!!Ale zamčít ani flok!!4ím to je,že se mi to tak doprčilo najednou..Kde hledat závadu..;-(Děkujii za pomoc všem

Odkaz ke komentáři

No ten mikrospínač na dvou drátkách to asi nebude..Protože světlo v interiéru se při otevření rozsvítí a při zavření dveří zhasne..Že by to dělali ty mikrospínače uvnitř??DO to odemču vše kromě řidičových dveří..Klíčkem to taky odemče vše jak DO..Ale zamčít to s ničím ani nehne!!!Zachvíli píchnu vaga..

Odkaz ke komentáři

Takže vag mi napsal toto:Ale mám rozebrané dveře,tak mi to píše i o stahovačce..

 

4 Nalezeny chyby:

00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220)

27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky

00912 - Spinac spousteni oken vpredu vlevo (E40)

27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky

00913 - Spinac spousteni oken vpredu vpravo: strana ridice (E81)

27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky

00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)

27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky

Odkaz ke komentáři

Prosím vás,co je to za hlavičku šroubu co drží zámek ve dveřích..Jak tam strká šroubovák..Abych mohl vytáhnout ten centrál..

A mě ty dveře přestali zamykat od včerejška,když sem jel po hrbaté zasněžené cestě a nejprv mi z ničeho nic rožlo stropní světlo..Tak sem pootevřel dveře,zabouchl a zhaslo to..po chvíle drnčení po silnici znova rožlo světlo..udělal sem to samé a pak už jel pomale a nerožlo..Jenže přestalo to zamykat ty dveře

post-1181-1264097528_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
DO přestalo z ničeho nic a nebo jsi něco montoval ? třeba rádio ?

šroub na jištění vložky zámku DO neovlivní

 

Zamykat DO to přestalo zarás s tím,že to nejde zamykat klíčkem..Ale říkám,klíčkem to jde odemykat i Dálkáčem(krom řidičových dveří..A když dám zamčít na panelu uvnitř vozu na madle kliky,tak to zamče vše (kromě řidičových) a i odemče vše krom řidičových!Ty řidičovy nejdou ůbec..Proto se ptám,jaká je to hlava šroubu u zámku,abych oddělal zámek,ptž jinak nevyháknu lanko kliky!!!Je to tisícihranný torx,nebo hvězdička..číslo?díky

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás kolegové..Já se z toho po**ru..Po dnešním vydatném mrazu sem si auto chvíli nastartoval...potom zhasl a skusil sem zamčít klíčem..A co se nestalo..Ono to zamčelo všechny dveře..To nechápu!!!Samozdřejmě dálkovým to taky zamyká vše,jen řidičovy dveře po staru(po staru je to,že DO nejdou zamykat ani odemykat..)Ale aspon že zatím klíčkem to zase jde všechno..Já sem s tím v těchto mrazech ještě nic nedělal,proto sem na větvi,že to už jde klíčkem zamčít..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdravím vás..Tak už sám nevím..Prosím vás,stalo se to někomu,at mi někdo poradí..Dnes sem rozebral OBA zámky (řidič,spolujezdec) a žádný studenák tam nebyl!!Tak sem to máznul a dal oboje dokupy..Jenže nic z toho nepomohlo..Prostě řidičovy dveře se ubec nechtěj dálkáčem zavřít..Prostě jak kdyby shořel motorek..(ten je ale funkční)..Všechny další dveře i kufr se zamkne ale u řidiče to ani nepípne!!Když vlezu dovnitř auta,zavřu dveře a skusím zamčít panelem na dveřích,tak opět se vše zamče ale řidičovi dveře nic..Ani při odemykání.. :lool: Ale zajmavé je,že když řidičovejma dveřma klíčkem zamču,tak mi to vše zamče..(takhle jedinně já musím zamykat a štve mě to už..Help..

Odkaz ke komentáři
Aky to mas rocnik? Hlavne predface mali probelmy aj s kablovym zvazkom v prechodke dveri (ale aj vo dverach).

A este mozu byt problemy, ak Ti vnikla voda do konektora RJ dveri (zvykne zaoxidovat az odhnit par kontaktov)...

 

Zdravíčko..Mám to r.v.1997..že by to tak náhle přehnilo ve spoji dveří??Nedá se to nějak všechno prozkoušet přes vag??Já s vagem moc neumím..A že by natekla voda do ř.j...to nevím..ta je skovaná v palubovce nad volantem,né?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zdravíčko..Mám to r.v.1997..že by to tak náhle přehnilo ve spoji dveří??Nedá se to nějak všechno prozkoušet přes vag??Já s vagem moc neumím..A že by natekla voda do ř.j...to nevím..ta je skovaná v palubovce nad volantem,né?

Můžeš v akčních členech vyzkoušet zámky :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak milý kolegové..Je krásně a tak sem se rozhodnul pro ty dvě konkrétní věci..Mozek sem oddělal a nic,co by mělo být zoxidované...tak poslední věc(viz foto)..po rozdělání průchodky na mě čučel svazek s totálné vyhnilým drátem!!čučel sem,jak puk...Očistil sem ho a propojil nůžkami..skusil centrál a řidičovi dveře skáčou jak klokan!!Tak sem poctivě kompletně napojil nový celý kabel a funkčnost 100 procent..sem rád!!!!!Tímto snad pomohu pro další tím,že ví na co se zaměřit!!!Díky všem ochotným (kamarádům) našich oktávek

post-1181-1269463443_thumb.jpg

post-1181-1269463466_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je u starších celkem normálka, ještě bývá shnilej vnitřní svazek dveří a nebo vytopenej mozek. To potom nestahujou okna, nezamykaj a nebo hůř, samotný se otvíraj a nejlíp v noci... Jestli si měl dole mozek, tak ho doporučuju zatěsnit nějakým silikonem, těsněním, nebo se ti může stát že ti do něj nateče a máš další problém. Taky je dobrý kabely co jsou prověšený odizolovat, aby se tam nedržela voda.

Upraveno uživatelem stihacka
Odkaz ke komentáři

Tak sem to dnes dopoledne opravil kolegové..Rozebral sem zámek a koukl na plošňák a byli tam 2 studeňáky u motorku..Tak sem to proletoval,vše namazal a složil a už to zacvakne a drží..Už mi takhle skontrolovat a promazat zbývají jedny dveře..A to zadní za spolujezdcem..Přide na ně řada v dubnu..

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Guest čenda B.

Zdravím, mám podobný problém se zamykáním dveří řidiče, 4x zamklo normálně po páté ne atd... tak jsem to dal elektikáři, ten vyměnil zámek...problém přestal ale jen na cca měsíc a byl jsem znovu u něj načeš zkusil vyměnit kabeláž v kloubu dveří - nepomohlo tak jsem pátral na fóru až jsem zkusil proletování stdených spojů jak se tady popisuje. Toto mi pomohlo u dveří za řidičem které mi mezitím taky začaly blbnout ale šoférové dveře furt nic. začal jsem tedy tlačit na elektrikáře ať dá zámek do reklamace. Zkusil tedy dát nový zámek ale pořád nic. Nakonec zkusil vyměnit řídící jednotku a tadá - problém vyřešen jenže za novou prý dám 5 klacků takže se teď snažíme sehnat starší s koncovým trojčíslím 202. Nevíte někdo náhodou kde bych moh tu ŘJ sehnat?

O1 rv. 99 1.9 TDI 84 kW.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...