pym Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Chlapi instalovali jste to někdo na facelift? Podle mne to tam nejde. Jelikož ta kulove cepy mají malý rozsah. Nebo je to tím, že OI Tour má jinak uchycení kapoty motoru? Chytal jde to za ten přední torx v úchytu kapoty a na jeden šroub co je v blatníku, ale za boha to nejde zpasovat. Nějaké rady nebo doporučení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Je to stejné jak předfacelift, jen některé musíš upravit. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14282&hl=inxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Předface a facelift je úplně stený, jen je potřeba ty univerzální vzpěry upravit. Pak je možnost si ty vzpěry koupit hned upravené http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop , ale někdy se stane, že i u těch upravených si musíš ty kloubky ještě trochu dopilovat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Kupoval som http://www.obautodil...a-id:4241.eshop a bez problémov pasovali aj pasujú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Já, MiR a Garrett jsme ty vzpěry kupovali zároveň z obautodíly a taky pasovali bez problémů, ale už několik lidí tu psalo, že je museli doupravit (museli vybrousit ty kloubky)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 No já je mám od OBautodíly a nejsem schopen to tam narvat. Ten úhel co je možné tam vykroutit je malý a mám obavu, že když to budu pilovat , tak ten kulový čep může vypadnout ne? Jelikož je tam jen taková závlačka. Není tu někde foto té úpravy? Ten odkaz co tu Kale dal je nefunkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 To je to co jsem psal, takže ty patříš mezi další, co koupili vzpěry z OB a přitom ty kloubky vypilovaný nejsou... :( Normálně to trochu vypiluj do doby než ti to půjde zavírat. Vypadnou by to podle mě nemělo, když to nebude vypilovaný nějak moc ;) . Co se týká toho odkazu od KaJe, tak ten normálně funguje... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Piluj, taky sem piloval :) Použil jsem zadní unavené a na zadek šly nové.. Horší je, že musí být vybrány dobré kuličky na straně do kapoty. Já použil nějaké "universály" a ty byly moc dlouhé - při zavírání se vzpíraly, tak sem na soustruhu musel otočit jedny na míru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Nevím mně to píše že se nepodařilo nalézt obsah... Kurňa fix moc jste mně nepotěšil hochu... Tak budu pilovat no... Ještě jsem přemýšlel o zahnutí tyček nebo těch čepů. Ale to by nemuselo dopadnout dobře. Takže, jak říká klasik beru pilník od zahrady a jdu se nacpat senem ... Člověk by řekl, že když je to na Octu tak to bude vyrobené pořádně. A od germánů zvláště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Ohnout určitě ne - jednak by to mohlo i prasknout (nikdo asi nepotvrdí, co je to za materiál) a jednak bys to musel zašroubovat, označit kam ohýbat, vytáhnout a ohnout to ve svěráku - na té haubně bych měl strach to ohýbat. Mám to vypilované už cca dva roky a je to OK, tyčku sem si tam nechl pro sichr - kdybych měl kapotu zajistit když pofukuje. První budeš pilovat tak na třikrát a tu druhou uř dáš podel té první hned ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 O. K. Budu pilovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 akorát si dej pozor ať nepropiluješ tu dírku na tu sponu z drátku... nemuselo by ti to pak při manipulaci držet a kloub by mohl vyskakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitris Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Mám originál Milotec a bez problémů, nic se nemusí pilovat, jen namontovat a hotovo. Vždy jsou dvě možnosti, buď připlatíš a máš vše OK, nebo ušetříš a máš Do Do s nejistým výsledkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Jaký nejistý výsledek myslíš? Po vypilování to funguje dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 No a ja mam taky JOM vzpery, ktere byly upravene, takze jsem nic pilovat nemusel a cena oproti Milotec byla taky uplne jinde, takze ja jsem max. spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Normální vzpěru kufru z OI combi a koncovku z OI liftback,ta je zahnutá + kulové kloubky z uchycení těch vzpěr a upravit závity na nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.