MartinRizman Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Ahojte, vopred sa ospravedlňujem ak tu táto téma je ale nenašiel som ju. Mám trojročnú Octaviu II tour. Dnes ráno som bol s autom nakúpiť, odstavil som auto a po ďalšom štarte mi odišla celkom palubovka. Auto buď nenaskočí alebo naštartuje ale po cca dvoch sekundách automaticky vypne. Ostatná elektrika vrátane autorádia ide. Viete mi niekto poradiť čo presne sa mohlo pokaziť a ako najlepšie postupovať tak, aby má v servise zbytočne "neosmekli"? Ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Hmm.. toto by som videl asi na nejaky problem s immobilizerom. Skusal si pripadne aj druhy kluc? Idealne to bude zatial napichnut na diagnostiku... Nemas nikoho v okoli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRizman Odesláno Duben 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Skúsil som nachvilu odpojiť a zapojiť baterku aj náhradný kľúč ale nič nepomohlo, neskôr som skúsil len tak či nepojde a zrazu všetko fungovalo no potom sa znova rozsypal displej no auto zostalo naštartované. Potom ešte pár krát po opätovnom štartovani všetko išlo no potom zase zhasla a už zasa nič. Naštastie mame v zálohe ešte 12 ročnú fabiu, no toto má pomerne zaskočilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Tak to bude problem v budikoch... Neprecita IMMO a tym nedovoli nastartovat.. ale asi mu bude "preskakovat" ked ti potom dovolil nastartovat... Ako som pisal, najlepsie to dat na diagnostiku ktora by ti mala povedat viac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRizman Odesláno Duben 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Áno, je to jedine riešenie. Len som sa chcel vyhnúť tomu že mi v servise vymenia polku auta dobre súčiastky si nechajú a ja to zaplatím. Preto som chcel vopred vedieť či sa to už niekomu stalo a čo bola príčina poruchy, ale vďaka aj za tvoju reakciu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 nie je začo.. viem že bez auta je na nič.. skús si zohnať niekoho v tvojom okolí kto má VCDS a vyzná sa v ňom.. vyčíta poruchu, a zistí čo to spôsobuje.. to je asi jediná rozumná možnosť predísť tvojej obave o vymieňaní polovici auta. odkiaľ si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRizman Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 nie je začo.. viem že bez auta je na nič.. skús si zohnať niekoho v tvojom okolí kto má VCDS a vyzná sa v ňom.. vyčíta poruchu, a zistí čo to spôsobuje.. to je asi jediná rozumná možnosť predísť tvojej obave o vymieňaní polovici auta. odkiaľ si? Dnes už zase auto normálne ide, ale zajtra vyhladam niekoho s káblom a uvidím ako ďalej, snáď to bude len jednoduchá porucha. Som z Vrabel, okres Nr, ak by si tu náhodou niekoho poznal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Ja by som to skôr videl na napájanie prístrojovky ako na immo . Ak je nefunkčné immo tak je prístrojovka funkčná. Skontroluj si relátka ,poistky a konektor na prístrojovke či niesú zaoxidované , prečisti kontoxom . Vo Vrábloch autoelektrikár p. Dušan Tóth 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRizman Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Ja by som to skôr videl na napájanie prístrojovky ako na immo . Ak je nefunkčné immo tak je prístrojovka funkčná. Skontroluj si relátka ,poistky a konektor na prístrojovke či niesú zaoxidované , prečisti kontoxom . Vo Vrábloch autoelektrikár p. Dušan Tóth Poistky som už skontroloval, to je tak asi jedine čo mne ako laikovi napadlo, relatka ani neviem kde sa nechadzaju, budíky som ešte nerozoberal, takze tak.. Idem to skúsiť pohladat na nete kedže na dnes som elektrikári nezohnal, vďaka zá tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Mam - mal som podobny problem. O-ll tour Pred asi rokom mi po naštartovaní vypadli budíky , nič neukazovali budiky, kontrolky, ukazovatel teploty ani paliva. Ked som vypol a zapol zapalovanie vsetko fachčalo až do naštartovania. Musel som ist autom spravil som cca 20km - bez problémov -sietilo, trubilo, blikalo a aj km pripočitalo. Pri zapnutom zapalovaní som vybral vrchny rad poistiek prečistil - 1 mala kontakty tmave -vymenil -a založil naspeť. Svietilo mi abs,airbag a co ja viem co este ale budiky šlapaly. Po asi 2 tyždnoch ma čakala serviska v autorizovanom servise kde ich vybrali aj von ale nič nenašli - teda našli a vraj vymenit budiky + nakodovanie okolo 700€ a musia objednat ked súhlasím. Nesúhlasil som tak ju vratili . Budíky zatial idu, STK+EMISNA sa spravit dala, len nejaká chyba sa neda vymazat. Dúfam že budú fachat ešte 20rokov . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Něco podobného dělá vytlučená autobaterie.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pat1234 Odesláno Červen 24, 2021 Sdílet Odesláno Červen 24, 2021 Čau chlapi, mám dost podobný problém, který ted řeším. Budíky nejdou, bohužel mi k tomu nefunguje ani stahování oken, výhřev sedaček a zapalovač. Největší problém je, že se auto nepropojí ani s diagnostikou, abychom zjistili, kde by mohla být chyba. Pár lidí mi poradilo vyměnit komfortní jednotku, ale nevím. pojistky a relé se kontrolovaly jako první 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 25, 2021 Sdílet Odesláno Červen 25, 2021 Jak je na tom baterka [emoji848]Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pat1234 Odesláno Červen 25, 2021 Sdílet Odesláno Červen 25, 2021 Baterka je nová, auto dobíjí jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.