_Janiicka_ Odesláno Červenec 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Páni to byl fofr...dobrá práce a dokonce původní nárazník, jestli koukám dobře. To je tak kdyz mas nejlepsiho tatinka :) jooo zatim jo... bud novej nebo oprava uvidime :) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Tak paráda... ;-) snad to bylo poprvé a naposledy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 plast snese vše, ten nárazník z fotky nejde poznat že dostal takovou bombu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Parádní a hodně rychlá oprava ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Pořád je co dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Tak uz se to zase pohne k nejakemu konci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Tohle nemá nikdy konce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Tohle nemá nikdy konce :D Ale maaaa zas nq chvilku ho mit bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 No móóóc pěkná práce....šikovnej tatínek, ta koncovka je moc pěkně zapasovaná. Klobouček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Pěkně tvarovaná koncovka a šikovný tatík ! Z čeho je ta koncovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Pěkně tvarovaná koncovka a šikovný tatík ! Z čeho je ta koncovka? Fabie II combi... :) Tak zitra uz pry do plnice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Hezky pěkně, vy jste se do toho teda obuli...kurňa, všichni před Žamberkem lakují a vylepšují a u mě se nic neděje. Snad příští ročník budu taky v lesku, abych nedělal ostudu. Tak ať se lakování vydaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Hezky pěkně, vy jste se do toho teda obuli...kurňa, všichni před Žamberkem lakují a vylepšují a u mě se nic neděje. Snad příští ročník budu taky v lesku, abych nedělal ostudu. Tak ať se lakování vydaří. Diky ;) no uz bylo na case :) hlavne po ty havarce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 (upraveno) Koncovka je na fabii II combi edit: omluva, nevšiml jsem si že už na tuto otázku bylo odpovězeno ;) Upraveno Srpen 7, 2016 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 paráda Jani, už se těším až to uvidím naživo na žamberku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 (upraveno) paráda Jani, už se těším až to uvidím naživo na žamberku :) Diky Dane :) Ja se taky tesim az uvidim vysledek :) a hned mam lepsi pocit kdyz k nemu muzu dopomoct :) Upraveno Srpen 7, 2016 uživatelem _Janiicka_ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Týýý jo, tak tady se to bere z gruntu, to bude ale velká fešanda Lakovat budete doma? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Týýý jo, tak tady se to bere z gruntu, to bude ale velká fešanda Lakovat budete doma? ;) Uz to holka potrebovala :) Strejda ma lakovnu doma tak on a u nej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 To potřebuje asi každé starší auto. Já jsem si octu dovezl z lakovny včera, jen jsem to nebral tak z gruntu ;) Jinak to máš hodně dobrý, taťka svářeč a opravář a strejda lakýrník (tiše závidím) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 To potřebuje asi každé starší auto. Já jsem si octu dovezl z lakovny včera, jen jsem to nebral tak z gruntu ;) Jinak to máš hodně dobrý, taťka svářeč a opravář a strejda lakýrník (tiše závidím) :D Tatka je brouk pytlik prace vseho druhu :) jojo umela sem se narodit :) no u me uz to bylo potreba... byla chudak jak otloukanek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Tak tady se to bere fest z gruntu ! Podmínky máš parádní, tak držím palce ať je zase jako nová ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 No jo, vybrala sis opravdu dobře, kde se máš narodit, teď se ti to hodí... :D :D Už se těším, až budeš mít octu hotovou, ta bude určitě vypadat, jako by sjela z linky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 No jo, vybrala sis opravdu dobře, kde se máš narodit, teď se ti to hodí... :D :D Už se těším, až budeš mít octu hotovou, ta bude určitě vypadat, jako by sjela z linky Noooo bude to velkej sok no :) taky se tesim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Pak mi napiš a dáme sraz jak to bude hotový :-) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Pak mi napiš a dáme sraz jak to bude hotový :-) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Jasny :) to vis ze napisu :) ale az to bude komplet i na kolech :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Docela ti ten celolak závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Docela ti ten celolak závidím Hele závidět neni co :) rucicky mam upracovany...a to jsme teprve zacali :D ja zas treba nemuzu tak nizko jak vsichni atd atd.... kazdej mame neco :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 dobře ty,tak jsem zvědav na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 (upraveno) Potřeboval by jsem na jedničce taky celolak a na dvojce dveře od kufru a kamarád lakyr na to nemá prostory tak budu muset k nekomu cizímu. Nebudete mít třeba čas příští měsíc :P ;)? Upraveno Srpen 8, 2016 uživatelem 7jirka7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Potřeboval by jsem na jedničce taky celolak a na dvojce dveře od kufru a kamarád lakyr na to nemá prostory tak budu muset k nekomu cizímu. Nebudete mít třeba čas příští měsíc :P ;)? To fakt ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.