kadlec Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ja bych tam folii vratil, ma svoji funkci a ty novy jsou vylepseny a kouskem jsou az pod gumu dveri Ale je fakt, ze to je dost drahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 jj. kousek folie za 350,. Pod jakou gumu dveří folie zasahuje? Pod spodní na dveřích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Servus chalani mám rovnaký problém, viete mi povedať číslo tých tesnení? Nech si to možem kuknúť, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ta folia tam musí byť lebo chráni odklonenú časť prahu-lemu pred nárazom kamienkov a jazyk pred oderom tesnenia dverí. Čísla tesnení Combi zadná ľavá 1Z9 839 697C,1Z9 839 697,1Z9 839 697A Combi zadná pravá 1Z9 839 698C,1Z9 839 698,1Z9 839 698A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Květen 30, 2015 Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 Chlapi ještě jedna otázka. Nad čelním sklem se mi udělali takové rezavé puchýřky, tak jsem to nechal opravit. Museli sundat čelní sklo a sundat těsnění, které navazuje na střechu. Těsnění ale zpět prý dávat nebudou, že Škodovka to tam už také nedává (na nové auta). Je tam to těsnění zapotřebí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Pokial dobre viem tak tá guma-tesnenie o ktorom hovoríš je súčasťou nového skla a dať ti ho tam ani nemohli preto lebo ho pravdepodobne orezali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Tak ty ochranné fólie taky nemám, takže budu muset dozadu pořídit 1Z0807906E/F jsou z výroby i nějaký folie vepředu? To prodření laku bývá jen vzadu? takže stačí nový těsnění jen na zadní dveře - 1Z5839697D a 1Z583968D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Všetky 4 vymeň, ja som mal predratý lak aj vpredu. A dokonca aj pod gumami na dverách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Tak to bude pěkná pálka $ teda... dá se nějak vzhledově poznat, jestli je to to to staré (tvrdé), nebo už novější typ těsnění (jestli je tam např. označení někde na něm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Kdyz jsem kupoval auto mel jsem prodteny lak na vsech dosedacich plochach takze jsem to nechal jen opravit a nalakovat jelikoz predchozi majitel dal uz mekkci gumy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PanKuko Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Ahoj, jen se tak optám. Koupil sem O II r. V. 2005 po prvním majiteli se serviskou ze Škodovky v H.K. Má najeto 259tis. Km. Vzadu to je od gum dveří říznutý a u řidiče je dole u sloupku už pěknej rezavej flek. Záruka na to byla do kdy? Děkuji za info. P.S. které gumy se mění? Ty vnější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 JJ ty vnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladis842 Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Kolega z prace ma stejny misto jako ty, zatiral to uz 2x a stara guma to vzdycky znovu prodrela A ja to mam pod prednimi dvermi na prahu, pred 1,5 rokem opraveno (obrouseno, striknuto 2x zakladem, pak 4x barva a pak 1x bezbarvej), ted je to znovu. Dneska zrovna sem vymenil gumy na vsech dverich, az bude teplejc znovu budu opravovat a snad uz bude pokoj s novejma gumama vedel by si mi poradit kde zozeniem tie gumy? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Poriadne očistiť aby tam nebolo ani deko hrdze, dať na to kvalitný antikorozny epoxidový plnič najlepšie z miešacím pomerom 1:1ktorý je silne odolný oderu a ne žiadny šit 5:1, metal a aspoň 3x lak inak sa to predre zase až na plech.Ja osobne som to prelepil pásikom číreho wrapu a mám 4roky po oprave pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ja som to vyriešil jednoduchsi, proste som nožíkom zrezal tú čast kde sa to vydieralo najviac a až potom som opravoval lak :-D predtým sa to vydralo do dvoch týždňov, teraz mám viac ako mesiac a pol pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ten lak nedre guma ale bordel pod ňou a krútenie karosérie a tak to je. Je to daň za poriadok v medzidverovom priestore .Výmena tesnenia že vraj z jemnejšej gumy je dilema a podľa mňa kokotina resp.Placebo efekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Ten lak drie stare tesnenie, prach len pomaha... To tesnenie nejaky inteligent navrhol tak, ze deliaca rovina formy (prelis na kraji tesnenia) vytvara po stvrdnuti nieco ako ziletku, ktora sa dobre zarezava do laku. Nove tesnenie (novsia verzia) je citelne maksie, takze vydieranie je minimalizovane. Najlepsie je opravit lak, vymenit tesnenie a nalepit ochrannu foliu na exponovane miesta. :) Len pre zaujimavost - to stare tesnenie som mal tak zatvrdnute, ze vydralo nielen na prahu, ale aj na rame dveri (hore nad oknom), pred strhnutim tesnenia to nebolo vidno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Ako argument voči môjmu názoru to beriem len či to mäkšie tesnenie bude také podajné aj po napr.štyroch rokoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Uvidime, netusim. Preto som napisal, ze dat aj ochrannu foliu. ;) Je pravdepodobne, ze bude maksie, novsie OII ho maju maksie ako tie prve trpiace tymto problemom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Ok treba pozorne čítať šesť príspevkov vyššie už zmienka o folii je. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.