Tachos Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Pánové chci se zaptat zda se dá na Scautu dodělat MF volant? A popřípadě jak. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Ak máš Low gateway, tak ju musíš vymeniť za High a v servise spraviť online ochranu komponentov a odblokovanie existujúcich funkcií, potom stačí už len vymeniť celý volant alebo len plastovú záslepku za tlačítkový modul, nakódovať a je to hotové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Super dekuji za odpoved a jeste jak poznam jakou mam tu jednotku? Zjistim to pres origo vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 160R: je mozne dorobit aj hlasove ovladanie? Mam na MR2015 ambition plus mrtve tlacidlo. Oplati sa to? Myslim konfort funkcie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Ja pisu za kamose. Chce jen dodelat MF a chce to po me udelat. Jeste jsem to na 3 nedelal tak at ho muzu predem pripravit na to kolik to bude cca stat. A jak tak vidim skoro vse se musi delat online. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Morfi: Hlasové ovládanie patrí medzi jednu z vecí, ktorá sa dajú zatiaľ en cez SWaP - tj odblok online za oficiálny poplatok. Tachos: Áno, hoď sem výpis a hneď budeme vedieť, akú tam má gateway. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Nevím o to, že by existoval booklet pro hlasové ovládání(dle mého to zatím stále nejde). Zatím je SWaP pouze pro tempomat a pro asistenta únavy. Hlasové lze koupit jen u VW. Platí pravidlo, že pokud jsou xenony nebo lane asistent lze dodělat multifunkční volant bez výměny gateway. Jinak vždy nutná výměna gateway. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 když jsem dal tohle přečíst tomu kámošovi tak říkal že se bez toho volantu obejde,ale jinak se může dál v této diskuzi pokračovat a snad to někomu pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Nevím o to, že by existoval booklet pro hlasové ovládání(dle mého to zatím stále nejde). Zatím je SWaP pouze pro tempomat a pro asistenta únavy. Hlasové lze koupit jen u VW. Platí pravidlo, že pokud jsou xenony nebo lane asistent lze dodělat multifunkční volant bez výměny gateway. Jinak vždy nutná výměna gateway. Toto je aktuálny zoznam funkcionalít chránených nutnosťou online aktivácie. Neviem, čo je všetko už dostupné a dá sa dokúpiť, v každom prípade toto je posledný zoznam chránených vecí prezentovaný na školení teraz v máji. Dovolil by som si opraviť to pravidlo: Áno, platí, že keď má auto xenóny alebo lane asistent, netreba pre dorábku MFV meniť gateway. Ale neplatí, že inokedy je vždy nutná výmena. Sú autá, ktoré nemajú z výroby MFV, ani xenóny ani lane asistent a majú High gateway. Dokonca existujú aj také O3, ktoré majú z výroby Mid gateway. Je ich minimum, ale sú. Zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť žiaden kľúč, kedy je aká gateway v aute. Jediný odpozorovaný fakt sú tie xenóny alebo lane asistent = High gateway. Preto zatiaľ jediná 100%-ná rada je napichnúť auto na diagnostiku a zistiť, čo v ňom je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marakh Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Nevím o to, že by existoval booklet pro hlasové ovládání(dle mého to zatím stále nejde). Zatím je SWaP pouze pro tempomat a pro asistenta únavy. Hlasové lze koupit jen u VW. Platí pravidlo, že pokud jsou xenony nebo lane asistent lze dodělat multifunkční volant bez výměny gateway. Jinak vždy nutná výměna gateway. Ahoj ferdo25. Pochopil jsem z mnou načtených příspěvků, že si jednoznačně odborník. Chci Tě poprosit o možnost konzultace. Chtěl bych a O3 - Ambition plus dodělat pár věcí. Především multifunkci na volantu včetně, pokud to teda jde hlasového ovládání HF. Mám low line gatewey. HF bez hlasu. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Tak jak tady píšou,vyměnit gateway-pouze on-li a musí být čistá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Kolik bychazí nova gateway? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 zkus se podívat na Mihocar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Ahoj,něco jsem tady pročetl, ale nemám nijak konečnou představu. Mám multifunkční tříramenný sploštělý volant na oIII a jediné, co mi chybí, jsou pádla. Mohl by mi někdo nabídnout cenovou kalkulaci? Nejsou s tím pak nějaké komplikace? Mám 7st DSG převodovku. Co jsem tak vyčetl, odborník na tyto věci je Ferda25, máte někdo kontakt? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Chlapi nemate nekdo cudliky do volantu ze supa2? Mam v octe2fc volant z octy3 a ty udajne nefunguji na octe2. Jeste bych potreboval i propojovaci kabliky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 good luck:D Jinak můžeš koukat po tlačítkách z Fabie II, rapida, Citiga... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 (upraveno) ještě tam jdou z Yeti, ale pozor z rapida jen do MR2015 včetně, od MR16 jsou shodná s OIII, docela úzkoprofilové zboží, jinak nové kolem 3600,- ve škodovce Upraveno Leden 15, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Panove dekuji za jasnou a rychlou odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 staga: niekde som cital, ze ak mas MF volant a DSG, tak vraj staci vymenit volant kvoli padlam. Neviem ci treba dokodovat ale malo by to fungovat. Ferda o tom niekde pisal, asi na skodahome. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 staga: niekde som cital, ze ak mas MF volant a DSG, tak vraj staci vymenit volant kvoli padlam. Neviem ci treba dokodovat ale malo by to fungovat. Ferda o tom niekde pisal, asi na skodahome. To jsem prave nikde jednoznacne nezjistil, nemare nekdo kontakt na nick "Ferda25"? Asi by bylo dobre konzultovat primo s nim. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 kontakt na nick uzivatele ferda25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Netreba vobec nic kodovat. Menil som mf 4- ramenny bez padiel za 3-ramenny splosteny a s padlami . Funguje bez problemov.Povodny ostal iba airbag . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Marián píše správne, pádla dokódovať netreba. Stačí len vymeniť obyčajný MF volant za ten s pádlami a fungujú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Ok, diky za info. Co rikate na tento? Myslim, ze dobra cena, teda pokud se nedelaji nejake faky:) Airbag bych pouzil z puvodniho. http://www.sbazar.cz/vrsteam/detail/14466945-volant-octavia-iii-multifunkce-padla-dsg-novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Vyzera dobre , len nevidim na nom padla . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Vyzera dobre , len nevidim na nom padla . Podle mě to je proto, že jsou focené ze spodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.etr Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Zdravím takže airbag ze 4 rameneho volantu pasuje bez problémů do 3 rameneho? děkuji za informaci. omlouvám se jestli se to tu někde řešilo nenašel sem to tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Ano bez prolemov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.etr Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Super díky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssmokyy Odesláno Říjen 4, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2017 Prosím ferdu25 o kontakt nejde mi mu napsat soukromou zprávu ohledně mf volantu na oct3 ambition plus díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.