Enemy5 Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Mas pravdu. Je to ovládané servopohonem. Napsal jsem sem ten popis co mi napsal google pri vyhledani cisla dilu. 0 Quote Link to comment
Folda Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Zdárek, dnes jsem na dovolené otevřel kapotu trošku jsem se zhrozil. Nevím, zda se to stalo doma nebo tady, ale něco si pochutnavá na zapalovacích kabelech (viz foto). Chtěl jsem se zeptat, zda aspoň v místech, kde si zvířátka pochutnávají na našich kabelech, pomůže tento kryt (pokud tam pasuje): https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03f103935-horni-kryt-motoru-1-2tsi-skoda-24458.html Pokud pasuje, jak náročná je jeho instalace, zvládnu to i sám? Starý kryt půjde celý pryč? 🙂 0 Quote Link to comment
Pawouk01 Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 To nestačí, je potřeba ještě husí krky na kabely v přední části - viz obrázek: 0 Quote Link to comment
Folda Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Špatně pochopeno 🙂 ochrání ten kryt to místo, kde je kabel poškozen? Chci ochránit aspoň část kabelů. Husí krky výrobce nedoporučuje ne? Kabely jsou pár měsíců staré, nechci je hned měnit 😀 A co ta montáž?... Díky 0 Quote Link to comment
Pawouk01 Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 (edited) Nesmysl, je to originální díl. Nemá cenu zakrývat jen část kabelů, příště ti kuna nahlodá nezakrytou část. Nicméně k věci - na svém autě to nemám, dle fotky soudím, že ano - ostatně to byla reakce výrobce na problémy s kabely: Edited August 13, 2019 by Pawouk01 0 Quote Link to comment
Folda Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Já jen, že zde jsem našel vyjádření ŠA o odlišnostech u starších a novějších 1,2 TSI. Proto mi jde jen o částečné zakrytí bez husích krků... Jo a skoda-dily.cz to podle VIN píše jako nevhodný díl...takže jde o to, zda to tam nějak nacvaknu nebo jestli to tam vůbec nepasuje 0 Quote Link to comment
Pawouk01 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Ehm, škodovka toho nakecá. Například o rozvodech v tvém motoru jsou to úplné legendy. Nicméně ty držáky jsou jiné, to bude pravda a v tom tématu se to i píše a píše se tam také, že to mají vyměněné včetně držáků. Než něco koupíš, zkus se tedy poptat přímo v tom tématu na ŠH. Tam je těch aut v sekci FII mnohonásobně víc, než tady. Ale kupovat pouze kryt asi moc nemá smysl. Kabely v těchto motorech jsme měli v práci překousnuté už vícekrát a na různých místech. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts