Přejít na obsah

NÁVOD : LED denní svícení pro Octavia 2 vzhled Octavia 3

vittorio

Doporučené příspěvky

Dĺžka pásku je 60cm, svetlo má cca 53cm, pásky sa dajú skracovat. Spolu s DLR pásky boli v balení aj obvody s relé na prepínanie a časovanie medzi DLR a smerovkama takže stačí iba zapojiť. Držím palce :palec:

Zdravim ťa, vedel by si mi poslat Link, ktore si kupoval? bojim sa že nekupim tie s Rele :) Ďakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdravím, dnes jsem dodělal podle návodu denní svícení do světel a mám ten samý problém. Po nastartování jen problikne a nesvítí, ale při vypnutém motoru vše funguje jak má. Také jsem vypozoroval že problikne i když bouchnu s dvěřma. Blinkry v pásce fungují perfektně. Vyřešili jste to tím přepájením pásky nebo nějak jinak?

Odkaz ke komentáři

logicky to neprojde, to světlo není homologované, navíc podle vyhlášky, pokud svítí DRL (Daytime running light) nesvítí ani obrysovky... jak je to zapojené? Ejhle na obrysovky.

Potom co zásah do světelného toku? Ta trubice je tam jako překážka... u čočky to ještě nevadí u potkávaček, ale dálkové určitě...

Samotnému se mi to líbí moc, ale mát dvoje světla a bát se každé policejní hlídky...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím, super návod, podělím se o svuj výsledek, sice to neni o2 ale nové téma zakládat nechci :)

Funkci blinkru zapojenou nemám, moc se mi nelíbí jak paprsek není celistvi, spíš jdou vidět jednotlivé diody.. :-/

Odkud jste kupovali pásky vy? Nejradši bych si objednal nový, vyzkoušené od vás s lepším efektem blinkru..

post-39418-0-48362500-1488994004_thumb.jpg

post-39418-0-73005600-1488994087_thumb.jpg

post-39418-0-61139400-1488994769_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera jsem si je dodělal taky na Octu I, ale dal jsem je pod světlo a blinkr. Chtěl jsem to udělat tak, že půjde do pravého úhlu, jako má nový superb, ale nevlezl se mezi blinkr a světlo :-( navíc na přání manželky jsem tam dal dynamické blinkry...není to úplně ono, jelikož časovač blinkru má docela krátký interval, ale i tak to není nejhorší. Teď uvažuju o tomhle pásku k zadním světlům, kde bude plnit jak funkci blinkru, tak zpátečky.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska probehla dalsi uprava, a to, ze jsem odstranil lomeny pasek a zustal jen vodorovny.. vypada to, podle me, o mnohem lip, kdyz sem se na to dival jak to bylo predtim, tak sem si uvedomil ze se to k octavii prece jenom moc nehodi..

za šera mi to fotak nechtel moc dobre vyfotit, zarilo to jako prase, proto jsem musel fotky dost zatmamovat.. sem s tim ted docela spokojen, ale stejne chci kupovat novy, nejaky lepsi, kde efekt bude vice "celistvi", prijde mi u funkce blinkru ze je to jakoby moc diodovy, nez paskovy.. :)

post-39418-0-12490600-1489255744_thumb.jpg

post-39418-0-58157100-1489255777_thumb.jpg

post-39418-0-42233900-1489255798_thumb.jpg

post-39418-0-07687900-1489255812_thumb.png

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

Ahoj, chystám se dlouho na tuto úpravu světel na mé ovečce, nicméně, zaujala mě jedna věc - v návodu se píše, že jsou pásky zapojené na obrysová světla - pokud se nepletu, ale ve videu je patrné, že  pásky svítí pořád, nebo se mi to zdá ?

Představoval jsem si to tak, že pokud přepínač světel vlevo od volantu nechám v první poloze   1.JPG.745a8c7de6e229ce3c047a7fafcc29a8.JPG  - pásky svítit nebudou

- pokud ho dám do druhé polohy 2.JPG.eb609e5b59065c0e7c1b4f3bdbefbf41.JPG budou svítit pásky + obrysová světla

a pokud ho dám to třetí polohy, budou svtítit potkávačky + obrysovky, ale pásky ne.

Bude to tak, nebo ne ?

Nejsem si totiž jistý tím zapojením - protože obrysovky svítí ve všech třech polohách přepínače :-)

Díky za rady a názory :-)

Odkaz ke komentáři

má někdo schéma zapojení světla? jak to má borec v příspěvku ten obrázek,jen podrobnějsí. jde mi o to, že ve světle je stále napětí a pomocí rozpínacího relé jde udělat to, že bude svítit jen drl, po zapnutí světel bude svítit parkovačka+tlumené světlo a drl se vypne.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Způsob jaký popisuješ ty mám udělaný já (alespoň podobně) - když jsem to udělal prvně, svítilo to přesně tak, jak jsem předpokládal - tzn. že pásek svítil furt- v každé pozici světel - a to jsem nechtěl. Chtěl jsem aby mi to svítilo pouze s parkovačkama a při zapnutí potkávacích světel by se pásek zhasnul. Jelikož mám na pozici přepínače "0" nastavené denní svícíení (už jsem to s tím koupil) - tak bez VAGu by mi pásek nesvítil sám nikdy. Tudíž jsem napájení natáhl z parkovaček - a přerušení do rozpínacího relé je z potkávaček. Pokud tobě v 0 nesvítí světla, tak natáhneš napájení třeba z motůrku pro naklápení světel ? a přerušovat to budeš parkovačkama - k tomu asi snad ani neni potřeba schéma :-) Samotné zapojení relé je nakresleno vždy u konkrétního typu relé - viz. obrázek jako příklad zapojení

Snad jsem ti trochu pomohl :-)

foto_detail_small_zoom_36511_1-.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...