Miles Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Tak další asi závada, nezklápí se mi pravé zrcátko při zpátečce, resp se zklopí jen na půl dráhy,když ho zklopím manuál níže, tak se potom vrátí do normálu po rozjetí, ale dolů se mu nechce - mi už mrdne z toho auta vezmu toho "rezavce" hold opět do škodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 a mas elektricke sedacky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Já si nechal sklápění zrcátka dokódovat, sklápí se to málo a občas nedojede do výchozí polohy, je třeba korigovat. zkoušel jsem to nastavit dle návodu, ale je to asi vázané na el. sedačky. A pokud pohledáš jinde na foru, píšou tam o sklápění zrcátka při couvání. Asi to chyba nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 el. sedačky mám , zkusím projet návod, práve že to fungovalo Ok a najednou zajíždím ke kraji a zrcátko prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 ahoj, mám sice starou O2 FL, ale blbne to občas taky. Jednu dobu mě to zrcátko zase hrozně vrzalo :D u Superba 2 to občas zlobí taky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Je to prostě krám, po záruce se z té celé elektriky poseru už to vidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 zkus to znova uložit, zkus pootočit ovladačem zrcátek... každopádně vím, že když el. sedačky s touhle pamětí zrcátek najížděli do O2 FL v roce 2009, tak to ani nefungovalo. pak to nějak opravili, ale asi ne dokonale...od té doby se to táhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 OK, přečtu návod a zkusím s tím zahejbat až mi zůstane ovladač v ruce jako v každý octuli co jsem měl, strašně chatrná věc ten ovladač... Kua ten návod je psycho, to bude show 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Přátelé, diky nastavil jsem si zrcatko a už to šlape jako víno. Dikes O vikendu jeste nejak nastavim ty sedačky at mi to žena vzdy neroz.rda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Konečně jsem se rozhoupal ke koupi kamery, už je to na našich silnicích vážně potřeba, zejtra zapojím jen tak amatérsky a pak zkusím Jardu jestli si s tím trošku nevyhraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Tenhle zázrak z LIDLu jsem koupil na to těsnění střechy, vím že to asi nebude luxus jako ta origo vazelínka. Ale tohle vyšlo na 79Kč tak uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Kamera se v dnešní době hodí společně s dobrou pojistkou. Až ji vyzkoušíš, tak postni nějaké video;). Za TrueCam a navíc A7 palec nahoru. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 (upraveno) Fotky umístění, je to jen takový na rychlo, kabel schován ve střeše, sloupu a pod schránkou spolujezdce. Chtěl jsem postnout i video, ale nahrálo to totální mazanici, obraz přeskakuje :-( asi pomalá karta :-( edit nebylo to kamerou ale přehrávačem Windows v PC, v noci jsem zkusil BsPlayer a bez problému, ach jo... - jinak detekci, resp databázi radarů jsem čekal aktuálnější na Průmyslové není ta úsekovka 70tka, a hlásí to tam jen 50tku co je zrušená, no ještě že mám v Columbusu POI body, který ale neumí hlásit jen zobrazovat... Upraveno Červenec 17, 2016 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Dobry vyber kamery. Ja mel vybranou tu samou, nakonec sem ale zvolil TopCam Mini 0806 X7+ kvuli jeji velikosti. TrueCam mi prisel moc velky. Jen sem jeste nemel prostor to do auta nainstalovat :) Jinak POI v Columbusu umi "pipat" pokud si to pri jejich vytvareni nastavil. Ja mam zapnute pipani na prujezdy cervenou a stacionarni, usekove by mi pipali po Praze neustale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Mi nepipa, mam starou verzi firmware columba, co jsem se tak dočetl. A ve skodovce mi ho neprehraji pokud neni s navigackou nejaky problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 To bych asi radsi protáhl ten kabel až do kufru nez mit tuhle obludu v zasuvce u radicky. Ja budu ted kupovat kameru do auta, pred tydnem jsme se s brachou vybourali, protoze nas vytlacil za silnice smejd, kterej vjel do neprehledny zatacky na nasi strane, takze do lesiku par kotrmelcu. Auto totalka a ani ja a bracha si nepamatujeme co to bylo za auto a frajer samozrejme ujel i kdyz videl co se stalo. A to nemluvim o ty bojovce co hraju kazdej den na silnici v Praze....novy moto: Bez kamery na silnici nelez :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 (upraveno) Jj taky mne to v zasuvce stve, jak jsem psal snad toble montáž bude jen ted a udelam casem vice skrytou. Taky mne prave v úterý vytlačil smejd ze silnice, odneslo to jen kolo. Vim jen ze mel toyotu bilou corolu, vic nic... Upraveno Červenec 18, 2016 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Vsechno zly je k necemu dobry, jezdim ted extremne opatrne. Protoze za kazdou zatackou muze byt spousta pokladu, alá rallye jezdec, zaparkovany auto u krajnice, lidi , nakladak...idealne vse najednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Pro truecam i topcam je "skryte napajeni" do pojistkove skrine. Sezenes ho treba i na aliexpressu. Nebo koupit adapter do pojistek a do nej pridelat zasuvku a nacpat tam cely ten adapter. Moznosti je spousta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Ja mam k elektrice strasnej respekt, a k autoelektrice obzvlášť. Sam to nezvladnu, zkusim najit nekoho sikovneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 Mija pořád žije, dnes proběhla serviska 59600Km, klasika + výměna brzdový kapaliny a svíček, za ten rok co jsem nenapsal skoro žádný změny, jen jsem dodělal to zapojení kamery při nastartování - super věc. Chtěl jsem vytlumit auto,ale nenašel jsem čas, místo toho jsem si pořídil další výškový repráček, který se se po zadání před 9 měsíci do výroby, narodil 28 září. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 5, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 tak to gratulace pane, ať dobře a kvalitně hraje tedy ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 5, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 No tak to je bomba Mílo!!! Gratulace jako bejk :pivo: :pivo: :pivo: at Vám to roste jako z vody a dělá jen radost a žádnou starost.Ty vogooo.Tomu řikám zpráva :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 Díky moc :beer: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Gratulace a přeji hlavně zdraví a ať vám dělá jen radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Děkujeme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Obrovská gratulace :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.