VSemi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 nápravy na passatu odchází..ale u Supa nee....i když i to odchazení na passatu není žadná hrůza jak se všude říka....a komplet obě strany vyjdou na njakých 13000 i s prací..a kvalitní díly...takže pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Nápravy odchádzajú aj na OII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 nápravy na passatu odchází..ale u Supa nee....i když i to odchazení na passatu není žadná hrůza jak se všude říka....a komplet obě strany vyjdou na njakých 13000 i s prací..a kvalitní díly...takže pohoda Fakt jako? To jsem taky negde slisel ze to ma skodovka nejak propracovanejsi ale nigo my to jeste nepotvrdil. Tak Superb jasna volba! Jinak v Cesku mozna ne ale tady jsou ty napravy jako treba seleni na mojej octe, servis ktery se dela na 10.000km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Nápravy odchádzajú aj na OII :( Zdravim ..na OII nápravy neodcházejí, je to dělaný zase postaru, takže to neni tak slořitý jako u Passatu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 nápravy u Supa jsou OK...jen u passatu byl problém ale to taky není taková hrůza jak se všude straší...u OII je to taky OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 ale jak psal cosby, ten rozdil pri jizde je hodne hodne znat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Zdravim ..na OII nápravy neodcházejí, je to dělaný zase postaru, takže to neni tak slořitý jako u Passatu.. no tak mi potom vysvetli prečo idem na výmenu ramien nápravy a aj otcov kolega to isté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 jízdní styl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 skôr by som povedal, že máme "kvalitné" cesty....taký Skaja má jazdný štýl brutálny a je v pohodičke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Jo ale SKAJA brutalne jezdi jenom na snehu a tam se ty napravy neposkodi :) Ne jako fakt je v tom neco, vsihni chvaly predni napravu u Octy 1 ze je jako delana pro spatne cesty a ja kazdej 10.000 nove selen bloky davam, a to rozhodne ne vrtam diri v vozovce, nemuzu jsi spomenou gdy jsem vimetl nejakou diru naposled, a pres spomalovace max.5km/h a obrubnikum se snazim vychibat. Takze asi to bude necim jinim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 MfM: musis taky davat nejaky kvalitni, vis jak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 no jo ale gde to mam najit, gdyz y origo dil z skoda servisu praskne po jedne jizde cca150km dlouhe??? A ani ty z ceska se neukazaly jako spravna volba (bylo to tusim TRW) a to byly zakoupene v skoda servisu take! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 hodně záleží jak se k tomu člověk chová a na čem jezdí....na jakých cestách. většinou je vymlácená pravá strana...takže u krajnice... a taky na jakých kolech se jezdí..od 18tek jsou větší razy a vybrace než od 15tek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 hodně záleží jak se k tomu člověk chová a na čem jezdí....na jakých cestách. většinou je vymlácená pravá strana...takže u krajnice... a taky na jakých kolech se jezdí..od 18tek jsou větší razy a vybrace než od 15tek nechcem veľmi OT od témy...na leto 16ky a na zimu 15 Ale ja by som osobne bral OII radšej ako SI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 já zas sem pro Supa....mám rád klid a pohodlí....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) OII 1.9 tdi 77 kW, rok je 05 nebo 06, kombi, najeto 55tisic km, polokozeny sedacky, multifunkcni volant, stream, ASR, handsfree, 4x pytel, climatronic, zamek paky, tazny. Jinak lak je netknuty, auto je cisty, nebourany, jasna historie atd, 2x obuti, stresni nosice. Jakou byste videli cenu? Ale prosim berte v uvahu i to, ze by mel majitel dostat nejaky rozumny penize, proste rozumny odhad ceny. Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 neviem, ceny teraz klesli...ja by som tipol cca 250t strop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 taky tak tech 250. Jak tomu muzou rikat elegance bez vyhrevu a destovych senzoru? Park senzoru atd, atd... takova holina :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 destak to ma, to se omlouvam ;) abych se priznal, tak rekl 250tisic, ale mne se to zda dost preci jen ta vybava dost pokulhava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 ja ma taky O2 jako že eleganci a přitom to je s výbavou o chlup slabší než na mé krásné O1. Tu výbavu sem nikdy nechtěl, ale za ty ropky sem si na ty vychytávky zviknul a ted mi tak nejak podvedome chybi ten destovej sennzor naprikla... supr vec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 moje OI ma neco navic a neco zase nemam, napriklad destak... no zpatky k ty cene, mne osobne prijde 250tisic dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 no moje stala jeste trochu vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 píšem 250 strop a to povedal Roman, že jeho Hificar by stále toľko, takže keď tak pozerám nejakých 220-30? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 no prave a Roman ma daleko lepsi vybavu... ale zase je to jeho "bourany" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ty km jsou poctivé? (resp. věříš jim, a stavu auta?) myslím, že na tuhle otázku by sis měl vnitřně odpovědět nejdřív... no a pokud ano, ta jdi do toho s vervou, těch 250 - jak jsem se tak díval letmo na TipCars - je opravdu asi moc ... argumentuj třeba tím, že to je obvyklá cena prodej... a výkup bude v těchto hodnotách tak o 50 níž - takže třeba výsledek na 220 - 225 může být i přijatelný pro druhou stranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 jj, kilometry sedi na 100%, tim jsem si jisty ;) toho pana zname dlouho, neni to prvni auto, na ktery u nej koukam, asi pred rokem jsem mu prodaval 1. Octavku. Taky bych si predstavoval tak max 230tisic, ale to se mu nebude chtit... skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Zalezi na stavu... nebal bych se dat za auto o 20oookc vic, kdyz bych znal majitele a auto bylo krasny. Moji oktu sem taky koupil o nejakcyh cca 20ooo draz nez sem mohl mit auta z netu. Ale tam nebylo co resit, majitele znam, auto bylo denne v garazi, vecne lesteny a vysavany, servisovany, mazlik cele rodiny, nikdy nebourany, nehoneny.. I s prasklejma zarovkama jezdil do skodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) tady jde o to, ze to auto neni zas tolik treba, slo o to, kdyby nabidnul dobrou cenu, tak se to koupi jako prechodna alternativa... Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 V tom případě, já osobně bych si klidně O1 nechal. Kdbych ju nezrušil. Byl sem s ní móóóc spokojenej. Na o2 padla volba jeduše z toho důvodu, že sem byl bez auta a už sem nechtěl kupovat další "starý" model. Na O1 sem měl vše udělané a dokonale sem jí znal, nebyl důvod měnit. Moc mi chybí ;) Sem zvědavej jestli si k týhle pixle co mám teď udělám takovej vztah jako sem měl ke staré okynce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 neni to pro me, vymenu za OI jsem zavrhl ;) taky si neumim predstavit, ze bych ted jezdil jinym autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.