Tavi Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Nazdarte, Nešla by přidělat ochrana nárazníku (rám) na OI? Z feldy, yetiho, cokoliv použitelného a pevného aby to udrželo menší ťuknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Já mám dojem, že skrze PED-PRO (ochrana chodců) nám ty rámy totálně zatrhli :( Minimálně si dej pozor, aby s tím autem byl ten díl homologovaný, jinak se při sebemenším průšvihu z té paradáčky po... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Ono mi nejde tak o srážení chodců ale ochrana před lidma na vozovce co rádoby vybržďujou a pak gestikulujou a dělaj kino na silnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Já bych něco podobnýho taky bral na Scouta, ale nikde jsem nenašel nic homologovanýho. Nerad bych dopad jek služební Trafic po čelním políbení asi tak dvacetikilovýho divočáčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Mm do terénu by se to hodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Áááno do terénku by to taky nezaškodilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.