Přejít na obsah

Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

JJ Klucí děkuji jeto na tech 19 takové hezké :-))))a přitom pomalu vetrán!! :-)))))

Martyp to zde nakousl kola mám koupené od kamaráda kterému auto bohužel kdysi v zimě ukradli a tak slovo dalo slovo a kola jsem koupil byli za dobrou cenu ale uplně zadarmo to nebylo .....a jak píše Martin tyto už se nedělají takže když by se stala nějaká kolize tak nové nekoupím a sada je potom k ničemu že :-)))))

Mrs.

Odkaz ke komentáři
Vzdyt ja vim, co to je za kola. :angry: Rikam, ze jsem je chtel na svoje v 17" a v cerny barve.

Nemyslel jsem to tak,ze nevis co je to za kola,to vubec ne.. :angry: Kola jsou to mrdozni,taky jsem je vzdycky chtel,bud cerny,nebo v grafitu..Ale ta cena je proste smrtelna.. :angry::angry:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

jj uz som to hovoril x-krat o tomto aute :palec: ! Najzaujimavsie je, ze MartinRs to auto robil v case, ked sa este vela ludi pokusala spravit z Octy nieco co nie je - vseliake pluh narazniky, extra kridla atd. V tom vlastne predbehol tak trochu dobu a urobil nieco, co je vlastne zo seriovych dielov, ale od seriovych aut sa odlisuje a ludia sa za tym otocia. Nehovoriac o zastavbe motoru, interieru a vsetkych doplnkov => a to vsetko funkce :) .

:) Musim sa sem menej pozerat bo mam potom depresiu, ze moja octa vyzera tak ako vyzera :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Giancarlo já moc děkuji za tak hezky popsané mé auto........potěší to na duši přecijenom to zabralo mraky času a jsem rád že to někdo aspon pozná a ocení!!!!!!

ty brzdy tam samo RS byli už X let :-)))) motor tam je od 17.Listopadu 2006 a to už auto bylo předtím do detailu RS akorád chyběl ten agregát-))))

ted jsem dával jen nové kotouče předek,zadek a všechny destičky vše origo.....ceny vyhledám kupoval jsem více věcí takže jednotlivé položky nemám v hlavě......

mám doma kdyby někdo chtěl přední RS kotouče najeto 26Tkm i desky obojí stav dobrý hrana skoro žádná!!!!a zadek kotouče jetější a zánovnější desky k tomu vše za babku.....

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...