madjism Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Zdravím Pánové, měl bych na Vás takový dotaz, mohli by jste mi doporučit nějaké kvalitní svíčky na 1.6tku? Původně tam byly nějaké snad na 60000 km ale už by se zešly vyměnit a rád bych si nechal poradit za jaké. Děkuji za případnou odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Škodovka doporučuje pro motor 1.6/74,75kw svíčky NGK BKUR6ET-10. Sám jsem je měl v autě asi 50tis km (pak jsem nechal auto přestavět na LPG, tak šly i svíčky na LPG) a po celou dobu fungovaly bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 taky pouzivam NGK BKUR6ET-10, menim co 60tkm a vse bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drpepa Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 taktéž jsem měnil svíčky na této oktávce 1.6 75kw lpg, najeto 242000km, dal jsem origo BOSH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maurik Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 (upraveno) Zdravím. Možná tu budu vypadat za lempla, ale to nevadí. Auto mi vždy někdo dělal, teda pokud jde o Octávii ombi 1 1.6 1999. Tudíž nevím, jak se dostat ke svíčkám, abych je mohl vytahováním kabelů vyzkoušet? Myslel jsem, že když sundám ty plasty, tak se k nim dostanu v pohodě a ne, že budou schované pod něčím, kam ani syn neprotáhne prstíky. Popravdě to vidím poprvé, že se na autě nedostanu ke svíčkám. Můžete mi pomoci jak se tam jednoduše dostat, aniž bych něco složitě demontoval? Děkuju PS: Před cca 2 a půl měsíci mi v servisu měnil všechny svíčky a kabely, protože mi to jelo na 3 válce, zaplatil jsem kolem 2500 Kč a nyní je to tu zase. Upraveno Červenec 12, 2016 uživatelem Maurik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Bohužel nedá, proto jsem před cca 2 lety nechal svíčky měnit v servisu (a neměnil sám). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest andrej1 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Maurik nyni je to tu zase a zase od teba kopu penazi vytiahnu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 ide to ale treba kluc na to treba da sa povedat "na mieru" , ja som to nikdy takto nemenil, vzdy slo dole sanie ale ide to aj bez toho https://www.youtube.com/watch?v=cHhpKCxpalI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Svíčky používat original. Měnil jsem je už dvakrát, poprvé bez oddělaného sání jde to s gola sadou prodloužením a kloubkem. Podruhé s oddělaným saním, protože jsem měnil těsnění na sání. Zbytečně bych to kvůli svíčkám nerozdělával, trpí těsnění a origo je docela drahé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Myslíš že v dnešnej dobe by mal niekto odvahu používať neoriginálne? Svíčky používat original. Měnil jsem je už dvakrát, poprvé bez oddělaného sání jde to s gola sadou prodloužením a kloubkem. Podruhé s oddělaným saním, protože jsem měnil těsnění na sání. Zbytečně bych to kvůli svíčkám nerozdělával, trpí těsnění a origo je docela drahé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Představ si že má, kolega se ptal jaké značky by jste doporučili. Proč v tom laborovat, proto říkám original. A to je ngk, beru, bosh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.