Ladis Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Neboj se toho. Mám taky tyhle THULE Made in Poland už asi 4 roky a maximální spokojenost :-) I když mě to Polsko ze začátku taky zarazilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Tak to jsem rád.díky za info chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Ve swedsku je jen vyvojove a tes centrum. V tovarne pl jsem byl a kvalita vyroby je vysoka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Díky,tak paráda,že tomu tak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Tak vidíš to,to je dobře,že jsi pořídil.jsem rád,že jsem dal dobrej typ. děkuju,taky z toho mám radost.Je v tom sice kupa peněz,ale je to potřeba Typ to byl opravdu dobrej, sice to ještě nemám v autě, ale o víkendu to tam vhodím ;) Co se týká těch nosičů, tak od poláků je to ještě v pohodě ;) Já jsem loni koupil originální palivovej filtr a když jsem to rozbalil, tak na mě vykouklo Made in CHINA, tak jsem byl dost překvapenej (sklamanej), že se origo díly vyrábí v číně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 tak to je síla teda... já už brašnu v autě mám,ale marodim,tak foto udělám až budu v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 JJ síla to je, no co se dá dělat, snad si aspoň pohlídali kvalitu při výrobě... :) Já tu tašku budu dávat dnes do auta, tak pak dám vědět, jak to dopadlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7Tomas7 Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 parkovací kamera... Kadial si do vnútra ťahal káble od kamery ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 od rádia jsem šel přes kastlík (odmontovat kvůli schování kabelu),pak přes jeden práh,sloupek,druhej práh,za sedačku,pak jsem to táhl pod boční výplní kufru až směrem k rezervě a tam už jsem se dostal ke gumový průchodce,díky který jsem se protáhl ven k zadnímu nárazníku,kde mám tu kameru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 chtěl bych di koupit nový alučka viz ilustrační foto... byly by to 8x18 ET35 a tak se ptám,nebude nikde problém + jakou gumu na to aby to nikde neškrtalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 ideální rozměr na O1 ;) gumu podle toho jestli hodláš snižovat nebo ne, takže buď 215/35 nebo 225/40 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Stejnej rozmer kol, 225/40 a jsem -40/-30 dole. Tak půl roku mi to škrtalo při větších zhoupnutích auta vzadu, ale jenom když jsem vezl 2 lidi + batohy a kufry v kufru. Teď už si to našlo cestu v podběhu, trošku ho ohoblovalo a pohoda i s lidmi :) A pokud třeba nikoho nebo nic vzadu nevozíš či jen vyjímečně, si neškrtneš vůbec i s nějakým tím snížením. Bez snížení to stejně bude vypada blbě ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 snižovat nebudu,neříkám,že RS je nějak extra snížený,ale bydlím na vesnici a kvůli zimě mi to takhle vyhovuje.je jasný,že co se vzhledu týče,tak snížit by bylo ideální,ale chci to mít i zároveň jako auto na každodenní používání jak do práce tak i na výlety apod,což mám od začátku. takže když 8x18 ET35 + gumy 225/40 tak to bude cajk při origu RS podvozku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 úplně ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 díky moc kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 chci si nalepit nový znaky na auto,ale někde jsem četl,že se musej nahřívat kvůli zaoblení plochy.tak mě zajímá,jestli zahřát zezadu nebo zepředu,jestli už na autě nebo ještě před nalepením...nechci to podělat,tak aby to nějak vypadalo,určitě budete všichni vědět,když to tu má hodně lidí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Záleží co máš za znaky. Pokud jsi koupil přímo dělané pro OI, tak ti budou pasovat bez úprav a nahřívání. Já jsem prostě sloupl samolepku a znaky přilepil a drží už asi 2 roky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 To se mozna dela na O2, ale na O1 jsem delal plug&play ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 nic netreba zahrievat ak kupujes nove znaky ,ktore maju to cierne vnutro matne. Ak kupujes tie najnovsie,ktore pasuju az na octaviu 2 si myslim ? opravte ma, co maju to cierne vnutro okolo leskle, tak tie treba tvarovat, aby sadli. EDIT: pozeram,ze kym stihnem dopisat, uz je tu kopa odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 díky moc,no mám právě ty s lesklým vnitřkem a mám je od zdejšího člena davcatuma. takže budu muset nahřívat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Jjo, Davcatuma má už jen ty lesklý na novější modely, ty se musí nahřívat. Mě se nechtělo nahřívat, tak jsem se plácnul přes kapsu a pořídil origo na OI tady: http://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-nove-logo-skoda-original-1-ks-3665cz194/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 no jo jenže to já jsem nevěděl :( tak nahřeju až bude hezky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 tak jsem si koupil origo převodovej olej a dnes vyměněn ^_^ někdo říká,že neni třeba,že nemění,ale jelikož nevím kdo tam předemnou co nalil,tak jsem to prostě chtěl mít vše v cajku. ještě mě čeká oprava klimy (nový chladič,přetěsnit kompresor a napustit medium) a 24,2. jdu na opravu pastorku u startéru - občas zachrčí při startu.mechanik povídal,že stačí promáznout a že se bude pak zase pěkně pastorek vracet jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Luk.assi co ten olej? Je to lepší? Já ho mám taky měnit a cosi se toho bojím... je to poznat že je nový olej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 čoveče ani jsem to ještě pořádně neprojel,jel jsem s tím pouze 3km z dílny,ale dnes jedu na noční,tak uvidíme.každopádně mi to přijde úplně stejný jako předtím.každopádně se tím nic nepokazí když tam dáš novej origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Měnil jsem olej v převodovce po 120 tisících Km a olej byl černý a smradlavý . Nový olej je čirý a voňavý, převodovce to určo udělá dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ten můj bývalej olej byl takovej do šeda.novej krásně čirej žlutej.takže určitě to prospěje,to každopádně.ale i kdyby byl dobrej,tak prevence je v cajku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ma nekdo zkušenosti s jinym olejem nez origo? me jde ztuha davat jednicka nez se ohreje, tak uvazuju nad vymenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 tam ti olej nepomůže, mám to samé na babičce, to ty pojebané staré táhla co máme :D bys musel vyměnit ten kus co je nad převodovkou v kterém jsou táhal, vychodí se pak přes tu vůli nezařadíš čistě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VAN3R Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 chtěl bych di koupit nový alučka viz ilustrační foto... byly by to 8x18 ET35 a tak se ptám,nebude nikde problém + jakou gumu na to aby to nikde neškrtalo? ideální rozměr na O1 ;) gumu podle toho jestli hodláš snižovat nebo ne, takže buď 215/35 nebo 225/40 ;) Pod tie kolesá 8x18 ET35 nieje potrebné dávať rozširovacie podložky? bez podložiek sa nebudú kolesá dotýkať tlmičov a vnútornej steny pri vytočení volantu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.