Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Ahoj, možná je to kravina, ale je to nepříjemné, a pro jistotu se radši zeptám, než se něco posere úplně.Tento týden se mi začal z motoru ozývat písklavý zvuk, jako když je vlhký klínový řemen. Pršelo, tak jsem to neřešil, ale pak se to ozvalo znova, když bylo hezky. Vlezl jsem pod kapotu, zjistil, že se to ozývá jen při volnoběhu a pískot jde od alternátoru. Kolem je "nacákaná" rez viz. foto.Mám si dělat hlavu nebo stačí promazat? Octavia II 2.0TDI (103kw) BKD, r.v. 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Vypada to na volnobezku alternatoru, ja bych vymenil tu. Urcite se ozve i nekdo zkusenejsi kdo to bud potvrdi a nebo vyvrati :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 jj volnoběžka KO, pak je potřeba kontrola řemenu a hlavně napínací kladky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 A to samozřejmě nepomůže promazat, co? Dneska jsem to totiž zkusil a bez odezvy. Dělá to stále.Rozvody jsou dělané před cca 30tis., stejně musím příští týden na olej, tak to vezmu při jednom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 promazání nepomůže a samo řemen nemůžeš namazat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 No tak snad se ti do te doby nezadre uplne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 promazání nepomůže a samo řemen nemůžeš namazat Jak to myslíš s tím, že řemen nemůžeš namazat? Jakože nesnese olej nebo jak? (Ptám se jen ze zvědavosti - auta mám rád, ale žádnej mechanik nejsem...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Protoze by ten remen mohl prokluzovat a to je přece nežádoucí. Obrazne řečeno, to je jako bys namazal brzdový kotouče, taky by prokluzovali a to je nežádoucí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.