krobikml Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Zdravím klubáci. Mám O1 RS liftback a chci dodělat zadní stěrač, návod sem zde nikde nenašel tak zakládám nové téma. Co vše je podtřeba sehnat a dodělat? V 5. dveřích příprava ve formě šroubů je. Takže začnu s tím že bude potřeba nové zadní okno s dírou. Motorek. El. instalace asi nikde připravená nebude že, to samé přívod k ostřikovačům. Co dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Já bych to řešil koupí už přeudělanejch dveří se stěračem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 to som v zivote nevidel dorabat stierac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Ostřikovač budeš hledat marně. Tipl bych si že stačí páčka pod volant, kabely, relátko, cajky okolo okna a seš ready. Aaale to asi už máš za sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 rad by som vedel ako to nakoniec ubacoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 No je potřeba zadní dveře s dírou na stěrač, kabeláž, páčka a stěrač. To je level "Zajdu na vrakáč a koupim", s trochou štěstí to bude v barvě a pohromadě. Level samodomo - vzít stávající dveře a vyvrtat do skla díru. Já sem sice tutovej expert na kraviny ale do toho bych nešel ani kdyby mi za to někdo slíbil basu piva. Představa že praskne okno, tak sem nahranej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Tak jsou firmy, co skla vrtají, snad ve všech sklenářství, klidně bych se tam zeptal, jestli by udělali i auto sklo. Určitě by to vyšlo levněji než dávat nové sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Ale tý práce s tím, není levnější radši oběhnout vrakáč kde bude všechno najednou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Myslíš jako najít na vrakáči zadní vrata v barvě se stěračem a RS křidélkem? Tak to bych přirovnal hledání jehly ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Nezbývá než hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 to ozaj by bolo hladanie ihly v kope sena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Hledám černou předface palubku bez airbagu. Boj s větrnými mlýny. Chtějí za ní 3,500 v supr stavu nebo potrhanou a špinavou za 900. :/ Prašť jak uhoď. To bylo k tématu spíš jako uznání že se bude těžce hledat ale jak tak brousim bazoš, tak tam sem viděl zadní dveře se štěračem. Jen v modrý barvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 nasiel si uz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412 Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 mozno ano mozno nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 http://auto.bazos.cz/inzerat/58745063/Prodam-kompletni-pate-dvere-Skoda-Octavia-1-se-steracema-mot.php http://auto.bazos.cz/inzerat/57638381/Skoda-Octavia-1-RS-132KW.php Nevim barvu co autor přízpěvku má na autě, takže jen odhaduju. Asi bych doporučil brát z dováženejch z Anglie, většina jich je černá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 myslim ze tvoj odhad je celkom fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Pořád číhám na tmavě modrou se stěračem ale práce co stim asi bude. Chtělo by to zajet (pokud je to možný) za prodejcem, obhlídnout, zkontrolovat těsnění, barvu, rez, jestli všechno vzhledově sedí a bral bych. Největší opruz bude instalace kabelů (nevím, nikdy sem neštudoval kde co je), pak jen páčku pod volant a finito. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 tak pracu si s tym budes musiet dat, to je darmo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Tak jak jste pochodily? Já mám v plánu dodělat zadní stěrač na ročník 97. Kompletní dveře včetně stěrače a kabeláže není problém sehnat (ty moje bych stejně lakoval, takže barvu neřeším). Ovšem kabeláž co vede ze dveří nepovede asi moc daleko. Ceny cca 2 až 3 tisíce Páčka je jasná - cca 300 až 500, 700 nová neorigo... Co by mě zajímalo je, jestli mezi páčkou a kufrovýma dvěma bude příprava, jak je to s pojistkou na stěrač a celkovou kabeláží v autě? Vzhledem k roku výroby asi nic takového v autě podle mě nebude Další věc je ostřikovač. Motorek a hadičku přes celý auto nebude problém sehnat za rozumnou cenu, ale jak s elektrikou? Příprava tam asi taky nebude nebo jo? Dodělat kompletní kabeláž není problém, schémata jsou všude. Čas co ad tím člověk stráví se nesmí počítat (na svým autě, dodělávat to někom by bylo asi drahý). Jedná se mě víceméně o to, jestli musím koupit všechny piny, konektory atd. nebo jen něco. Pokud někdo dodělal a má fotky, ať se pochlubí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Kouknul bych se do etky. Na kabeláž bych si vzal prachsprostej kabel z Baumaxu +/- stejnej průměr a pak jen napinoval do svorky. Ostřikovač asi dotáhnout podobně. http://www.oemepc.com/skoda/part_single/catalog/sk/markt/CZ/modell/OCT/year/2000/drive_standart/202/hg_ug/955/subcategory/955020/part_id/3144740/lang/t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Etku máme v práci, takže v případě potřeby není problém nahlédnou, jednalo se mě spíš o dráty, každopádně jsem zjistil že tam není vůbec nic nachystanýho, takže akce na celé letní víkend :D :D Každopádně děkuji za reakci ;) Ještě by mě zajímalo, jestli se motorek stěrače "vleze" pod starý šedý tapec kufru. Nechce se mě předělávat celé interiér v kufru, rád bych ho nechal origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Podle mě je tam fůra místa. Na co to chceš dělat, kombi nebo sedan? Koupil bych z jinýho auta už hotový dveře. Stačí projet Bazoš a najde se i padnoucí barva, žádný sr*ní okolo, jen přehodit dveře, noo a kabeláž + ostřik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Podle mě je tam fůra místa. Na co to chceš dělat, kombi nebo sedan? Koupil bych z jinýho auta už hotový dveře. Stačí projet Bazoš a najde se i padnoucí barva, žádný sr*ní okolo, jen přehodit dveře, noo a kabeláž + ostřik :D Chcu to na sedana z 97ho, ale nechce se mě předělávat interér v kufru, protože stěrač měli pouze facelift a ten má jiné tapec a kvůli tomu i plato v kufru a ty vrchní trojúhelníky co je v nich repro Na internetu jsem koukal a jasně že koupím celý dveře, vyjde to tak nejlevněji a nejjednodušeji. Barvu sice stejnou asi nenajdu, ale to mě nevadí, stejně byc musel ty moje dveře lakovat PS: kombík měl stěrač vždycky pokud vím, tam není potřeba dodělávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Hmmm, s kombíkem je to i logický. Já mám taky 97" a nemyslím si že jsou tapce jiný, ani plasty okolo. Že by to měnili až takhle s faceliftem? Co vzít tapec ze starých dveří a hodit ho na facelift dveře? Uvidí se až to budu někdy řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 9, 2017 Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 Hmmm, s kombíkem je to i logický. Já mám taky 97" a nemyslím si že jsou tapce jiný, ani plasty okolo. Že by to měnili až takhle s faceliftem? Co vzít tapec ze starých dveří a hodit ho na facelift dveře? Uvidí se až to budu někdy řešit. Právě že sem tady někde četl, že po faceliftu je "tlustší" tapec kufru a kratší plato a ty "trojúhelníčky" co je v nich repro a drží plato. Na staré dveře údalně nejde dat černý tapec ale na novější šedý tapec jde, všem na můj dotaz, jestli se tam vleze i motorek stěrače zatím žádná reakce... Já to budu určitě řešit v létě, do té doby chci sehnat dveře, páčku, motorek ostřikovače a spotřebák no a pak si udělat některé víkend čas a montovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Vrata jsem nemontoval a povolané osoby se buď diskuze zúčastnit nechtějí nebo nemůžou. Zkusil bych někoho kdo má zkušenost. Pořád mi nesedí proč by měnili tapec a kufr. Mechanizmus asi místo zabírá, ale až tak? Najít nějakýho uživatele/klubáka co má origo facelift a poradit se s ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Vrata jsem nemontoval a povolané osoby se buď diskuze zúčastnit nechtějí nebo nemůžou. Zkusil bych někoho kdo má zkušenost. Pořád mi nesedí proč by měnili tapec a kufr. Mechanizmus asi místo zabírá, ale až tak? Najít nějakýho uživatele/klubáka co má origo facelift a poradit se s ním. Těžko říct, každopádně to v létě předělám, všechno nafotím, popíšu a hodím to sem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Tak fajne, hodně lidí co si chtějí dodělat stěrač to ocení. Hodně zdaru :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wlobe Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Mám předfacelift, vrata jsem měnil kvůli rs křídlu z faceliftu. Když to vyměníš, budeš muset vyměnit ten černý kryt na vratech (vrata se stěračem zabíraj víc místa, proto předfacelift kryt nenasadíš) a s tím budeš muset dát i jinačí plato a ty plasty s reprákama (předfacelift má plato s plastama delší)(já jsem za ty všechny plasty platil asi 300kč), laboroval jsem i jak to zapojit a vykoumal jsem (4 pin konektor přímo na stěrači), že černej je plus, hněděj mínus a spíná se červeno-zelenym (nejsem si ale jistej jestli + nebo -). Při sepnutí stěrače ti udělá jen jeden cyklus, takže je nutný tam zapojit i nějaký cyklovač, jinak budeš muset pořád vypínat a zapínat páčku. Jinak celková cena týhle srandy je přibližně: 2500kč vrata (s rs křídlem, motorek se stěračem, plast na zakrytí) 300 plasty s platem 150 páčka + dráty a jinačí drobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Záhada vyřešena. :jager: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.