Přejít na obsah

typový list alu disky O.Z. 17"

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

prosím o radu či pomoc... za poslední dva měsíce mám neskutečný problém se silniční kontrolou Policie.

Ne tak od běžné hlídky, i když ta také už zpřísnila,ale především od dopravní policie... V poslední době neuvěřitelná šikana... cokoliv přidělaného či neoriginálního na autě = neskutečný problém. A co je horší, každé hlídce něco vadí a druhé zase ne... vrchol byl, když mě policajt napadl, že mám na Octavii TDI, RS nárazník, že auto má jinou aerodynamiku...to už jsem šel do kolen.. co mě však leží v žaludku, to jsou disky.

Mám O.Z 17" , mám od nich papír, kde je uváděno, že je to orig.výrobek, že může být používán pro vozy Škoda, přesně i na vozidla Oct.I. 1U6... , ovšem nemám je zapsané v TP. To jim vadí víc než kdybych měl sjeté pneu... šel jsem na STK, kde by mě měli potvrdit, že je možné disky zapsat do TP, ovšem chěli po mě papíry v českém jazyku , jelikož jsem disky překoupil a byly na autě dovezeném z německa, tudíž papíry má v němčině... můžete mě tedy někdo poradit, kde bych mohl sehnat papíry v češtině a k tomu typový list, který bohužel nemám?

Díky, David

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Najdi si firmu Lexani Racing, Praha, je to výhradní dovozce, zajeď tam a slušně popis problém, určitě by ti mohli pomoci a vystavit ti typový list na tvojer kola.

Já jsem s jejich pomocí zapsal už dvoje OZka

Díky za radu, zkusil jsem... vypadalo to nadějně. Ovšem , když jsem jim nafotil kola,upřesnil detaily a na druhý den jsem dostal odpověď, že :To jsou uz stara kola, ke kterym uz nejsou homologace (plati 10 let). V cestine uz vubec ne.

Takže vůbec nevím co dál... :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...