Kyselinka Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Ziadne novinky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 jo, auto jeste kleslo o 5 mm jinak auto jsem vcera trosku provetral s vybornou spotrebou, polovina trasy tvorila dalnice, zbytek bylo pul na pul mesto/mimo mesto .... a hral jsem si s logem :) ... misto klasickeho auta jsem si nastavil RS vzhled, a vypada to daleko lepe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 A hned to jede rychleji, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Jede, pridalo to 20 koni :-D Send via Samsung S6 Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Nejak sa ti zvacsil ten display ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 dospel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Jsem ho zalival at povyroste Send via Samsung S6 Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 (upraveno) To bolo drahe zalievanie :D Ale super, ten interier uplne inak vyzera Upraveno Červenec 4, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 To vis, ruzne sajrajty, pripravky pro rychly rust apod Send via Samsung S6 Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 (upraveno) ale je krasnej B) povedl se ti Maro Upraveno Červenec 4, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 koukám že Mára zase mění půlku auta :D aneb život škodovkáře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 To neni vubec pravda :-D ... a kdyby to nenapsal Kyselinka nikdo si toho ani nevsimne :-D ... a co se tyce investovani do auta, s O2 se to neda srovnavat :-) Send via Samsung S6 Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Tak co je teda teraz na rade? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Ja myslim ze kamera alebo volant :D inak marku pekne sa hras 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Kameru za 10 eur nepocitam jako investici :-D Send via Samsung S6 Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 no a abych to trosku ozivil, dnes samoinstalace zpetne kamery ... trsoku boj, o to vetsi radost :) ... vice fotek zatim nemam, vice snad zitra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Super, sikovny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Paráda, dobrá práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 dekuji pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 Auto je doma uz rok, za tu dobu najeto "jen" 10 - 11 tkm, vyskytla se jedna zavada (zamek dveri za spolujezdcem), ktery byl vyřešen reklamaci. Na autě bylo doděláno: folie zadnich oken, sportovní pružiny, amundsen navigace, zpětná kamera, komplet led interieru a exterieru, vytlumení tapecu. Příští rok bych rád černou střechu, nové kola, nějaké drobné upravy difuzoru ... co se týče komfortu, rád bych dodělal bufík, ten jsem chtěl řešit letos, nicméně pro letošní rok zbytečné. Co se auta týče: bohužel i já mám problémy s vrzáním interieru, především displej MiB jednotky (dělal to jak bolero, tak amundsen) a budíky ... tyhle věci bych rád co nejdříve pořešil. Motorově auto nelze srovnávat, předešlá O2 1.2 TSI v manualu vs 2.0 TDI v DSG. Základní sedačky jsou pohodlné, nicméně zda se mi, že se oproti O2 daleko více špiní. Podvozek po instalaci eibach pružin malinko více ztvrdnul, ale zatáčky se dají projiždět rychleji :D a že bych pozoroval, že na zadní nápravě mám torzku, to vůbec. Po elektrické strance mě auto překvapilo, co vše se dá např se světly dělat, MiB jednotky 2 generace jsou rozhodně rychlejší jak ve spuštění, tak na ovladání, než u MiB 1 generace. Dle mého ucha je zvuk (bez Canton systému) daleko lepší než v O2 a to bych ještě rád vytlumil minimálně tapece. U navigace co jsem zkoušel, tak snad už umí všude čísla popisná (alespon v mém zapádakově kde bydlím umí, což O2 columbus neuměl) Nejvíce vítám systém Kessy, strašně návykové a doporučuji všem. Bi-xenony, kapitola sama o sobě, o třídu výše než v předešlé O2FL, kde chyběl AFS2 systém, kdybych se měl znova rozhodovat pro O3, muselo by to auto obsahovat. S autem až na pár vyjmečností (vrzání) spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2016 za posledni dobu se na aute mirne pracovalo Z minule O2 mi chybely sklapeci zrcatka, ktere jsem konecne sehnal a prehodil, vnejsi jsou zatmavovaci, predpokladal jsem, ze kdyz mam i vnitrni zatmavovaci, bude to uz OK, ale bohuzel Tak aby vse bylo korektni, bylo zapotrebi vymenit vnitrni zrcatko, ktere ma vystup na vnejsi + následne natazeni kabelaze do A sloupku na obe strany. Pri hledani potrebneho zrcatka jsem zjistil, ze za stejnou cenu muzu mit zrcatko, ktere podporuje HBA (asistenta dalkovych svetel), bylo to jen o 2 draty navic, kdyz uz bylo auto castecne rozebrane :) Dnes jsem to vse vyzkousel a svete div se, i funguje :) ... dalkovy asistent vypina svetla pri cca 500-600 metrech pred protijedoucim autem, auto ktere jede predemnou, nejakych cca 300-400 metru Vnejsi zrcatka se uz taky zatmavuji, tak jsem velmi spokojenej :) nakonec jsem jeste vnejsi zrcatka nahodil do cerne barvy, jen to chce jeste doladit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 moc pekna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 vcera mensi jezdeni :) ... na aute nic noveho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 kdyby měl někdo zájem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35097 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Není jí škoda? Co plánuješ dále? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 je, ale prijde novy projekt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 To se budu těšit, co se z toho vyklube[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahosh Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 tipoval bych, ze decko :prcprc: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 :lol: :lol: :lol: decko neni duvod na prodej auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2017 dlouho jsem tu nebyl, a nejaky patek jiz je auto u noveho majitele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.