Libas Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Zdravím, delší dobu řeším zatékání do interiéru, konkrétně na místo řidiče. Včera jsem zjistil, že se voda do interiéru dostává místem kde přední blatník překrývá A sloupek. Pokud se voda nalije do spáry z boční strany, tak odteče kolem dveří. Ale pokud se voda nalije z čelní strany, tak proteče do interiéru. Pokud poliju čelní okno tak se taky nedostane do interiéru. Na obrázku je to místo označeno černou šipkou. Nevíte čím to může být? Nesetkal jste se s tím někdo? Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 No to bude zatekať z boku popod sklo inde sa tam voda nemôže dostať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Špatně nalepené sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libas Odesláno Září 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Kdyby teklo netěsným oknem, tak by bylo mokré obložení A sloupku a teklo by to po celém boku až dolů k opěrce nohy (vedle spojky), jenže ta voda se objevuje až od poloviny palubovky (je tam spoj dvou plechů). Výše je molitanové odhlučnení a to je suchý. Tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Okno je origo alebo už new? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libas Odesláno Září 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Okno je origo alebo už new? Auto nemám od nového, podle Elsa žádná výměna okna neproběhla ale kdo ví. Je možné nějak zjistit jestli je to okno origo nebo neorigo? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libas Odesláno Září 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Tak mě to nedalo a sundal jsem obložení A sloupku. Okno bylo asi měněný, protože lepidla je tam nějak moc (až tak, že plastový držák na parkovací lístek nedoléhá k oknu - to jsem přisuzoval tomu, že tam předchozí majitel zasunul něco většího). Takže možnost špatně nalepaného okna existuje. Nevíte jak se pohybují ceny přelepení (přetěsnění) okna? Vyfotil jsem místo kde se voda objevuje v interiéru. První fotka je pohled na blatník v interiéru (kolem páky na otevírání kapoty), je to tam dost škaredě zatmelený asi oprava po bouračce (auto bylo bourané na levý přední roh-světlo, blatník, kolo) Druhá fotka je pohled výš, je tam taková černá "trubička" tmelu, která má na konci jakoby díru a z ní teče. Třetí je detail té "trubičky". Zkoušel jsem to utěsnit silikonem, jako dočasný řešení ale ani to nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 sundal bych nadkolí a zjistil, jestli není poškozený tmel ve spojích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libas Odesláno Září 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Nadkolí jsem taky rozebral ale nic zvláštního jsem tam nenašel (je trochu napadanýho listí). Když naliju vodu na čelní sklo v místě pod stykem blatníku a sloupku, tak voda odteče podběhem po auto. Pokud ale naliju vodu výš, tak už se do interiéru dostane - proto usuzuji, že bude problém v místě styku blatníku a sloupku. Nejlepší by bylo sundat blatník, to ale v domácích podmínkách není reálný :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Vzhledem tomu, jak to je tmelené a zablité, mám obavu, že to bylo prdlé poměrně hodně a zřejmě nebude pořádně sedět ani rám okna - proto tolik tmelu, klidně může být roztažený nějaký spoj buď pod blatníkem, nebo spíš někde pod plastem pod oknem.. Asi bych zajel nejprve do skloservisu, myslím, že si neřeknou více než 1500,- případně bych následně řešil sundání těch plastů a blatníku. Každopádně to vzhledem k postříkaným kabelům dělalo prase. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.