Timmy Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Dobrý den všem. Mám RS 2.0 tfsi r.v. 06 označení motoru BAV, rozvod řemenem, najeto 76 tkm. Problém který mě trápí: V prostoru nohou na místě spolujezdce se ozývá jakési tikání, lehké klepání - při volnoběhu a při lehnounkém (cca 100 ot.) přidání plynu mám dojem že se zvuk malinko zrychlí a s dalším přidáním plynu zmizí. Z motoru nic nepoznám, prostě cvaká jako TFSI. Dělalo to před výměnou rozvodů dělá to i po výměně. Nějaké tipy co by mohlo způsobovat problém? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Zdar mohl by jsi ten zvuk nahrat ? Muze to delat cokoliv od klimatizace az po motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timmy Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Tak přidávám nějaká videa. Docela by mě zajímalo jestli lze tenhle traktoroidní motor něčím trošku utišit? :) Tak video bude později nějak se mi to nedaří sem nahrát... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
orgasmic Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Vypadá to na napínák řetězu...když jsi dělal rozvody, měl jsi vyměnit i napínák s řetězem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brothas Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Ahoj, ja to mam take..s nejvetsi pravdepodobnosti to bude palivove vedeni. Ono se to tvari, ze to je od spolujezdce, ale pres kapotu se to tahne od zadu az ke spolujezdci..chova se mi to uplne stejne jak tobe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Tak tak, palivové trubky v tunelu podvozku. VW na to má i opravnou sadu, ale stačí je svázat a přikurtovat k tunelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.