marekczek Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 ono to je jedno jak to vypadá, stejně tyhle rádia jsou strašně pomalé(ovšem už to je o kuličku rychlejší než ultra pomalá RNS510). než to načte sd kartu, než to načte navigaci... tak na iphonu už mě navigace běží dávno.... zkoušel jsem si i u bmw ten jejich barevnej klíč na parkování, zase než to něco udělá, tak mě přijde rychlejší si sám s tím autem popojet. ale strašná machrovinka zákazníka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Jsem divnej, kdyz se mi nelibi ani jedno? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Egeto Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Mam O3 predFL kupovanu minuly Maj a nelutujem kupu, som rad za 1.4TSI lebo 1.5 bude mat este muchy (neverim ze to bude bez problemov), troska mi chyba vyhrievanie volantu co by som uvital a ostrek parkovacej kamery. inak na ten predok si zvykne clovek, BiTDI mi pride utopia do octy, ked to nema ani golf. A leskly stred palubovky vyzera pekne a efektne ale na denne pouzivanie by ma stvali otlacky (ako asi skoro vacsinu tuto). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Troufám si říct, že při zapnutým displeji a ve tmě - nelze vidět otisky a černé lišty, je pohled hned příjemnější :smich: (sw je Volkswagenovský, tzn. Škoda bude mít trošku jiný design) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Já mám Bolero v OIII MR2016 a je to fakt peklo.. Černý lesklý rámeček věčně upatlaný, seká se to.. A ty knoflíky se VW moc nepovedly, takhle uprostřed to vypadá fakt divně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 u španěla akorát bolero hodí občas hlášku chybu sd karty, tohle mě dělá i stará RNS510.... :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 To mě teda překvapuje, že ty nové systémy jsou tak na prd. Amundsen+ v SII je úplně bez problému, za tři roky nebyl jediný problém. Takže se musím zeptat, kde je ten pokrok? Že je to víc přeleštěný prd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Únor 22, 2017 Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 Za rok jsem s Bolerem v OIII nemel jediny problem. Mimo sekani AA pred vydanim verze 2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 22, 2017 Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 bojler: to máš asi dobrej kus.. Mě se pořád seká, zůstává viset parkovací obrazovka a musím ji manuálně zrušit.. Dost pomalu to nabíhá a už 3x se mi stalo, že bylo rádio zapnuté, ale z reproduktorů žádný zvuk.. Takže vypnout/zapnout a zas to naskočilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 Známy mal tiež veľké problémy s navigáciou aj s rádiom, zväačša si robilo čo chcelo. Preskakovalo a nedalo sa vobec dobre ovládať. Nakoniec bol s ním na reklamácií a po dlhom prehováraní mu ju vymenili. Odvtedy má však kľud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Dneska jsem ji videl po prve na zivo v provozu v cerveny barve, prekvapilo me ze zdaleka nevypada tak hrozne jak na fotlách. Resp ten predek se me z fotek vubec nelibil, na zivo vypada dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Ujasm zvedavy, zda pujde udelat ambientni osvetleni i do predfl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Tak jsem videl na zivo a na foto se mi to nelibi vubec a ve skutecnosti se mi to nelibi o neco mene :D Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 4, 2017 Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 Uznávam a potvrdzujem, že s rádiami to je hodne nešťastné - pod názvom Bolero bolo k dispozícii X rôznych modelov, od O2FL, cez S2, S2FL až po O3 MIB1 s alebo bez podpory cúvacej kamery, teraz MIB2 a po FL ďalší model. Toto všetko sa volá Bolero :wallbash: Konkrétna čerstvá skúsenosť: MIB2 Bolero s číslom dielu 5Q0 035 840 A, hw 24, sw 245 updatnuté na 359, funguje bez problémov MIB2 Bolero s 5Q0 035 840 B, hw 30, sw 359 z výroby; vždy po zapnutí rádia začne prehrávanie poslednej skladby od začiatku, použitá bola presne tá istá SD karta, ktorá v bode 1 funguje a pokračuje v prehrávaní tam, kde prestala. Rádiá boli prehodené medzi autami, toto rádio funguje rovnako zle aj v aute z bodu 1 Čo sa týka O3FL, mal som možnosť vidieť naživo bielu, striebornú a šedú metal. A naživo vyzerá teda podstatne lepšie, než na fotkách, najmä v tmavšej farbe. Na predok si treba zvyknúť, trefne to zhodnotila manželka - "ok nepáči sa ti ten predok, ale ako sa chceš naňho pozerať, keď to auto budeš šoférovať"? Teraz už len musím vyčkať, kým nám ten náš kus vyrobia :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Někdy ta Čína nemá špatné nápady B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalR Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Test světel OIII vs OIII FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 BiTDI urcite v OIII nebude..... spise se dostane do Superbu... A urcite si nemyslim, ze ten motor je nejaka vyhra... ? Nesouhlasím s tím, že TDi motor je špatný, naopak! Jde krásně do otáček, má sílu jak hrom a slušnou spotřebu. Ano, RS to jistě není, sám mám vyzkoušené i benzinové RSo a to je opravdu jinde. Dalo by se ještě polemizovat o pružném zrychlení nafta a benzin, ale říkat, že diesel motor v RS není výhra-je špatný to asi ne. :-) není to motor do RSa, ale to neznamená, že to je špatný motor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Dnešní SM: Šéf prodeje ŠA v ČR Vlček: 1.5 TSI v OIII v ČR bude příští rok a to rovnou s GPF. Člen představenstva za technický vývoj Strube: Filtry pevných částic (GPF) dostanou všechny motory 1.0 a 1.5 TSI v polovině příštího roku (překládám si to tedy tak, že od MR2019). 1.5 TSI ve škodovkách pouze ve variantě 110 kW, 96 kW se zatím neplánuje osazovat.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 taka zaujimavost...pravdepodobne fleet odtien "ruzova Baby" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Není to Mary Kay barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Auto nebolo nijak reklamne oznacene...neprislo mi to ako firemne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Takuto farbu mali auta Mary Kay, presne ako pise Červenáda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 17, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2017 @CJ: Pošli mi v SZ pôvodnú ečv auta, ja zistím, čo presne za farba to je :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 13, 2018 Sdílet Odesláno Únor 13, 2018 https://fdrive.cz/clanky/displej-pred-volantem-muzete-mit-uz-i-v-octavii-a-kodiaqu-2026?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Únor 14, 2018 Sdílet Odesláno Únor 14, 2018 Nemáte někdo info, jestli budou nějaké změny pro modelový rok 2019? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Víte někdo, proč není možná kombinace sportovní volant + digi přístrojový panel? Alespoň konfigurator to neumožňuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.