cosby Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Zajímavější je konec 1,2 a náhrada 1,0 --to je děs :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Pro kazdeho je zajimave neco jineho ;) A des je i 1.2 z meho pohledu :) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Nesmrdi ty změny Wolfsburgem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 (upraveno) Narovinu, smrdi. Golf ma uz 1.5 TSi... Upraveno Únor 15, 2017 uživatelem iphonik4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Ta koncernova politika je bohuzel citit napric znackami Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 1,5 bude dobrá si myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Bude....ale až za rok. K čemu to je, když ji ve Style v ČR neseženeš a benzín k dispozici budou pouze 1.0 nebo 1.8. To je opravdu nerozum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Když jsem konečně naživo viděl červenou coridu na fl a usoudil jsem, že u ní zůstanu, tak končí. Jsem zvědav, na jakou barvu v práci přejdeme. Já sice mám právo na výběr barvy, ale červená je naše firemní :). Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Červená corrida zatiaľ končí len pre Kodiaq a Superb, preto som ju napísal až dole pod zmeny týkajúce sa ostatných modelov ^_^ A keďže sa posunulo 1.5 TSI, tak podľa mňa vrátia resp dajú k dispozícii 1.4 TSI aj k ostatným prevedeniam a nielen v rámci Freshu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jao Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Igor, tie Full LED svetlá majú aj ventilátory ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Čo som videl zatiaľ len výkresy, tak ventilátor som tam žiaden nevidel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 V posledním SM píšou, že VW vývoj 1,5 tsi ukončilo, což znamená, že je tento motor asi jen na přechodnou dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 (upraveno) Tak jsem byl v Olomouci u mého dealera FL očumět (zatím jsem jej osobně viděl krátce). Moje dojmy z blízka a půlhodinového zírání ze všech úhlů. 1.) na předek si opravdu zvykneme, je to čučavé a hezké. Nicméně žádná velká revoluce se nekoná. 2.) low (halogen) verze předku je nic moc, ale zadek u low verze vzali z předFL high ale vpodstatě ubrali to větší "Céčko" - to vypadá hodně divně... High verze zadku je krásná - to budou lidi hromadně dávat na předFL. Svetlovodič hezky homogenní a ve světle jsou výbrusy známé z SIII - ala český krystal. 3.) Jinak materialy jsem podrobne zkoumal a porat stejna bida. Naprosto stejne (mekkost, material i struktura povrchu), oproti predFL vubec zadny posun absolutne v nicem... Jinak 2 zajímavosti: 1.) jak Škoda mluvila o rozšíření podběhu u RS - tak opravdu žádná úprava karoserie... jen přidání toho hnusného plastu čouhajícího ze zadního podběhu, kterej má již Cupra. 2.) prodejce mi pošeptal, že se chystá něco velkého a mluvil o biturbu TDi. Jasně, napadl mě potrvzený Kodiaq RS - ale on mluvil o Octávii (v souvislosti RS - že by tedy konečne i dieselová Octavie dostala časem motor?). Víc něrekl :O tak teď nevím... Nicméně je to jeden z největších dealerů v ČR, takže nějaké info asi mají. Upraveno Únor 17, 2017 uživatelem iphonik4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 V posledním SM píšou, že VW vývoj 1,5 tsi ukončilo, což znamená, že je tento motor asi jen na přechodnou dobu. To ses přehlídnul - jedná se o 1.5 TDI Evo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 aha, tak to pak omluva ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Problematix Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 2.) prodejce mi pošeptal, že se chystá něco velkého a mluvil o biturbu TDi. Jasně, napadl mě potrvzený Kodiaq RS - ale on mluvil o Octávii (v souvislosti RS - že by tedy konečne i dieselová Octavie dostala časem motor?). Víc něrekl :O BiTDI urcite v OIII nebude..... spise se dostane do Superbu... A urcite si nemyslim, ze ten motor je nejaka vyhra... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 (upraveno) @Problematix: tak uvedom si, ze dieselova RSa ma nejakych 180 koni i po FL. Kdyz benzinova ma 230/245. Rozdil tedy az 65 koni. To je na vpodstate stejne auto jen s jinou PH dost velkej rozdil. Davalo by tedy smysl tu diru dohnat BiTDi. Rikam, prodejce mluvil o Octavii. Asi 3x jsem se ho udivene zeptal "v OCTAVII?!" a po 3x rekl "jo". Ale plest se muze :D Upraveno Únor 18, 2017 uživatelem iphonik4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Za mě povedené video Jinak už začínají být první modely na daswelt / skodaplus, např. ZDE (samozřejmě jde o prodej až po najetí určitého počtu kilometrů) Co mě zarazilo jsou černě lesklá tlačítka klimatizace :blink: ...a nezmenšila se délka loketky? :huh: Nebo to dělá ten stín od slunce a loketka je delší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sighart Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Nechápu toho kdo rozhodl, že na panelu klimatizace a kolem řadící páky bude ten leskní klavírní lak, to bude tak nepraktické upatlané peklo... Podle mě je ta loketní opěrka zatažená vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 asi aby to sedelo k tomu velkemu displeji columba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 No, ale vypadá to jako fake z aliexpressu pro korejské auto... alespoň podle fotografií. Nic proti korejcům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jao Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Upatlané. Doma tiež neutieram prach a nevysávam. Ale zoberiem žene z púzdra od okuliarov tú mikrofázovú prachovku a raz za čas to preleštím. Určite to vyzerá lepšie, ako u spomínanej konkurencie. Na šúchacom telefóne a tablete Vám tá mastná šachovnica nevadí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Problematix Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 @iphonik: rozdil mezi benzinovou a dehtovou octavii je obrovskej... ale stejnej rozdil je i u Golfu GTI/GTD a ani tam se nechysta BiTDI... ten motor se zatim do teto tridy nechysta ? A pochybuju, ze ho bude mit drive Octavia, kdyz ho nechteli "zaplatit" do Superbu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Ten Fl se prostě musí umět fotit :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Dneska jsem objednával auto a viděl FL O2 naživo a potvrzuji, že na fotkách je to otřesný, ve finále on-line už o dost lepší .... ale podmínkou jsou jednoznačně LED přední světla a taky správný výběr barvy .... koukal jsem na šedou metalízu a tam to vypadalo dobře. Problém fotek je ten, že nedokáží vykreslit nově prolisovanou kapotu (ve stylu S3), která navazuje na nová dvojitá světla a taky není na fotkách tak vidět rozpláclé rozšíření blatníků proti klasika O2. Ta navigace (včetně i Bolera, které je stejné) s tou velkou černou plochou je peklo, prostě pořád upatlané, hrál jsem si s Bolerem a zkoušel různě mačkat "čudlíky" a menu, pokaždé se prostě musí člověk prstem dotknout a po krátké chvilce je to upatlané. Stejně jako mobil, ale ten jedním tahem otřu o kalhoty nebo svetr .... Možná bude řešení ovládání na volantu, pokud se tím bude dát ovládat komplet celý infosystém. Černý klavír lak je taky peklo, v podstatě už byl v novém autě na salónu poškrábaný, ne do hloubky, ale takové ty hologramy a to nepíšu o usazování prachu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 na klavír používám tohle: https://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti--motor/gyeon-q2-trim-30ml-keramicky-sealant-na-plasty-2/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 a prachovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Tak které rádio vypadá líp? O několik příspěvků výše je Octavia s plně dotykovým ovládáním, zde je fotka z Golfa fl s Composition Media (základní 8" rádio ve výbavě Highline), které má dotyková tlačítka a 2 HW. Stejný typ rádia by měl být shodný s Bolerem 8" u O3 FL. Řady Amundsen 8" a Columbus 9,2" jsou skutečně plně dotykové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 líp samo vypadá plně dotykové, ale když se ho nedotýkáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Octa ma bolero krajsie, tie dva cudliky su dole, tuto v strede po boloch je to take cudne, moj osobny nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.