Dix Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 https://www.novinky.cz/auto/416114-omlazena-octavia-se-ukaze-v-breznu-vcetne-verzi-scout-a-rs.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Hmmm, tak motor by sme uz mali :) LEN DUFAM ZE RSO FL NEBUDE MAT TO TRAPNE KRIDLO AKO OIII :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 V 46KT by mali byť zverejnený SK cenník a spustený predpredaj - predpokladám, že predajcovia dostanú info o taký týždeň skôr. Aktuálna O3 sa dá objednať najneskôr 46KT, Combi RS už sa nedá objednať vôbec. Pri aktuálnych objednávkach už sú nejaké reštrikcie, čo si spomínam, tak bixenóny, zadné led svetlá a 17" disky. Výroba aktuálnej O3 končí 5KT/17, facelift nabieha 6KT/17 - RS a Scout až 14KT/17. Takže v prípade RS a Scout bude výpadok cca 8-9 týždňov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 A kdy to tedy hodlaji představit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Kokoooos Igor, to snáď sranduješ :) O 5 týždňov má byť vonku cenník a my ani nevieme ako bude vyzerať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Proč ne, je to jen facelift, ne nový model. Možná to je blbost, ale kdo ví. Když od 6.KT pojede sériovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 No to som zvedavy na ten cennik, budem objednavat asi uz ten facelift a firemny budget mat tak LTT na style vybavu. Dufam ze ceny nepojdu rapidne hore, lebo ma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedsnail Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Tuší někdo, jestli do faceliftu přijdou už od začátku zároveň nové motory, nebo půjde zatím jen o změny na kastli a interiéru? Mám na mysli zejména 2.0 TDI 140kW (Superb, Kodiaq), 2.0 TSI 132kw (Kodiaq) a s těmito motory související nové 7° mokré DSG (Kodiaq). Předpokládám, že 1.5 TSI dorazí později. Doplněno: Ve včerejším Světě motorů 43/2016 jsou informace o faceliftu Seatu Leon, které by mohly lecos napovědět: Přijde 1.0 TSI 85kW (v O3 už je), zůstane 1.4 TSI (1.5 TSI zatím jen do GOLFu), 1.6 TDI posílí na 85 kW a 2.0 TDI dostanou novou 7° DSG DQ381. V interiéru hlavně nový infotainment (8", gesta atd..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Egeto Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Caute, ono to vyzera ze to fakt bude take grcne... http://autobild.cas.sk/clanok/212182/skoda-octavia-odvazny-facelift-prekvapuje# 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 speedsnail: Motory sú oznámené takéto. TDI zostávajú zatiaľ všetky súčasné. Za mňa je toto zatiaľ asi najmenej podarený facelift v histórii Škody Príde mi, že ho v rámci outsourcingu robil Leepu z Chop Shopu :lool: Predné delené svetlá s delenými led sú neskutočne tuzingové; zadné svetlá sú identická kópia svetiel z Fiatu Tipo sedan aktuálnej generácie; nový Columbus posunutý do strany s dotykovými tlačítkami vľavo sa tam absolútne nehodí, takisto ako lesklé rámovanie ovládačov climatronicu a chrómové krúžky... Proste celé zlé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 No jo Igore ...., ale tady se nikoho neptali a Čína to tak prostě chce, tak to tak bude, bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Dnes jsem tři viděl a na mě to působí honosnější. Velký rozdíl jsou zadní světla. Klasické C je mnohem širší a působilo to na mě jako světla ze Superba Combi druhé generace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Mne sa tiež ten facelift nepozdáva. Xkrát som sa snažil pozrieť, nájsť na ňom niečo zaujímavé, ale nepáči sa mi. Celkovo tie svetlá pôsobia na mňa tak zvláštne. Nie je to škoda ako bola doteraz, príde mi to také, že silou mocou sa podobať na niekoho iného.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Dochází nápady,taková horká jehla a kopie všeho co už tu bylo-je.Jak říká Igor-zadek Tipo,předem MB-E . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Egeto Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 No z fotiek mi to pride z kazdeho uhla inaksie, raz to je take zvladnutelne a raz to je cista cina/korea 10(20) rokov vzad. Kazdopadne az na ten infotainment som rad ze mam svoju (online pristup ak by aj rovno tahal dopravne info by sa hodilo) kedze na slovensku mi TSMC nefunguje :( (prekavpilo ma ako to dobre ide v CZ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Já bych to hodnotil, až to uvidíte naživo. Všechno bylo jednou už někdě použito, ale to tak bývá. Jediné, co mne mrzí, že neudělali zadní světla komplet LED. Proč dávají krytku žárovky ve směrvkách a couvačkách?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Taky nezapomeňte, že auta furt po x let mění design z kulatých na hranatý a furt dokola. Možná se Vám to nelíbí, ale živě vidím, jak to lidi budou zase překopávat na face. S OII to nebylo jiné. Plno lidí tvrdilo, že to je jak Korejec a nakonec se to lidem zalíbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 160R:Na Slovensku ten ceník ve 46 týdnu platí anebo je taky posunutý na 25.11.2016 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Taky nezapomeňte, že auta furt po x let mění design z kulatých na hranatý a furt dokola. Možná se Vám to nelíbí, ale živě vidím, jak to lidi budou zase překopávat na face. S OII to nebylo jiné. Plno lidí tvrdilo, že to je jak Korejec a nakonec se to lidem zalíbilo Tak u spousty škodovek to bylo tak, že si na ně musel člověk zvyknout, ale souhlasím s Igorem, že to je nejméně podařený FL a možná ni žádný být nemusel - OIII je designově velmi povedená (a to jsem si dřív myslel, že není nic krásnějšího než klasická OII), takžemohly jen přijít nové technologie a vylepšení a tenhle tuzing si škodovka mohla odpustit, prt. prodeje jistě nezvýší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dettektorr Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Dnes jsem na hradecky videl FL combi. Seda barva. Predni svetla halogen. Vnitrni svetla uplne zhasnuty, takze v nich odhaduju max dalkovy. Vnejsi svetla potkavacka, parkovacka a denni mi prisli jako na superbu 2 FL v provedeni led, ale ledky to nebyly jen tvar a efekt dost podobnej. Na zadku svetla jako pred FL combi LED, ale svitil jen jeden jak9by vnitrni LED pasek mam foto zkusim sem vlozit. Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Foto Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Jinak za me teda pred fl halogen o parnik hezci. Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 To je tak špatná fotka, že to může být cokoliv :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shark110 Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 To je tak špatná fotka, že to může být cokoliv :-D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yaris Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Odkaz na foto http://m.autosalon.iprima.cz/foto-nova-octavia-poprve-zive-ma-zvlastni-blinkry?utm_source=seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dettektorr Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Jj za kvalitu se omlouvam, byl hnusne, prselo a telefon byl v drzaku na palubce. Sorry moc. Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 krásnej design, tak hnusny auto bych snad neudělal ani já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Mna by zaujimalo ci to bude mat denne led aj pri halogenoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Vypadá to jak nějaká čínská kopie . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Já na to auto koukal dnes 5 minut ve stříbrné barvě a nějak se mi to přestává líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 (upraveno) Ionsky, a tobe se to libilo? Upraveno Listopad 15, 2016 uživatelem iphonik4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.