Jim Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 ty 2. aez nevypadají vubec zle kurna Marci nech toho já si letos už výdaje na Golfa zakázal:( a ty tady děláš ted chutě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 Ty máš Golfa Vím o Toledu, Oktávce a Volvu, ale tys pořídil ještě něco dalšího? :o ...kdo ví, jak dopadnu, každopádně teď mám svoji jen zimní sadu ale na léto nemám nic. Už jsem prodal i původní letní 17" pneu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 jooooooooooo hehe :D okta i volvo prodané ;) zůstává toledo, rapid a golfik- http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=32676 jenže chudák pořád není pěkně nafocený, musím to napravit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 mě by se líbili i tyhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 včera jsem byl u gumařů a koukal jsem na tý Aezety, tak jsem ti je blejsknul, jsou hodně zajímavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Musím říct, že ty AEZ jsou jak kdyby z oka vypadly těm Škodováckým Gemini :D to bych šel raději do těch Gemini. I cenově to dle mě bude lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 no to tedy nevím, podobné možná jsou, ale vždyť jsou úplně jiné .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Kluci kluci, vy mi dáváte. Zjistil jsem, že AEZ má svůj konfigurátor a tak jsem si pohrál (red tornado tam prostě není) AEZ Raise AEZ Raise HG AEZ Genua AEZ Genua dark Nicméně všechny ty fotky mi přijdou takový nereálný. Viz fotka Jardy, které jsou světlé a lesklé a na fotkách jsou víceméně všechny tmavší. To mi ještě víc zamíchalo karty Nicméně i když jsou ty AEZ i v reálu moc pěkné, cenově jsou o řád jinde jak Gemini. Takže zatím se i přes to všechno přikláním spíše ke Gemini. Ale do léta je ještě daleko, tak kdo ví, jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Gemini má každej, nedělej .... :D , mě osobně ty Raise nadchly a podle mě se svými ostrými hranami a lehkostí na G7 pasují parádně, no jo no 5.200 za kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Právě, krát 4 kousky + pneu a jsem tam, kde jsem přesně nechtěl Kdežto Gemini se dají koupit jak samotný ALU tak případně sada (zánovní nebo i zcela nová) za zlomek ceny Ale stále se nějakým alternativním variantám nebráním, ale musí to být za rozumný peníze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 na druhou stranu, nekupuješ to na furt ne? kup Gemini s gumama, nasaď a když ne tak si dáš to kolečko znovu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 ...už jsem se na to nemohl dívat, tak jsem vzal vlhčené ubrousky a hned je to jiný pohled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 ... a ještě to máš navoněný ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 ...jak dětskou prdelku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 No určitě by byl lepší nějaký přípravek přímo na kola, ale musel jsem pracovat s tím, co mi domácnost v tu chvíli nabídla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 myslím že tie obrúsky ti poskytol ALBERT :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 ALU s jablecnou prichuti ;)kazdopadne vysledek me prijemne prekvapil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Nejen tebe ;) A skutečně to šlo hadříkem velmi krásně. Ve výsledku byla investice nulová (hadříky jsme teda doma měli, ale i kdyby ne, stojí to doslova pár desetikorun). Takže nejhorší na tom všem bylo snad těch několik minut v podřepu :D ...a věřím, že schopnější by našli doma i nějakou tu stoličku a měli po problému B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Dnes jsme spolu oslavili 30.000 km. I když občas musí přespat v mrazu, myslím, že se nemá špatně. Navíc spolu často někam jezdíme a trávíme tak spoustu času spolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Díky kamarádovi mám předběžnou představu, jak by vypadaly antracit Gemini na mé Červenádě. Popravdě musím přiznat, že se mi líbí. Gemini jsou ještě v černé / stříbrné, ale nevím proč, ta antracit mi je nejbližší. Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 15, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Tak za me pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Přišla zima, resp. nějaká ta sněhová nadílka a tak přišel čas se zajet vyblbnout s el. ručkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Asi by nebylo normální, kdyby bylo vše v pořádku a tak se nám projevila nějaká ta závada. V poslední době stává to, že při couvání ne vždy lze po provedení úkonu vyřadit R kvalt na neutral. Prostě jakoby tam něco bránilo, něco ten kvalt tam drželo. Je to o to nepříjemnější, že stojíte v tu chvíli na spojce. Vyřadit tak zpátečku do neutrálu je tak někdy nadlidský úkon a boj. Není to však praktické a nic takového ještě před několika kilometry vůz neměl. Je jedno, jestli stojím z kopce, do kopce nebo na zcela rovné ploše nebo v panelové garáži (kde je stabilních cca +15°C), tedy teplotu jako mráz apod. vylučuji stejně jako nerovný povrch. Pro ukázku jsem přiložil video Bylo mi razeno, že nevypíná spojka, ale to by asi nedělalo jenom u zpátečky. Taky prý cosi se synchrony, ale ty prý zpátečka nemá. Někdo jiný zase radil seřízení táhel řízení. Takže opravdu nevím. Mám construct, ale ten byl 2.2. přímo u firmy Construct zkontrolován - bez závad (mám i protokol). Vůz byl i 2 dny ve VW servise na reklamaci, ale byl vrácen - závada se neprojevila (taky mám protokol). Navíc potvrdili, že závadu řešili i s importérem, a i když mají pro model/VIN? 3 TPI s řazením, ani jedno prý neodpovídá mé hlášené závadě. Dobrý, že? Napadá vás něco? díky za podněty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Co přesně dělali při kontrole toho Constructu ? To je první po čem bych šel . Jestli to dělá pouze u zpátečky je možný že jí právě ten construct kříží cestu a pak nejde vyřadit . Je to v podstatě ten stejný příznak jako kdyby byla zamčená . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 To netuším, u toho jsem nebyl. Navíc na doporučení servisu VW jsem tu kontrolu Constructu dával právě přímo do firmy Construct, protože mi ve VW servisev Praze, kam jsem to chtěl dát na kontrolu/reklamaci řekli. Pokud bylo montováno ve VW v Českých Budějovicích (tam jsem kupoval auto), u nich jste koupil díl a platil práci a když my v Praze zjistíme chybnou montáž, budete to hradit. Do Budějovic se mi logicky na kontrolu nebo reklamaci nechtělo, takže jsem zvolil metodu, ať si jejich výrobek zkontroluje přímo firma Construct v Praze, kde se pohybuji. Mám tak protokol a provedení kontroly a že je vše funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Já bych to osobně taky viděl na nějaký problém v tom Constructu ... asi nejlepší by bylo oddělat manžetu a podívat se, jestli se tam něco neděje. Respektive tak to mám u O1, že tam můžu nakouknout, nevím, jak to budeš mít ty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 Během víkendu jsem našel chuť a čas a tak jsem se podíval, co se děje pod planžetou. Jezdil jsem tak nějakou dobu s oddělanou planžetou a když se mi stal on problém, mechanismus zabezpečení Constructu byl pěkně na svém místě a kolem řadicí páky nikde nic, co by ji bránilo. V okolí páky je plno táhel a jiných součástek a tak nevím, zda by mohl být problém někde tam, nebo v samotné převodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Včerejší povedené počasí mě nakoplo k vykoupání Červenády a udělání pár fotek při 34777 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Mě se ten golf začíná líbit čím dál vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Mise splněna B) Už aby byly na autě :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.