zvoncy Odesláno Listopad 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2017 Ahojte ponuklo sa mi turbo z oct 96kw grt 1749va, aby to páslo na moju 74kw pd (povodne turbo kkk) vraj stačí len inú hadicu na výtlak vzduchu, viete mi to niekto potvrdiť/vyvrátiť ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Mělo by to tak být ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Melo :D to ma presvedčilo :D :) Bolo mi povedane že cervenu hadicu vytlaku z 96kw. Keďže vyvod z turba smeruje kolmo na šneka A jak kukam na to tak asi to aj sadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Neměl jsi ale rovnou vzít VBcko? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 :D aj ja si to vravíím :D ale na to moje poprdkavanie po meste a s tou výškou mojou :D bude stačiť aj to čo bude :D pri vbčku by som aj tak potreboval ic, vstreky, spojka hádam aj :D a na to nemáám :unsure: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Je pravda že na tu tvou výšku asi aj SDi až kam... :Djá bych s tím nedojel ani do práce... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Bude ti tam zavazet servo trubka, takze tam tu cervenou hadici bez upravy nedas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Aj mi poradíš akú upravu treba spraviť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Nejlepsi sehnat z motoru ASZ 96kw, ta puvodni nejde moc dobre tvarovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Dobre ďakujem pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2017 ták nakoniec ništ, turbo je z 2,0 tdi bkd 16vetnil a že to nebude sedieť, mám to od TDI Drapek takže verím že nebude sedieť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Listopad 18, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2017 Tak z bkd ti urcite sedet nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Jo nóó, tak niekedy nabuduce háda už rovno VBčko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2017 Predvianočný darček som si doprial :D a s nim si myslim kopu nervou :D uvidime :) Držiaky nie su polamane až na jeden čo je v strede hore ale aj ten je nejak opravený :) Dostal som k nim aj redukciu na 8pin. Plexi sú zničené ale to prebrusim prelestim a možno dam aj streknúť lakom :) Najväčší problém vidim že mi pri jednom nezaplo xenon :/ musim na to hodiť oko prv než sa do nich doplna pustím Cena 130e Plán po zprovoznení jedného nefunkčného xenonu vopchať do nich bixenonové cočky Evox2.0 tým padom bude treba spravit redukciu na upevnenie Odchrómovať a dať do čierna vnútrajšok. Nové vybojky a žiarovky, možno aj led ak sa dá, musim si to naštudovať. Naklapanie budem riešiť na oko zatiaľ a kým nepridem na to ako spraviť na octavii výsuvne ostreky tak tiež iba na oko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2017 Pecka,každopádně ohledně instalace bixenonu mě to celkem zajímá,tak sem dávej co nejvíc fotek z instalace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 24, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2017 Evox2.0 budou svítit parádně. Já montoval bi-xenon projektory Hella tušim že ze Sup2/Gofl5 a taky to svítí pěkně. Nicméně muselo se upavit světlo a i samotný projektor... Projektor Evo třeba bude na přestavbu vhodnější. Každopádně ať se dílo daří, výsledný efekt určitě stojí za to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2017 Oki Luk.ass pokúsim sa to zdokumentovať čo nakdetalnejšie a najprehliadnejšie :) Kamarat mi ponukol ešte bixenony z opel astra tak ešte nad tým rozmyšľam ale tam by som si musel rozobrať cele svetlo :D takže asi to neham na tie evo projektory :) Kocka87 Ďakujem. Plán je do leta svietiť, dúfam že nebude vadiť ak ti sem tam vnúdzi napíšem o radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 24, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2017 Klidně napiš. Když budu vědět, poradim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Prosinec 24, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2017 Co vsechno se muselo upravit na bixenon ze sup2? Mam tady jedny svetla navic, tak bych zkusil neco vyrobit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Myslíte že sa tu niekto nájde kto prerabal na O1 z halogenov na xenony so všetkým čo treba? Alebo každý bud ostrek alebo naklapanie oklamal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Předělával jsem z halogenů rovnou na bi-xenon. Komplet včetně origo nivelace a ostřiků, větší nádržky... Kabeláž a zapojení pak provedl Rolbař. Jen ostřik samotný nefunguje, chybí relé, ale to neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Ja mam xenony origo na aute. Jedny svetla mam navic, tak bych tam zkusil dat bixenon cocky ze supa2. Takze hledam info, co vse ve svetle upravit, aby tam nova cocka sedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Nema tam byť 12 pin? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 (upraveno) cacinek: musel jsem upravit (vyříznout) držák pro projektor ve světle a upravit i samotný projektor, protože je celkově větší. Pak vymyslet nový uchycení do světla. Schválně si ten bixenon zkus vložit do světla a hned uvidíš, kde je problém a co bude třeba ;) Kdyžtak nějaký fotky z přestavby mam ve vlákně. Upraveno Prosinec 25, 2017 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Nemate niekto nahodou schému zapojenia xenonov vnutri svetla? Takto by to asi nemalo vyzerať :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Pomaly postupujem v rozoberani. Dava to zabrať. Niekto to reze ja som si povedal ze to dam bez rezania iba teplovzduška a asi to nebol zrovna najlepsi nápad ale už som to ako tak vyrovnal a vyzerá to už k svetu a hlavne ked to zlepim tak to bude vyzerať stale ako origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Pomaly postupujem v rozoberani. Dava to zabrať. Niekto to reze ja som si povedal ze to dam bez rezania iba teplovzduška a asi to nebol zrovna najlepsi nápad ale už som to ako tak vyrovnal a vyzerá to už k svetu a hlavne ked to zlepim tak to bude vyzerať stale ako origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 (upraveno) Skúšobna podložka vyrobena a celkom slušne sedi ? hadam budúci mesiac to bude aj schopne svietiť ?. Objednane vybojky osram cool blue 6000k tak uvidime 🙂 Upraveno Červenec 19, 2023 uživatelem zvoncy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2018 (upraveno) Čo nové? Nič zaujimavé, svetla pomaly doskladané. ALE!!! Máme novy prirastok do rodiny ! ? jedna sa o 1.6tdi manual Farba volcano Full led svetlomety, naozaj ked niekto rozmýšľa nad nimi nech neváha je to krasa jazdit s tym. Este sa poriadne nezahrial a uz má v lakovni RS krídlo, objednane MAD potahy (dovod kvôli taxi) , a interier sme oledkovali nech je to kompletné. Strmene namalovane na červeno. Planovane úpravy: Prelestit a nahodit keramiku od Qyeonu, spz upevnit o 3M suchy zips. Koncovky výfuku Upraveno Červenec 19, 2023 uživatelem zvoncy zmenšovanie obrázkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 report po dlhsom case jazdenia na bixenonoch.. Odportúcam prejsť každému kto nad tym rozmýšľa je to 1 a milión... a urcite pred osadenim skontrolovat projektory ja som ich mal derave a rovno som prešiel na bixenonove znacky evox-R2.0 s vybojkami osram coolblue 6000k :) keby rozmyslate nad vymenou parabol, viem vam spraviť redukcie :). Na rok 2019 sme vylepšili interier, salpaka z o3fl, a volant uhadnete z čoho je? Prvy krat som si spravil nieči z 3D tlaciarne a to jest redukcia na znak tak som sa tešil a eštestale sa teším ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.