Doli Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Nejdrive sehnat 4 zilovy drat a na nej pripojit konektor do radia z jedne strany a konektor do AUX ze strany druhe. Pin 1 a 7 jsou kanaly a pin 2 je stineni (oba draty ze stineni do jednoho) - u radia Na druhe strane pouzijete bud svorkovnici ze Skody nebo pokud ji nesezenete jako ja tak konektor jsem si udělal z Audio kablíku z CD mechaniky, co se dává do PC.Krajní piny jsou stínění a ty vnitřní signál. - u AUX foto je schema konektoru na radiu barevne oznaceny konektory na AUX 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pokud se to povede vypada ten drat takto 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 a pokud to nastrkate do krytek tak takto 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pote vyndate radio - opatrne , nejprve dodendat ramecek kolem a potom sundat krytky sroubu, povolit srouby a vytahnout radio ,zezadu odpojit CAN konektor a antenu a vypada to takto 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 takto vypada CAN konektor radia kdy si za chvilku do oznaceneho mista zacvaknete vami udelany konektor 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pote musite demontovat stredovou konzoli dle navodu zde a bude to vypadat takto 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pote protahnete drat otvorem pro radio v zadni casti dolu k mistu pro nohy ridice 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 a zapojite konektor s 12 piny ( kde jiz mate naletovane draty) do prazdneho mista v CAN 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pak jiz lze zasadit radio zpet a zapnout funkci AUX 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 do vyndane stredove konzole si zabudujete v miste pod loketni operkou AUX zdirku opatrne dle vaseho uvazeni ,ja pouzil vrtacku s malym vrtakem,nuz a pilnik misto je na vas ja ji usadil do rohu zde jeste venku 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 a tady uz je zabudovana 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 pote vse smontovat zpet dohromady (nezapomenout pripojit drat k AUX ), stredovou konzoli, ramecek radia a mate hotovo. tady jeste jedna fotka te stredove konzole po zabudovani AUX zdirky funguje super a muzete pripojit cokoli od MP3,Laptopu,navigace atd. Snad to nekomu pomuze. Richard 0 Quote Link to comment
Jirka Zubek Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Ahoj...chtěl jsem zeptat,jestli to jde udělat i u Streamu bez MP3... 0 Quote Link to comment
majorak Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ne nejde zaleží který rok výroby máš to radio ja mam jedno z těch prvních a nejde.... 0 Quote Link to comment
Michal 4x4 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Ahoj chci se zeptat, jestli funguje u radia Audience m.r 05 ? 0 Quote Link to comment
Cobra.Octavia Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Ahoj, chtěl bych poprosit o objasnění jaké konektory jsou potřeba na zapojení AUXu do rádia. Káblík na připojení CD mechaniky do PC již mám. Jestli jsem to pochopil správně, tak budu potřebovat ještě tyto součástky: http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/plastove-iso-koncovky/most-12-pinovy-plast-konektoru-544cz http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/plastove-iso-koncovky/most-pouzdro-12-pinoveho-konektoru-bile-1646cz http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/piny-do-konektoru/pin-mini-most-konektoru-samice-570cz (3 kusy). Je to tak správně, nebo mně ještě něco chybí? Předem díky za odpovědi. 0 Quote Link to comment
vakles Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 chcem sa opytať tych čo tomu rozumeju ja ma stream bez MP3 2006 pojde na tomto dorobiť aux ? 0 Quote Link to comment
Tomáš77 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 hojte. Mám radio Stream bez mp3.Chtěl bych se zeptat jestli je možno nějak zapojit některý z těchto modulu usb http://www.tme.eu/cz/katalog/?art=VMUSIC2 (VMUSIC2 nebo VNC2-DEBUG-MOD) na radio stream aby přehrávalo mp3??? Děkuji 0 Quote Link to comment
Guest Zimmlík Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Ahoj. Trochu sem si hrál a vyvedl jsem si kabel od radia na aux taky do loketky. Problem je ten, že mi to nechce fungovat. Někde semse dočetl, že se musi aktivovat přez diag. Ale po aktivaci to taky nechce. Resp nemužu radio přepnout na AUX. Tady sem se zase dočetl, že záleží na verzi radia, ale pořádně sem se nedočetl, jak poznam rozdil. Dal v navodu sem se dočetl, že pokud si v nastavení radia nastavim AUX ON, tak by to mělo pustit používání AUX. Dotaz zní: Jak mám přepnout radio na AUX ? Jak poznam verzi radia ? 0 Quote Link to comment
fandaklara Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Trochu se vtom stracim. Mam radio stream bez mp3 a chtel bych si dodelat aux, ale pisesetu ze to jde jen kdyz ma mp3. Tak proc je v radiu polozka aux. Je tedy naka moznost? 0 Quote Link to comment
LUKÁŠ 111 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 ahoj všem jsem tu nový a četl jsem si návod na montáž aux do O2 nemám to tam a chtěl bych dodělat přesně dle návodu jen se chci zeptat kde koupit tu zdířku Aux na obrázku a ten kabel z Pc mam taky jen nevim který drátek kam přesně děkuji 0 Quote Link to comment
DennyCZ Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Ahoj. Trochu sem si hrál a vyvedl jsem si kabel od radia na aux taky do loketky. Problem je ten, že mi to nechce fungovat. Někde semse dočetl, že se musi aktivovat přez diag. Ale po aktivaci to taky nechce. Resp nemužu radio přepnout na AUX. Tady sem se zase dočetl, že záleží na verzi radia, ale pořádně sem se nedočetl, jak poznam rozdil. Dal v navodu sem se dočetl, že pokud si v nastavení radia nastavim AUX ON, tak by to mělo pustit používání AUX. Dotaz zní: Jak mám přepnout radio na AUX ? Jak poznam verzi radia ? Na AUX (pokud máš podporovanou verzi radia) přepneš, poté co aktivuješ AUX ON v menu, zmáčknutím tlačítka CD. 0 Quote Link to comment
Roomaan Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ahojte, perfektny navod, od dnes uz jazdim s tabletom napojenym cez aux :) Jediny problem co mam - po pripojeni pocut v pozadi sum alebo vrcanie pri zapnutom motore. ked vypnem motor a svetla s pristrojovkou, hra cisto. Kde moze byt problem? Dik 0 Quote Link to comment
Jirka313 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Skvelej navod akorat jsem si to udelal trochu jinac, kablik natahli do kastliku a vzdy jak chcu poslouchat vytahnu napojim na tel. a mam:-) 0 Quote Link to comment
Tommyk Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Ahojte, perfektny navod, od dnes uz jazdim s tabletom napojenym cez aux :) Jediny problem co mam - po pripojeni pocut v pozadi sum alebo vrcanie pri zapnutom motore. ked vypnem motor a svetla s pristrojovkou, hra cisto. Kde moze byt problem? Dik To bručení dělá špatná kostra nebo stínění 0 Quote Link to comment
Tommyk Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Tak už jsem taky úspěšně nainstaloval AUX zdířku do loketky :-) Nejhorší na tom bylo udělat díru do loketky v domácích podmínkách :-D Použil jsem aku vrtačku s malým vrtákem a zalamovací nůž. Pořád byla malá díra asi na 5. pokus pořád malá, až jsem se nakonec nasral a už byla zas moc velká... :-D Tak jsem to musel zalepit silikonem :-( 0 Quote Link to comment
Ajmik Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 zdravím, mám nově octavii II a nějak mi nejde vyřešit propojení telefonu přes aux. Aux zdířku už jsem tam měl, nejspíš dodělanou majitelem předemnou, nicméně na rádiu nejde nijak nastavit ten vstup Aux.. Může někdo poradit kde a jak bych ji mohl zprovoznit ? díky moc, Kuba 0 Quote Link to comment
vakles Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 ktora verzia stream bez MP3 je podporoana na aux ? 0 Quote Link to comment
Zsteiner Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Cau chlapi. Mam OII r.v.2006 s radiem stream bez mp3, tim padem nefunkcni aux. Nasel sem na netu tohle: http://www.ebay.co.uk/itm/272350187051?redirect=mobile Fungovalo by to, nebo jsou to vyhozene penize? Zapojuje se to misto CDchangeru jestli to dobre chapu. Diky 0 Quote Link to comment
Zsteiner Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Jeste doplnim, tady v čr sem nasel neco podobneho, jen bez usb. Fungovalo by to na stream bez mp3? http://www.autokom-audio.cz/879,cz_adapter-aux-in-pro-vstup-menice-cd-12-pinu.html 0 Quote Link to comment
Recommended Posts