deleted Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Denní svícení mlhovkami tu má celá řada lidí,třeba Ti někdo napíše,jak moc o tom jdou. :) Já mám světla upravená(sice jinak),mám za sebou řadu kontrol naprosto bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pejlo Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 asi nejsnadnější řešení je nacpat tam mlhovky z OII - uchycení jde snadno vyřešit - když se ubrousí boční úchyt mlhovky, tak to lícuje s tvarem mřížky ;) Pokud bys je chtěl - mam origo nové doma :) A jak doresis samotne uchyceni mlhovek do narazniku ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Ma niekto vobec poriadne fotky toho ako sedia tie hmlovky z O2 a ci museli upravovat hmlovky alebo naraznik aby to sedelo tak ako ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tady mlhy z OII na OI :) stačí poupravit nárazník vzadu za mlhovkamy a udělat přichycení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Jen upozorním že je to nárazník RS, do klasiky to tak jednoduché myslím není, kolega to chtěl dělat a nakonec se na to vykašlal, protože by to bylo velké předělávání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Mam normalny naraznik a ked som sa pozrel na foto na 1 strane, tak cely okraj vyzera, ze nebude pasovat, upravoval to niekto aby to bolo dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 ahoj kluci prosim vas nemate tu nekdo napasasovane kulate mlhovky z fabie na OI ? Potreboval bych videt foto abych mel predstavu jak to vypada? Nasel jsem tu ty hranate mlhovky z fabie a to se mi nelibi. Jinak kazdy tu mluvi o mlhovkach z OII puvodne jsem je tam chtel dat ale kazdy rika ze jse to nebude dochlazovat nebo co. Nevim nemam s tim zkusenost 2 mechanici mi rekli ze to vadit nebude a zde pisete ze jo. Tak kdyby jeste nekdo napsal ze ma mlhy z OII a jake zkusenosti. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ahoj kluci tak jsem se konecne dokopal a udelal ty mlhovky do tech mrizek reknu vam ze je to pekna pakarna a navic koupil jsem mlhovky v kelly a jsou to nejaky jebky rekl bych ze moc nesviti. Napasoval jsem tam mlhocky z Fabie rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Dáš sem foto? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 ahoj kluci prosim vas nemate tu nekdo napasasovane kulate mlhovky z fabie na OI ? Potreboval bych videt foto abych mel predstavu jak to vypada? Nasel jsem tu ty hranate mlhovky z fabie a to se mi nelibi. Jinak kazdy tu mluvi o mlhovkach z OII puvodne jsem je tam chtel dat ale kazdy rika ze jse to nebude dochlazovat nebo co. Nevim nemam s tim zkusenost 2 mechanici mi rekli ze to vadit nebude a zde pisete ze jo. Tak kdyby jeste nekdo napsal ze ma mlhy z OII a jake zkusenosti. Diky To,co tam mám já jako denní jsou tvarově stejné jako z FI.Čili již víš,jak to vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 jen takova technicka, mozna hloupa... nevadi ty mlhovky z OII dole v narazniku IC? http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/huh.gif Muzete mi rict co to bude delat ty mlhovky z OII to IC to auto nepojede? Mohu tim zkurvit neco muzete mi rict co ty mlhy z OII na OI budou delat tomu intercoleru? Muze se neco zkurvit? Nebo to proste nepojede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pejlo Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 asi nejsnadnější řešení je nacpat tam mlhovky z OII - uchycení jde snadno vyřešit - když se ubrousí boční úchyt mlhovky, tak to lícuje s tvarem mřížky Pokud bys je chtěl - mam origo nové doma ahoj mohl bys mi taky prosím poslat návod jak si je zadu uchitil ?? vaclav.cil@seznam.cz dik moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryman Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 V integrovaných mlhách na O1 mi svítí jen levá, to asi nemá, že? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Uz takhle se ten vzduch v IC spatne ochlazuje a jeste tam cpaz mlhovky do narazniku.V zime asi dobry ale v lete to urcite nebude delat dobre jizdnim vlastnostem a pujde do motoru o X stupnu teplejsi vzduch co vykonu urcite nepomuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Milda.86 Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 ahoj mohl bys mi taky prosím poslat návod jak si je zadu uchitil ?? vaclav.cil@seznam.cz dik moc Ahoj, mohu také požádat o zaslání návodu? Řeším úplně stejný problém.... Milan.Kaiser@seznam.cz Předem díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 (upraveno) Jezdil s mlhovkami jako s "denním svícením". Nejdříve jsem měl 70W žárovky, ale přepínač se dost hřál, tak jsem tam dal klasiku 55W a byl jsem na tom obdobně, dokonce se mi do toho přepínače ten drát zapekl. Pojistku jsem tam teda neměl, myslíte, že to bylo tím? Koukal jsem, že se tam dává 15A, jen nevím, pod čím hledat tu "zásuvku" pojistky :D Těch 70W jsem si říkal, že by snad parabolky mohly vydržet, ale když se hřál přepínač, radši šly ven... Ale ty 55W mě dostaly. Neměl někdo podobný problém? Edit: Tak ta zásuvka bude držák, jak složité :D Upraveno Říjen 3, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Zásuvka pojistky - jen takový plíšek je v podstatě krimp na kabelu. Dá se koupit jako ND s kouskem kablíku a nebo někde na farnellu a kleštěma (samozřejmě krimpovacíma) si ji nacvaknout sám. Jsou tam dvě velikosti pojistek - tzn jsou dva druhy plíšků (krimpů). Když pohledáš moje příspěvky, tak mám dojem sem na ně někde dával odkaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.