Tomyzima Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Ahoj, chlapci. Najde se v Praze nebo v okolí někdo, kdo by mi dokázal zkontrolovat rozvody?? Po výměně to žere o 1,5 litru víc ( asi rozhašený předvstřik ) A dále zkontrolovat nivelaci xenonů? Po servise přestali nivelovat. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 nivelace xenonu me taky pozlobila jak na potvoru cestou do Alp takze na me zacali blikat rak jsem je rucne stahl. doma pak zakladni nastaveni a ok Jsem ale 370 km od Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Zkus Rolbaře z Prahy. Myslím že si s obojím dokáže poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Rolbařovi jsem psal SZ ale bez odpovědi. Asi toho mà hodně. Zkusím se mu připomenout. nivelace xenonu me taky pozlobila jak na potvoru cestou do Alp takze na me zacali blikat rak jsem je rucne stahl. doma pak zakladni nastaveni a ok Jsem ale 370 km od Prahy To je daleko. Já se pohybuju na trase Cheb - Praha:// ohledně nicelace, na mě zatím neblikaj, ale jak jedu do koce, nebo přejíždím něakej kopec, vidím, jak to ostatní oslňuje :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 koukám, ale nic od tebe nedošlo, kdyžtak mi v příštím týdnu mimo pondělí a středy zavolej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Fakt?? To je divný. Zavolám ti v úterý. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fel0n Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Kolik stojí kompletní rozvody ?? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.