šátec Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Lze nějak v OII předface 2005 předělat první poloha páčky stěračů ( dešťový senzor ) na cyklovač ? Nějak překódovat nebo něco vyměnit. Často si ten senzor dělá co chce, stírá víc než je potřeba a zas když je potřeba tak nestírá vůbec. Takže tam furt musím manuálně hejbat páčkou a stírat si sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Lze nějak v OII předface 2005 předělat první poloha páčky stěračů ( dešťový senzor ) na cyklovač ? Nějak překódovat nebo něco vyměnit. Často si ten senzor dělá co chce, stírá víc než je potřeba a zas když je potřeba tak nestírá vůbec. Takže tam furt musím manuálně hejbat páčkou a stírat si sám. Tohle mě taky zajímá,Ve stejném autě mám stejný problém.Přední sklo mám původní a dešták si dělá co chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 jde to odkódovat pomocí diagnostiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 To Tucnak....pls proc citujes.. je to potom neprehledne... necituj pls dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Buď odkódovať ako píše Rolbař, alebo ho vymeniť za faceliftový. Ten funguje o niečo spoľahlivejšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 No raději bych se senzoru zbavil úplně :D , nejlepší teda bude odkódování, bude pak fungovat to hejbátko (malá páčka na páčce) na nastavení intervalu cyklovače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 A k čemu tam vůbec páčka nastavení untenzity stírání je, když stejně nefunguje. Mám taky tem samý problém. Taky radši stírám ručně než nechat lítat stěrače po suchym okně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 :) pánové, kdyby ste četli ty návody .... u aut vybavených senzorem deště je ta páčka na regulaci citlivosti senzoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) Jo tááááák. Návod jsem opravdu nečet. Díky. Stydím se. Nekecal, fakt to tam je. Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Tak to jsem věděl :) , jen mě to akorát rozčiluje jak to stejně nefunguje :D . Tak mě právě zajímá jestli po předělání na cyklovač to bude mít nějakou funkci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Keď máš senzor dažďa tak sa tou páčkou reguluje jeho citlivosť. Keď senzor odkóduješ tak bude fungovať ako štandardný cyklovač. Je to všetko len o softvére. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, mám ve voze fci automatického zavírání oken při dešti, zkoušel jsem to a nic, v palubním počítači to mám zaškrtlé, jak toto funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Funguje to asi takto: zamkni auto s otvorenými oknami, počkaj cca minútu a skús liať vodu na senzor. Mali by sa zavrieť okná. Inak treba aby mali okná naučené krajné polohy - napr. po odpojení batérie sa vymažú. Zistíš to tak, že keď u vodiča stlačíš sťahovanie okna (tlačítko až do druhej polohy) a zíde ti okno dole aj bez toho aby si to tlačítko držal tak sú krajné polohy OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 No mne sa stalo, ze dolnu polohu poznalo a hornu nie, lepsie je skontrolovat obe. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 To je pravda. A každé okno zvlášť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.