Přejít na obsah

předělání dešťového senzoru na cyklovač

Doporučené příspěvky

Lze nějak v OII předface 2005 předělat první poloha páčky stěračů ( dešťový senzor ) na cyklovač ? Nějak překódovat nebo něco vyměnit. Často si ten senzor dělá co chce, stírá víc než je potřeba a zas když je potřeba tak nestírá vůbec. Takže tam furt musím manuálně hejbat páčkou a stírat si sám.

Odkaz ke komentáři

Lze nějak v OII předface 2005 předělat první poloha páčky stěračů ( dešťový senzor ) na cyklovač ? Nějak překódovat nebo něco vyměnit. Často si ten senzor dělá co chce, stírá víc než je potřeba a zas když je potřeba tak nestírá vůbec. Takže tam furt musím manuálně hejbat páčkou a stírat si sám.

Tohle mě taky zajímá,Ve stejném autě mám stejný problém.Přední sklo mám původní a dešták si dělá co chce :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Funguje to asi takto: zamkni auto s otvorenými oknami, počkaj cca minútu a skús liať vodu na senzor. Mali by sa zavrieť okná.

Inak treba aby mali okná naučené krajné polohy - napr. po odpojení batérie sa vymažú. Zistíš to tak, že keď u vodiča stlačíš sťahovanie okna (tlačítko až do druhej polohy) a zíde ti okno dole aj bez toho aby si to tlačítko držal tak sú krajné polohy OK.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...