Cubeee Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Zdravím kluci prosím vás. Mám dotaz ohledně opravy prahů u mě už jsou v dosti nepěkném stavu a nemám na to koupit nové prahy mohl bych se zeptat na vaše zkušenosti na kolik by mě vyšli obě strany opravit? Za rok du na technickou mám z toho celkem obavy :/ Děkuji za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Našel jsem teď na aukru tyto prahy oba vypadají jinak zajimalo by mě z vašich zkušeností jaký je mezi nimi rozdíl. Prodejce má velice opravdu velice dobré recenze ještě jsem ho kontaktoval zdali nemá nějaké recenze na tyto prahy jak sedí a nesedí. Potřebuji ušetřit opravdu víc než dost peněz. Myslíte že by stály za to? http://www.autodily-stancl.cz/octavia/karoserie_plechove-dily-a-plastove-dily_lemy-prahy/prah-dveri-pravy-octavia-i-eu.html http://www.autodily-stancl.cz/octavia/karoserie_plechove-dily-a-plastove-dily_lemy-prahy/prah-dveri-pravy-octavia-i-eu-1.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Řekl bych, že těm prahům (a blatníkům) není nic víc než je řádně očistit, odrezit, natřít, udělat ochrannou vrstvu ... . Proč si nechat řezat do auta?? H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 taky bych to prvně zkusit zbrousit, pořádně odrezit a natřít, nějaký rok by to pak ještě vydrželo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 ono se to zdá, ale ty prahy kvetou v podstaě když se představíte bokorys už se rozevírají :/. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Rozevřený tam vidím přední blatník, ale práh se mi zdá jen orezlý. Obrousil bych to do čista, dobře odmastil, a natřel. Blatník porovnat a taky ošetřit. Dutiny vystříkat voskem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Prosím a mohl bych znát pouze orientačně cenu nějakých těch úkonů? Ať se mi pak neprotočí panenky :) Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Hele, hrubou práci si snad uděláš sám ne? (myslím tím umytí prahu, obroušení rezavých ploch, odmaštění + event. nátěr třeba Wurthem na podvozky). Lakování je jak kde, ale počítá se cca 1500-2000 Kč/ díl, ale záleží na domluvě. Práh není veliká plocha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 neni velká plocha ale práce zku...rozhodně neřezat, očistit obrousit až naplech, co nepůjde zavařit, a pak ošetřit nastříkat polyuretanem a nechat nalakovat. Hlavěn se vysrat na odrezovače a podobně je to na hovno, dokud se to nevybrousí až na plech,aby nezbyly póry rezu, tak to stejně zrezne znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 pokud máš ty prachy chycené jen dole na té hraně (jak to jde vidět na foto) tak bych to ani nedával nikomu lakovat, sedni k autu, obrus to pořádně, odmastit a natřít základam, pak nastříkat nebo natřít nějakou antikorozní ochranou a přes to nakonec stříkni barvu ze spreje, stejně je ten spodek stříkáný na hrubo a ne do lesku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.