Přejít na obsah

Nahrada za octavii II

vinklec

Doporučené příspěvky

Nevím,proč né OIII??Mám ji doma a prostorem a komfortem je na dobré úrovni.Jen bych ji vzal v multilink.zadní nápravou.

OII Face s CR--bobrá volba stejně jako Passat,jen CR s elektormag.vstřiky,starší mají ještě piezo-prý odchází,ale já mám 240 a ok a kolega 280 a také nic neměnil.

Pak problém s náhonem olej,čerpadla.To jsem dělal preventivně u svého CR.problematické motory najdeš na www.vyvazovaky.cz

U OIII 1,6 Tdi byly problémy s vodní pumpou,resp.termostaty,které jsou jejich součástí.

U každého auta se může objevit něco,pokud bereš ojetinu.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 2 týdny později...

+ lepší interier a odhlučnění a tuším, že 110 kW varianta v Golfu má vyvažovací hřídele na motoru,

.... ono těch rozdílů je na první pohled "málo", ale na druhý pohled je jich víc a zejména v technice, třeba u mého G6 1,4 tsi jsou větší brzdy než u O2 1,4 tsi ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...