vlastaaa Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Zdravím chlapi, mám otázku ohledně řízení na O1, jestli je pro všechny O1 totožné, konkrétně to budu měnit na RS. A jakou značku vybrat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Jojo, O1 mají stejné řízení. A co se týče značky, asi bych vzal v CC jistotu Borsehung, což by měl být dodavatel pro prvovýrobu podle popisu. U Itálie výrobce napsaný není a na Vika jsem moc chvály neslyšel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 jo na CC už jsem koukal a mám ho vyhlídlý, ale chtěl jsem se ujistit radši, díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 mám ještě jednu otázku ohledně toho řízení nového, je nastavené tak jak má být, nebo se po montáží musí doladit, po výměně se mi zdá že volant je hodně lehkej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 mám ještě jednu otázku ohledně toho řízení nového, je nastavené tak jak má být, nebo se po montáží musí doladit, po výměně se mi zdá že volant je hodně lehkej mám stejný problém,řízení jde moc zlehka ale myslím že stím nic neuděláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 jo je to hodně citlivý, i když jsem nahodil 18 kola s 225 gumou, tak na tom řízení je šroub pro nastavení tuhosti tuším, právě proto se ptám jestli se to prodává už nastavený správně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EntonySVK Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Nazdar. Pri točení volantom do strán počuť pomerne silné praskanie. Komplet celá náprava bola menená pred pol rokom, toto by malo byť v poriadku. Preto podozrievam riadenie. Čím to môže byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Ahoj a co vrchní uložení tlumičů resp. ložiska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EntonySVK Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Všetko v TOP stave. Najväčšie podozrenie pripadá riadeniu. Mohol by to byť tzv. "šnek"? Ak áno, ako to môžem riešiť? Ahoj a co vrchní uložení tlumičů resp. ložiska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Tak pokud to je opravdu v řízení tak jedině výměna celého. Ale raději zjisti jestli to je opravdu ono, protoze řízení není levna záležitost. Mi praskalo pri zataceni, když jsem měl zadrene ložisko horního uložení a pero se napinalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Jojo, O1 mají stejné řízení. A co se týče značky, asi bych vzal v CC jistotu Borsehung, což by měl být dodavatel pro prvovýrobu podle popisu. U Itálie výrobce napsaný není a na Vika jsem moc chvály neslyšel. Borsehung = čistá Čína. Firma je z 2014, její stránky jsou jen stránky plné keců překupníka tvářící se jako OE ... http://www.borsehung.de/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=21&id=52 to samé je http://www.starkmeister.de, a podobných dalších je spousta ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Rayx len ako vidíš na niekoho aj tá stránka plná kecov pôsobí vábne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.