marco25 Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 A seš si jistý, že na 1.8 to bude fungovat co se projevu týká stejně jako na 2.0? To zní jak brutální reklama :lol: nemám zapotřebí zde dělat reklamu. Jen radím a přikládám svojí zkušenost. Myslím, že je to cesta jak ušetřit a nevyhazovat 35tkč za to samé u jiných firem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Zaujimava informacia. Na sbazar .cz ponukaju katalizator s cislom ktore som uviedol aj na 1,8 aj na 2,0. Skocim si to preverit do skodovky. Kazdopadne vdaka za info. Myslis ze 2,0 tsi ho ma priechodnejsi? To by mohlo vysvetlit aj iny zvuk . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Katalyzátor bude mít určitě vetší průchodnost . Už jen kvůli lepšímu vyprazdňování díky většímu průměru výfukové trubky . Každopádně není zaručeno to, že díky prvnímu dílu získáš zaprskání z výfuku . Tam je ještě souvislost s turbem a podobně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Po chipe mam na turbe max .tlak1,22 baru . Myslim ze RS 230 V serii ho ma tak okolo 0,9 baru. Ale nevylucujem aj moznu trosku inu velkost a konstrukciu turba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Prikladam par foto pre inspiraciu ostatnym vlenom? A uz pri preradeni chrciiii! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Vždyť ani nemáš RS, tak jaká inspirace?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Myslim ze po upravach mam nieco lepsie ako RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Tak potom to je na vlastní topic, prt. majitelům obyčejných RS tvá zkušenost nic neřekne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mlock1 Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Caute mám rs 245 2018,nejake přijatelné řešení vyfuku??zatím jsem našel jen remus za něco pod 100 tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Pod 100k ?? A to chceš co za vyfuk, jako komplet celej ? nestaci ti koncovy dil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mlock1 Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 No to je ten, který jsem řešil...kdyby byl vyměněn jen zadní díl nedosahnes ani náhodou toho zvuku, prý tak 20 procent, když chceš udělat celý výfuk, aby to znělo jak na videuu tak jsme někde kolem kila, ikdyz je jasné že to je kvalita...proto hledám nějakou vhodnou alternativu, třeba do 30 bez obav, že mě vyhodí od emisí...pri tom množství oktavek musí být zlatá střední cesta 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Zkus kouknout na miltek [emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 Fox Bull X Nebo česká firma Tyll výfuky Já je kontaktoval Dobrý den vyrábíte vyfuk na o3 rs TSi 162kw ? Jako je například Fox ,milltec atdd Pokud ano nemáte nějaké video jak zní váš výfuk ? Cena ? odpověď Dobrý den, ano, vyrábíme – zní podobně – je to sportovní výfuk. Ale úpravy děláme dost individuálně, takže záleží na mnoha okolnostech. Někdo chce hlasitější, někdo dává koncovky, někdo má chip na motoru a databázi hluku si nevedu. V současné chvíli připravujeme nové projekty s firmou Diesel Power – snad se nám podaří na další sezónu mít vše odladěné. Cena nerezového výfuku je 18500,- Kč. tak sám nevím co volit remus drahý... Tyll - nevím neslyšel sem ani neznám kdo by od nich měl ( nedělám reklamu jen dávám co sám zjišťuji zdali chci dát výfuk) Fox se mi zamlouvá nejvíc zdali aspoň vim jak zní... u nás se dá sehnat kolem 24 tis ...Nevím na kolik by vyšel přímo z německa 1 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 Skus na FB chorche motorsport. Vyrabaju vyfukove systemy na mieru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mlock1 Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 před 2 hodinami, ciimaa napsal: Fox Bull X Nebo česká firma Tyll výfuky Já je kontaktoval Dobrý den vyrábíte vyfuk na o3 rs TSi 162kw ? Jako je například Fox ,milltec atdd Pokud ano nemáte nějaké video jak zní váš výfuk ? Cena ? odpověď Dobrý den, ano, vyrábíme – zní podobně – je to sportovní výfuk. Ale úpravy děláme dost individuálně, takže záleží na mnoha okolnostech. Někdo chce hlasitější, někdo dává koncovky, někdo má chip na motoru a databázi hluku si nevedu. V současné chvíli připravujeme nové projekty s firmou Diesel Power – snad se nám podaří na další sezónu mít vše odladěné. Cena nerezového výfuku je 18500,- Kč. tak sám nevím co volit remus drahý... Tyll - nevím neslyšel sem ani neznám kdo by od nich měl ( nedělám reklamu jen dávám co sám zjišťuji zdali chci dát výfuk) Fox se mi zamlouvá nejvíc zdali aspoň vim jak zní... u nás se dá sehnat kolem 24 tis ...Nevím na kolik by vyšel přímo z německa Ten Fox mi přijde aspoň podle videa na YouTube, jakože nic velkyho...ikdyz cena je super i homologace...jinak musím se opravit Remus plus ovládání klapek 56000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 17, 2020 Sdílet Odesláno Únor 17, 2020 Nic velkého ale odliší to od odstatních octávek... hlavně homologace pro EU .... ještě chci zkusit poptat ten Tyll jestli umí udělat i s klapkami.... Chorchemotor sport udělá luxus výfuku ale ta cena bude vyšší jak za remus ....ale zase záleží na člověku kolik do toho chce vrazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mlock1 Odesláno Únor 17, 2020 Sdílet Odesláno Únor 17, 2020 V 13. 2. 2020 at 20:40, ciimaa napsal: Fox Bull X Nebo česká firma Tyll výfuky Já je kontaktoval Dobrý den vyrábíte vyfuk na Octavia 3 rs TSi 162kw ? Jako je například Fox ,milltec atdd Pokud ano nemáte nějaké video jak zní váš výfuk ? Cena ? odpověď Dobrý den, ano, vyrábíme – zní podobně – je to sportovní výfuk. Ale úpravy děláme dost individuálně, takže záleží na mnoha okolnostech. Někdo chce hlasitější, někdo dává koncovky, někdo má chip na motoru a databázi hluku si nevedu. V současné chvíli připravujeme nové projekty s firmou Diesel Power – snad se nám podaří na další sezónu mít vše odladěné. Cena nerezového výfuku je 18500,- Kč. tak sám nevím co volit remus drahý... Tyll - nevím neslyšel sem ani neznám kdo by od nich měl ( nedělám reklamu jen dávám co sám zjišťuji zdali chci dát výfuk) Fox se mi zamlouvá nejvíc zdali aspoň vim jak zní... u nás se dá sehnat kolem 24 tis ...Nevím na kolik by vyšel přímo z německa Tak dej pak vědět, kdyby něco nového...já ještě narazil na lauf od Friedrich Motorsport a do 30 tis se vejdes, ale nevím jestli fakt radši nevemu Remus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toomass Odesláno Srpen 10, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2020 zdar, chci se zeptat jak to je s různými úpravami a výměnou výfuku a STK ? projde auto když si nechám upravit výfuk? chci taky nejak vylepšit zvuk rs220ky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toomass Odesláno Srpen 10, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2020 zdar, chci se zeptat jak to je s různými úpravami a výměnou výfuku a STK ? projde auto když si nechám upravit výfuk? chci taky nejak vylepšit zvuk rs220ky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 10, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2020 Pokud má výfuk homologaci žádný problém nenastává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.