vojta 93 Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Tak jsem k vám pánové a dámy přešel a jsem velmi spokojen. Jde o Octavii 1 1.9 TDI 66kw ALH Najeto 270 000 Km Je vyrobena roku 2001. Octavii mám 8 měsíců, zatím se neprojevila žádná závada. Octavii jsem si přivezl z Itálie za 79 000 kč,- Po dovozu došlo okamžitě na olej motoru a převodovky + rozvody s vodní pumpou. Jinak je zatím vše OK Přikládám pár fotografií i s původním veteránem co jsem měl před Octavií a budu přikládat další fotky, jak s ní půjde čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Vítej mezi náma, octa vypadá pěkně a jde i vidět, že se o ni hezky staráš, tak jen tak dál a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem Co nějaký úpravy do budoucna, budou? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Na jaře to začne Pružiny tlumiče čepy a silentbloky plus opískování a nanešení antikorozní ochrany všech částí podvozku. Zvažuji celolak buď stejnou barvu nebo šedou z O3 RS. Co se týče motoru chystám se na upravení SW na 85-90 kw ( Ještě nevím u koho ale hlavně ne u nějakého garážníka ) Dále a jako první budu muset vyměnit zdvihátka ventilů. Podle času budu předělávat čalounění interiéru v duchu Golfu GTI Upozorňuji že mám tedy starší palubovou desku a nechci jí měnit protože se mi líbí mnohem více než u FL. Teď v období chladného počasí dělám o dálkovém ovládání na centrální zamykání od firmy Rakso.cz . To je asi zatím vše. S každou další úpravou budu přidávat další fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 vítej, hezká decentka a super plány, jsem zvědavý na tvůj progress hlavně ať to jezdí a daří se s úpravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Děkuji moc. Snad se vše zadaří jak bych chtěl už tenhle rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Vitej mezi, milovniky okridleneho sipu :). Octa vypada moc pekne, plany supr. Musim rict,ze ta chladicovka vypada suprove ;) tesim se na dalsi upravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 vypadá to, že se snažíš a jsou velký plány, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Vítej mezi námi...konečně taky nějakej přírůstek do stáje OI, když teď všichni prodávaj. Octa vypadá pěkně a zachovale. A taky se mi líbí, jak jsi se pustil do oprav a úprav. Jen tak dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Na jaře to začne Pružiny tlumiče čepy a silentbloky plus opískování a nanešení antikorozní ochrany všech částí podvozku. Zvažuji celolak buď stejnou barvu nebo šedou z O3 RS. Co se týče motoru chystám se na upravení SW na 85-90 kw ( Ještě nevím u koho ale hlavně ne u nějakého garážníka ) Dále a jako první budu muset vyměnit zdvihátka ventilů. Podle času budu předělávat čalounění interiéru v duchu Golfu GTI full_p185iek15n1jf417ehk1gjq9opp6.jpg Upozorňuji že mám tedy starší palubovou desku a nechci jí měnit protože se mi líbí mnohem více než u FL. Teď v období chladného počasí dělám o dálkovém ovládání na centrální zamykání od firmy Rakso.cz . To je asi zatím vše. S každou další úpravou budu přidávat další fotky. Tvoje plány se mi moc zamlouvají a už se těším na výsledek . Jinak dálkáč s vystřelovacíma klíčema od Raksa mám asi 6 let a pořád funguje bez problémů, takže můžu jen doporučit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 moc pěkná,dělal jsi vytlumení dveří jako já ale já pak přidal zadní dveře a na konec kapota ,kryt motoru jsem podlepil a plastový podběhy ve předu to odhlučnilo Octavii nejvíc!! Na kolik vyšli ty polepy zadních dveří ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenekK Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Ahoj, také Tě zde vítám mezi námi Musím říci, že ty chromové nápisy z O III na kufru se líbí i mě a hodně o nich uvažuji na svou oktávečku. Aˇž budu něco objednávat z e-shopu, tak si je také přibalím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 pěkně se o ni staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Pěkná, pěkná a hezká péče:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Leden 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Děkuji vám všem za chválu Omlouvám se že jsem neodepsal dříve ale byl jsem na služební cestě v Německu. Jinak Konny ty klíče od Raksa jsou peckové musel jsem otevírat auto mechanicky ale teď už ho otevírám na dálku. Pan Vik ty znáčky s nápisy jsem kupoval za cca 1000 kč,- Jinak co se týče odhlučnění je to pecka Zvažuji ještě tlumení kufru, střechy a podlahy. Všem vám moc děkuji za chválu, snažím se jí dat do pořádku. Je to zlatíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Tak přidávám pár fotek jak s ní jde čas. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Tak jsem si udělal radost a pořídil jsem si botičky pro toho mého miláčka A ještě jsem musel natřít třmeny s bubnama. :) Jako bonus dostala novou řadící páku, světla, nový nárazník, kompletní brzdy a veškeré kapaliny ( motorový olej, olej v převodovce a brzdovou kapalinu) . O víkendu vezu auto na lakování k Ferrymu tak se moc těším na nový lak. ^_^ Žamberk se blíží a mám teda co dělat abych to všechno stihnul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Pěkný kola! :-) Tys ji teda dopřál :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Tomasony jsou moc krásné kolečka , nové světla a RS nárazníček budou moc slušet taky ! Parádně to ladíš a staráš se, je vidět, že to auto máš rád ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Děkuji pánové, Snažím se jí dopřát jen to nejlepší jak si taky zaslouží Až dojde auto od Ferryho tak mě čekají ještě tlumiče a pružiny. Zapojení tempomatu a přijímače dálkového ovládání což bude vcelku prdel Chtěl bych jen ještě sehnat sedačky z O1 TOUR. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Kola chválím... ;-) a jak psali kluci, staras se moc pěkně... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Děkuji moc za chválu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Tak jsem tam chtěl připravit na lakovaní nový nárazník a čekalo mě špatné zjištění Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Ahoj mooooc parádní octa :palec: tomason ty brejle svetel jak si nastříkal moc parádní ;) normálně si dal brouka do hlavy :D Ta vystuha zamrzí :( vypadá to jak od tažný koule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Teď jsem ji pravě dodělal a zitra jede na lak Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 parádní ... a jde teda na celolak nebo jen nárazník ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Celolak už se na to moc těším Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 šedá z O3 rs závist :) bude moc pěkný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Nene chtěl jsem do ní jít ale nechám si nakonec stříbrnou :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 a to budeš dávat celo lak však máš dobrý lak ale cololak je celolak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Kdepak ten už po 300 000 není dobrý :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.