Konny Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 Nemáš zač, rád jsem pomohl a těší mě, že jsi s výsledkem spokojenej Teď ještě doděláš tu pravou mlhovku a budeš mít hotovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Pravá mlhovka je už pár dní v provozu. Včera mi udělal radost balíček z aliexpressu s držákem brýlí nad řidičovy dveře, dneska mi to ale radost už neudělalo. Jak jsem na pár místech četl, ze držak pro wv Bora tam krásně pasuje, tak sem si nezkontroloval tvar vybrání ve stropnici a dneska jsem došel na to, že ten tvar je jinej a nesedí tam jak by měl. Rozteč šroubů je dobrá ale hrana, co je blíže středu auta je jinak tvarovaná a dál od šroubů, tím pádem se opře o stropnici mimo vybrání. Má někdo nápad jak by to případně šlo napasovat (nahřát a jinak naohýbat?) nebo případně držák, který by pasoval? Díky :-) Ještě málem proběhla výměna couvaček za cree led. Čisté bílé světlo vypadá super, bohižel svítí o něco méně než klasické žárovky, tak to šlo zatím pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Ty jo, a já chtěl to pouzdro na brýle z Ali objednat v černý barvě...je škoda, že nesedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Ja nevim. Jestli se treba nejak lisily stropnice a stim spojeny to vybrani. Treba to nekomu sedet bude ale v sobotu nafotim jak to tam (ne) sedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 to samý pouzdro jsem měl v Passatu B5 a super věc.do Okty jsem si říkal,že pořídim taky v černý barvě,ale nikde jsem se pořádně nedočetl,jaký tam pasuje.Takže kdyby opravdu někdo hodil do placu info,jaký tam pásne,tak taky rád objednám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Zaujímavé že s cree led vidíš horšie. Mne to pomohlo, mozno za dažďa to je horšie myslim ze mam nejake 30w a uz su aj silnejšie kamarat ma aj 80w :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 tohle pouzdro co máš je "jakoby" trošku náznakem do trojúhelnáku,kdežto tohle viz odkaz je spíš takpvý zaoblený a mohlo by to být ono,ale nikde jsem se nedočetl rozteč. https://www.aliexpress.com/item/New-Car-Glass-Glasses-Box-Case-For-Nissan-TIIDA-X-TRAIL-Qashqai-Skoda-Octavia-Fabia-Renault/32745915116.html?spm=2114.30010308.3.81.25DvU0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_427_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10107_10106_10051,searchweb201603_2,afswitch_5_afChannel&btsid=4cf54249-0b20-4181-9f54-aec1fc269a41 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Tak mozna mam slabsi wataz, musim na to kouknout. Jak0 neni to ze by svitily treba o pulku hur ale trochu rozdil tam je. Ale prave ze potrebzju videt co nejlip. Ale ted sen narazil i na scouvacky kde misto klasickych cipu sou cob cipy, ty by mohly svitit paradne :) No tak to by mozna mohlo sedet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 ještě jsem narazil tady na černý provedení,ale záleží jaká je rozteč hlavně taky no... https://www.aliexpress.com/item/New-Uprade-Accessories-Car-Sunglasses-Holder-Glasses-Case-Cage-Storage-Box-for-VW-Audi-BMW-Benz/32717952306.html?spm=2114.10010108.1000013.5.aFkGd9&scm=1007.13339.60109.0&pvid=9ceda360-9973-4051-9e2b-20ae6f220509&tpp=1 skusim napsat číňanovi ať mi to změří a uvidíme no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Me to prvni lrijde lepsi ale tak fotka muze zkreslovat. Ale u toho druhyho mebprijde ze to. Neni sroubovaci. Ono ja sem bral toto ze na dost mistech je psany ze pasuje na octavku prave drzak pro boru, a taky u toho drzaku byva psany pro. Octavii (ale ted me tak napada ze tam nemaj pro. Kolikatou asi :-D ) Jeste k tm couvackam, ono ja ani na wataz nakoukal, bral sem to jako kdyz je to nahrada za p21w tak ze se to lisit watazi nebude :-D zas o neco chytrejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Maslim ze ja mam okolo 30w :) prikladam aj fotku. Prva je "tma" mam tam poulicnu lampu a druha už zapnuté spätne :) Mozno pomoze pri výbere nových:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 zkusim kouknout na ty co mam,jestli tam jee wataz a pak uvidim co dal :-) dik za fotky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Do prvního příspěvku jsem přidal nějaký plány co bych rád kdyby mě čekalo a o čem si můžu nechat jen zdát :-D Dneska proběkla očista, umytí šampónem a rychlé přejetí Sonax BSD, vzhledem k tomnu, že na podzim sem se k tomu nějak nedostal :-D a když sem tak četl, jak tu všichni čistí přední podběhy tak sem tam též koukl a pěknej sajrajt tam byl :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 určitě jsi dobře udělal s tím podběhem.já jsem to ještě propláchl vapkou v létě a vystříkal sprejem na podvozky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Oktavka ma v dobrym stavu nastrik podvozku a kdyz sem videl stav za podbehem tak i nastrik dutin :) toto byla jen takova rychlovka, nemel sem u sebe ani vodu (delal sem to za barakem nez se jelo na wapku :-D )ale na jare to vyplachnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Pěkná očista :palec: , jen škoda, že to v tomto období je čisté jen chvilku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 jo ta černá fakt čistá nevydrží, stačí jedno okolo jedoucí auto a už to je vidět všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 To je des no, kazdy smitko prachu, kazdej skrabanecek na tom jde videt, to je hruza :-D ale uz to nebylo myty fakt dlouho, takze i kdyz vim ze to dlouho nevydrzi (bylo me jasny ze i po prijezdu z wapky dom uz to nebude jak cerstve umyty auto :-D nastesti uz nebylo mokro :) ) ale neparkujeme na ulici takze dokud nekam nepojedem bude cisty :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 naleštěno máš moc pěkně a opravdu černá je barva pro otroky,protože mi přijde,že umyju a za pár vteřin už je na tom zase prach :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Měli byste teď v zimě vidět moje auto :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Luk.ass to je jenom dobre vyfoceny :-D ale s tim lestenim, nejvetsi paradox je, jak je plocha strecha a ta voda udela kulicky ale uz neodtece uplne, tak ten prach co se do tech kulicek nachyta tak tak i uschne :-D a prijde mi to jeste spinavejsi nez nenalesteny :-D ale je pravda ze pak staci jen oplachnout wapkou a je zase cisto, i bez samponu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 přesně,pokud máš kvalitní vosk,tak vážně stačí jen wapka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Ted tak je jen bsd ale po zime prijde finish kare :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Tak dneska sme přijeli ze servisu, kde bylo první kolo v řešení horších studených startů (klasické chcípnutí při nízké teplotě). Než nechám vyměnit hadice odvětrání kliky tak sem zatím nechal vyčistit škrtící klapku. Ta byla krásně čistá. Ale naštěstí jim to chcíplo i v servisu a tak pak vyměnili palivovej filtr. Prý byl pěkně orezlej tak asi tam byl pěkně dlouho :-D no a pak jim ani mě už to neudělalo, tak se uvidí dále jestli to pomohlo nebo jestli se na jaře budou měnit hadice. Jinak na jaře je na plánu výměna oleje (je tam 5W30 LL ale s výměnou podla krátkýho intervalu, i když na šítku k autu je interval QG1 tak budu pokračovat s LL ale měnit každej rok, to najedem tak kolem 10tkm), potom výměna řemene alternátoru společně nejspíš s napínací kladkou (popřípadě s volnověžkou), výměna filtrů a kontrola airboxu a vedení vzduchu z airboxu, protože v zátěži jde slyšet nějaký syčení z těch míst a vibrace okolo 1800 otáček. Tak když všichni tak si taky přidám nějakou zimní fotku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Tak tento tyden probehl pokus o promazani ventilatoru topeni. Na 1 i na 2 dost skripal a chvilkama i jak kdyby se zadrhaval tak i pres venkovni mrazy sem se do toho pustil driv, nez se zadre uplne :) Diky navodu co je tady v navodech se mi ho krasne podarilo vydelat. Dokonce se me ani netykal konektor airbagu, tim, ze ho nemam vypinaci. Po ohrati uvnitr sem ho rozdelal. Nejak sem nevedel jak na vypinovani tech samcich pinu tak sem to zkusil rozdelat i bez toho a ejhle, s davkou opatrnosti se podarilo :) sice to tam pak ten kryt trochu prekazel ale bylo to pro me jednodussi. Pak sem to trochu prostrikl nejakym univerzalnim tekutym mazivem, aby se to dostalo dovnitr a pak sme meli doma od WD jakousi bilou vazelinu ve spreji, ktera je do 145 stupnu, tak sem to tam s ni trochu vystrikal na mista, kde by to mohlo delat neplechu. Dal dojupy, nanontoval a uvidime jak poslape. Podle me problem u me je v hridelce ventilatoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Duben 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Tak a konečně od začátku roku je nálepka na svým místě :-D A se zpožděním i fotky novýho ventilátoru. Jinak minulej víkend sem zjistil že černá barva je peklo :-D I čerstvě umytý auto je hned zas špinavý :-/ :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 10, 2017 Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 Obecně tímto trpí všechny tmavé odstíny. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Duben 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 A nejenom auta :-D tchan mi rikal ze nekdo z jeho okoli si si poridil do koupelny hnedou vanu a ze tam jde videt kazda zaschla kapka :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 10, 2017 Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 černá je zlo, vím o čem mluvíš, umyješ to a jen ti někde steče kapka vody co byla někde pod gumou nebo ze zrcátka a už to je vidět a pak to ani nejde utřít třeba mikrovláknem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Srpen 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2018 (upraveno) No, hodně dlouho se tu jic nedělo, tak zase ukážu něco amatérského :-) není vůbec čas, a pořádně ani finance se pouštět do nějakých větších věcí který bych rád, jako třeba maxidot, nové disky a tak. Ale aspoň nějaké drobnosti v poslední dově proběhly. Kromě pravudelného servisu byly loni vyměněny zadní brzdy a letos střední díl výfuku. Doma potom proběhly drobné úpravy v kufru, přidělání sklopných háků na obě strany nad boční kapsy, a udělání dodatečného osvětlení kufru led páskem. Kouskama jsem osvětlil i kapsy pro lepší přehled. Snad ještě letos by se mi mohly podařit další úpravy. Vyměnit boční blinkry za kouřové, udělat podsvícení noh napojené na lampičky, dodělat stropní světlo nad zadní sedačky, připojit trippling a nastálo kameru. Upraveno Srpen 20, 2018 uživatelem mikone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.